- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.321
ohoho afiyet olsun kuzum :) neyse tatil yapın aceleniz yok ben yapamıyorum iki hafta sonra düğünümüz var elbiseye giremem yoksaCanlarımmm hepiniz tatile girdiniz bile ne güzel benim eşim İnşallah bugün son iş günü yapıcak yarn bende tatile giriyorum oysa ki 1 hafta önceden pasta böreklerle girmiştim :))) dün akşamda eltimin ısrarıyla yemek yemeye gittik 9 da kıymalı kaşarlı pide biraz lahmacun biraz adana biraz içli köfte yedm oy patlamak üzereyim karnım şiştide şişti beter durumum üstüne bide 5 günlük tatilimiz var yarında doğum günüm pasta Allahın emri5 kilo alıp döncem gibi
Ehehe sağl kuZum benm :)) sen dayan düğünden sobra izin verirsn kendne :)))ohoho afiyet olsun kuzum :) neyse tatil yapın aceleniz yok ben yapamıyorum iki hafta sonra düğünümüz var elbiseye giremem yoksa
evet kuzum 3,4 gün izine ayrılıcam valla yeter fenalıklar geldiEhehe sağl kuZum benm :)) sen dayan düğünden sobra izin verirsn kendne :)))
naber tatlım ben de 2 gün gün fire verdim ama almadım allahtan hatta daha azım burayı bıraktığımdan, 66yım şimdi dün yürüyüşe gittim bugün de biraz spor yapcam kuzum sen de iyisin gayet çok kaçırmamıssın yine de toparlarız yaKuzularım canlarım kankalarımmm nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz gelen giden yok bakıyorum bildirim yok valla özledim hepinizi dertleşmelerimizi gülüşlerimizi arar oldum sizi gelin gari bitsin bayram tatili ben yine evde kaldım gidemedik bir yere dün tek öğün beslendim kiremitte kaşarlı tavuk yedm ekmeksiz sodayla sonra bi kahve ve 15 bin adım ama annemde kola içtim bi bardak evde tartıldım 53.8 dm bu sabahda 2 dilim ekmek yarm simitle öğle sabah birleşti kahvaltı yaptım torku çikolatada vardıakşamda yarım simit domates yedm oy sonra biraz öncede acıktm küçük bi ekmeğe 1 tatlı kaşığı torku sürdüm yedim sıkıcı bi bayram ama Duaların kabul olduğu bereketli günler Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah :) bizi bir eylesin :) hedeflerimizi görelim hepberaber şimdi tartılmaya korkuyorum bayramdan sonra bi 55 le gelebilirim buralara amaaan sizsiz hayat çok zooor sizi çok seviyorummm
Kuzumm azim oluyorda eş yiyor sem mecbur yiyosun yemek yapamıyorum canım çekiyor yiyom valla yarın son bakalım cumartesi zor bir gün olucek :)))naber tatlım ben de 2 gün gün fire verdim ama almadım allahtan hatta daha azım burayı bıraktığımdan, 66yım şimdi dün yürüyüşe gittim bugün de biraz spor yapcam kuzum sen de iyisin gayet çok kaçırmamıssın yine de toparlarız ya
merhaba gunde kac squat yapiyorsunuz suanben 1.60 52 kiloyum 68 le başlamıştım ama 48 olucam inşallah kararlıyım
squat düz squat var önce onla başla bence omuz hizasında açıyosun bacakları 40 la başlarsın hergün 5 artırırsın kalkarken bacaklardan kuvvet aldığına emin olman lazım netten doğru şekline bak istersen bi tarifi zor biraz ama gerçekten çok etkili benim basenler 112 cm dişuan 95
kızlaaaaaaarr? deli gibi yiyor musunuz ne yapıyorsunuz
merhaba gunde kac squat yapiyorsunuz suan
Huhuuuu ben geldiiimmm
Güzel bir tatil oldu kızlar çok şükür bol bol yiğenimle oynadım
Çılgınca yedimm yani anlatamam özellikle tatlı ve çikolata sınırsız yani günde iki öğün yedim ama tereyaplar reçeller havada uçuştu2 kilo alıp gelmişim yine reglm cuma regl oldum şuan 2 kilo fazlayım gitmeden önceye göre 53.5 olmuşum ama çok hareket ettim hiç oturmadım onca yemeye çok vahimd eğil yani bugünden itibaren artık karatay yapıcam kızlar yani tahıl hiç yok ekmek bulgur v.s ve tatlı hiç yok meyve günde 1 ki zaten çok düşkün değilim ama başladım yani
Sizler nasılsınız neler yaptınız bakalımMerveeTunaa asl1can S SevdaSozleri E esrAhsm (esracımın okulu başladıartık zor sanırım ama uğrar belki )
kuzummm hosgeldın.... hepımız hosgeldık ay bende sendenım tatlı cıkolata fena yedım fena sısdım tartım yok evde ama hıssedıyorum patlıcak gıbıyım yanı bende bugun yarın adet olucam ama. bakalım bundan snra sıkı dıyet dıcem ama cumartesı pazar pazartesı salı da samsuna gıdıorum dugun var bakalım nasıl olcak.
Aslıcanım merhabaa hoşgeldik eveetyani bende kıyafetlere giriyorum çokşükür de karnım falan şiş kıyafetlere giriyosan ama göbek falançıkıyosa 2 kilo falan almışsındır ama hasta da olucakmışsın onun da etkisi vardır, oyy senin bence artık düğünden sonra kuzu
Kızlarcım dediğim gibi karataya başlamış bulunmaktayım ki benim için çok zor olmaz sanırım çünkü zaten meyveyle pek aram yok ekmek de yemediğim çok oluyo ara öğün de zaten pek aramam ki illa acıkırsak yapabiliyoruz.
kahvaltımı yazarak başlıyım
10 adet siyah zeytin
4 kk beyaz peynir
2 kayısı yumurta
domates, salatalık,biber
1 çay bardağı çiğ badem
sanırım uzuun bir süre acıkmam, tatilde yediklerimden sonra çok hafif bir kahvaltı oldu
şimdi de sade neskafe içiyorum
ama su 5 gun de yemıcem kuzu barı düğüne biraz hafıf gıdıyım dıcekler evlendı aldı olmadı bak smdı bu :):) inşallah ıkı kılodur ya ay ne bılım bende kıyafetlere sıgıyorum ama karnım fena şiş ya.
afıyet olsun cnm guzelmış menun badem de olunca ekmek nıyetıne zaten bakm ben nelere baslıcam :):)
Hmm o mantıklı aslında tabii battı balık yan gider olmasın 5 günd e az değil birazhafiflersin gidene kadar doğru kuzu artık dönünce de iyice toparlarsın zaten kış geliyor.
Badem evet valla peynirle hem çok güzel oldu hem de çok doyurucu işte ekmek yerine 1 çay bardağı kuruyemiş veriyo karatay
güzelmiş gercekden ben bu hafta yulaf dusunuyoruym kahvaltıda zaten bı kac gun olmucam gelınce bende ekmek yemeyıp ole bısey yapabılırım pekı oglen aksam ne yıceksın.
Yani öğlen sanırıma cıkmam ama acıkırsam 1 meyve ve süt yoğurt olabilir ya da illa yemek yiyceksem sebze salata yoğurt yanş bizim yediğimiz gibi aslında ama ekmek ve şekerli şeyler yok
65.5 oldum ben de ben bozamadım ama şuan durdurmaya çalışıyorum kilomu cumartesi düğün var elbisem bol gelmeye başladıHuhuuuu ben geldiiimmm
Güzel bir tatil oldu kızlar çok şükür bol bol yiğenimle oynadım
Çılgınca yedimm yani anlatamam özellikle tatlı ve çikolata sınırsız yani günde iki öğün yedim ama tereyaplar reçeller havada uçuştu2 kilo alıp gelmişim yine reglm cuma regl oldum şuan 2 kilo fazlayım gitmeden önceye göre 53.5 olmuşum ama çok hareket ettim hiç oturmadım onca yemeye çok vahimd eğil yani bugünden itibaren artık karatay yapıcam kızlar yani tahıl hiç yok ekmek bulgur v.s ve tatlı hiç yok meyve günde 1 ki zaten çok düşkün değilim ama başladım yani
Sizler nasılsınız neler yaptınız bakalımMerveeTunaa asl1can S SevdaSozleri E esrAhsm (esracımın okulu başladıartık zor sanırım ama uğrar belki )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?