• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın kankiitolarr nasılsınız bakalım :eğlence:

Ben sade neskafe içiyorum ve yaprak girisini diye bişey aldım ondan yiyorum bir de yeşil elme yiycem sonra

Dün sapıtmanın ötesine geçtim :KK45:sabah öğlen normaldi ama akşam dışardaydık ve çook sevdiğim bir kebapçıya gittik ben de 2 kocamaan lahmacun ve 4 etli çiğ köfte yedim ayran içtim :KK53: gerçi dün 17 bin adım atmışım ama akşam fenaydı yine de :KK70:
Kuzummm 17 bin adıma onlar çoktan gitmiştir yahu :) ben kaç gündür fenelardayım pasta börek poğoçayla yaşıyom 4 gündür sıkıntı büyük bgnde oğlumun doğum günüydü Çok şükür verene yaşına girdi :)) onun pastasını yememek olmazdı :KK200:

Baya sessizleşmiş topik ayol kızlar herkesler kaçamaklarda bayram sonrası hızlı sıkı dyete başlayalım :)) benimde eşimle aram çok bozuk o kadar yemeye sıkıntıdan almamışım 53.2 çıktımm tartıddaaaa :( ama yinede üzgünüm :(

Baya sessizleşmiş topik ayol kızlar herkesler kaçamaklarda bayram sonrası hızlı sıkı dyete başlayalım :)) benimde eşimle aram çok bozuk o kadar yemeye sıkıntıdan almamışım 53.2 çıktımm tartıddaaaa :KK43: ama yinede üzgünüm :KK43:
noldu kuzum hep bi hareketli sizin ev yahu :(

günaydınn canım.. tatıl fıkrı cok ıyı olmus ınsallah sana da ıyı gelır kıyamam cok haklısın herkezden uzakda farklı bı sehır zor olmusdur ınsallah tayının uıstedgın yere cıkar kendını üzme lütfen sonucta ısteyerek yapmadın.

inşallah canım desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten tavsiyelere çok ihtiyacım var :KK68:

Canım benim çok haklısın hiç kolay değil hem ailenden ayrı hem bebekli düzeninde pekçok değişiklik olmuş ama böyle zamanlarda mümkün olduğunca herşeyin geçici olduğunu düşünmeye çalışmak lazım sana destek olan bir eşin var ki bunları sen de düşünüyosundur yazmışsın eminim tatille birlikte çok daha iyi olacaksın aileler memleket hava değişimi güzel yemekler doping etkisi yapıcak sana:nazar::nazar::KK37::KK37:

inşallah canım yaa eşim de tatilin iyi geleceğini söylüyor bakalım nasıl olacak. dönünce yine aynı ortamda olacam ama hava değişikliği belki kafamı dağıtır. çok teşekkür ederim canım :KK68: bu topiği çok seviyorum insan herşeyini rahatlıkla paylaşabiliyor ve her zaman destek olan arkadaşlarım var hepinize çok teşekkür ederim :KK200: seninle aynı zaman da mersinde oluyoruz canım belki karşılaşabiliriz yolda sokakta :KK70:

Kuzummm 17 bin adıma onlar çoktan gitmiştir yahu :) ben kaç gündür fenelardayım pasta börek poğoçayla yaşıyom 4 gündür sıkıntı büyük bgnde oğlumun doğum günüydü Çok şükür verene yaşına girdi :)) onun pastasını yememek olmazdı :KK200:

Olmazdı tabii iyi etmişsin artık bayram sonrası temiz bir başlangıç yapıcaz mervetoşum hep beraber inşallah :KK5: yılbaşına kadar sıkı bir program bence:confused:

inşallah canım yaa eşim de tatilin iyi geleceğini söylüyor bakalım nasıl olacak. dönünce yine aynı ortamda olacam ama hava değişikliği belki kafamı dağıtır. çok teşekkür ederim canım :KK68: bu topiği çok seviyorum insan herşeyini rahatlıkla paylaşabiliyor ve her zaman destek olan arkadaşlarım var hepinize çok teşekkür ederim :KK200: seninle aynı zaman da mersinde oluyoruz canım belki karşılaşabiliriz yolda sokakta :KK70:

Olabilir kuzu ben taşucunda olucam ama kimbilir :KK45::KK45:

Baya sessizleşmiş topik ayol kızlar herkesler kaçamaklarda bayram sonrası hızlı sıkı dyete başlayalım :)) benimde eşimle aram çok bozuk o kadar yemeye sıkıntıdan almamışım 53.2 çıktımm tartıddaaaa :KK43: ama yinede üzgünüm :KK43:

İyi bak neyse ki almamışsın kuzum maşallah e siz bi yerlere gitmiycek miydiniz

Olmazdı tabii iyi etmişsin artık bayram sonrası temiz bir başlangıç yapıcaz mervetoşum hep beraber inşallah :KK5: yılbaşına kadar sıkı bir program bence:confused:
Ah kuzu 53 e inmişken 52 görücekken tekrar 54 oldum ya bu nedir mimlendim 54ten kutulamıyom .dd

İyi bak neyse ki almamışsın kuzum maşallah e siz bi yerlere gitmiycek miydiniz
Kuzu bugn aldm 3 pasta yedm . Benim eşimin yeğeni 1 haftadır bizde 20 yaşnda ya çamaşır kahvaltı yemek of çok yoruldum artk bebeklede hastanelerdeyiz hiç beni düşünen yok herkes kendisini düşünüyo kaynanam gitri köyde keyif çatıyo görümcemde çocuğunu bana bırakmş erkek bde ya çamaşırlaru gyp çıkartıyolar yemekleri sorun çocuk var 1 buçuk 2 aydır biyere gitmiyorum bunaldım kuzum bileklerimin damarları ağrıyor artık bulaşık desen ayrı bi dert fenalık geçiriyom kaynanamda demiyo bu kızlar napıyo gdym hala eşime sen merveyi annesne brk köye gel dyo saçmalık ya delirtiyo beni annemle bana olan oldu valla kuzu

aynen cok sart seneye yaza barı hedeflerımızle gırelm son dakka verıcez dıe kasmayalm bayramlarda rahat yıyelm :):)
yeni yıla hedefime ulaşıcam inşallah hep beraber ulaşıcaz kızlaar bakın vermem gereken 10 kilo var on birini verdim on daha veririm diyorum umutsuzluğa kapılmıyorum :) :D

yeni yıla hedefime ulaşıcam inşallah hep beraber ulaşıcaz kızlaar bakın vermem gereken 10 kilo var on birini verdim on daha veririm diyorum umutsuzluğa kapılmıyorum :) :KK70:

ınsallah yavru bende 58 ve 55 arası ıstıyorum benımde 10 a yakın var ınsallah ulasırız.

Canlarımmm hepiniz tatile girdiniz bile ne güzel benim eşim İnşallah bugün son iş günü yapıcak yarn bende tatile giriyorum oysa ki 1 hafta önceden pasta böreklerle girmiştim :))) dün akşamda eltimin ısrarıyla yemek yemeye gittik 9 da kıymalı kaşarlı pide biraz lahmacun biraz adana biraz içli köfte yedm oy patlamak üzereyim karnım şiştide şişti beter durumum üstüne bide 5 günlük tatilimiz var yarında doğum günüm pasta Allahın emri :( 5 kilo alıp döncem gibi:KK70::KK70:

Back