Günaydın kızlar
eskisi kadar yediklerime çok dikkat edemiyorum evde yemek de yapamıyorum haliyle ne olursa yiyorum. Dengelemeye çalışıyorum bazen ama her zaman mümkün olmuyor. Geçen gün samsuna gittik tavuk dürüm yedim içlerinde en masumu oydu
bayram planımız değişti normalde evde olacaktık ama sonra vazgeçtik bayramın 2 günü eşimin memleketinde olacağız son 2 günü dahil olmak üzere yaklaşık 10 gün mersin de olacağız. İş yerinde bu aralar tek olduğum için biraz zorlanıyorum buraya geleli 1 sene olacak ama çok bunaldım hiç alışamadım nedense seneye kesin tayin istemeliyim yoksa 36 saat nöbet tutmak zorunda kalacam evdeki işlere yetişemiyorum depresyona girdim galiba sürekli mutsuzum yüzüm asık geziyorum dün patladım artık eşimin yanında ağlamaya başladım
eşimle konuşmak biraz iyi geldi tatil planımızı değiştirdik işte o da çok sıkılmıştı inşallah hepimiz için iyi olur
ama halen rahatlamış değilim nankörlük ettiğim için kendime çok kızıyorum. çok şükür sağlımız yerinde kimseye muhtaç değiliz başkalarının ne büyük dertleri sıkıntıları var benim sıkıntılarımın onların yanında lafı bile olmaz. Düşünmeyeyim kafama takmayayım diyorum ama yapamıyorum kısa zamanda düzelirim inşallah
çok uzun yazmışım hakkınızı helal edin valla çok doldum