• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hehuu ben geldimm :) kızlar bende düzen filan yok,öyle diyet miyet de yok biliyosunuz. Ne zaman vaktim olursa ne bulursam onu yiyorum valla. Pazar günü belli olcak artık durumum tam da arefe günü yahu :) çok yoruluyorum bu aralar ben. Kız emeklemeye başladı yürümek de istiyo hep bizim desteğimizle yürütüyoruz ama sırtım belim felaket. Yemek filan hak getire yani yapabilirsem şükrediyorum :) uykum hat safhada zaten ahh ahh
Kankacım hoşgeldin allah kolaylıklar versin :dua::KK60: sen yine herşeyden dengeli gidiyosundur bence hem hareketin de arttı pazara güzel şeyler görebilirsin bence:eğlence: bakalım ben de pazara kadar devam sonra bayram da sal gitsin :KK70:

aynen onceden hep oluyodu ama solemıodm sncda tutuyodm kendımı bakalm nolck sonum bole olmadı arada kahvaltı yapıcam.

olsun kuzum sızınkıler oralı doktururler bıde kzıı gelıyor of of ben burdan ıstanbul ıcınden gıdınce yapıor bgun sevıorm dıe bıskuvulu pasta yapmıs :):)

kuzum kıyamam ya cocukdan sonra iş gercekden daha zor olmustur. ama bıraz zman gecsn alısırsn sımdı tam yaramaz zmanı bıde desene dıkkat et kendıne.

Ohh seninkiler de yani bisküvili de gel de yeme :KK53:

Hehuu ben geldimm :) kızlar bende düzen filan yok,öyle diyet miyet de yok biliyosunuz. Ne zaman vaktim olursa ne bulursam onu yiyorum valla. Pazar günü belli olcak artık durumum tam da arefe günü yahu :) çok yoruluyorum bu aralar ben. Kız emeklemeye başladı yürümek de istiyo hep bizim desteğimizle yürütüyoruz ama sırtım belim felaket. Yemek filan hak getire yani yapabilirsem şükrediyorum :) uykum hat safhada zaten ahh ahh
Canım çok dikkat et kabızlık gibi bi problemi varmı benmki kabız ya bebe bisküvisi yiyomu

Canım çok şükür güzeldi ya :) ama çok kaçırdım bugünde dahil 3 gün batık durumdayım evdeki son pastayıda yedm bugn ama son olur umarım :))))

Çok sevindim güzel geçmesine yani öyle şeyler olunca yememek çok zor boşver dengele bence hemen madem son pasta da bitmiş:KK45:

Canım çok dikkat et kabızlık gibi bi problemi varmı benmki kabız ya bebe bisküvisi yiyomu
Yok cnm bu aralar kabızlık filan yok. Sıvı veriyorum sürekli zaten meyve suyu gibi komposto filan. Yoğurt taze meyve yiyo o yüzden o problem yok :)

Sen onları yedikçe kuzum daha da yiyesin gelicek kan şekerin ani çıkıp iniyo çünkü inatla acıktıkça yoğurt süt salatalık elma yumurta falan ye çok yiyomuşsun gibi gelicek ama işte bu gevrekten falan iyidir:KK43:

evet yedikçe yiyesim geldi geldi ve bu gün tartıda 65.4ü de gördüm :/
çok kısa zamanda çok çok kilo aldım yani :/

ve kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
domates
salatalık
yeşil çay limonlu

Kuzum yapma noldu sana sen 58 e düşmemişmiydin ?

evet inmiştim. bir süre sabit kaldım. bursaya ailem giti geldi ben kocaeliye gittim geldim falan derken şu an kocaelideyim yine çok kilo aldım.
bursaya geldiklerinde de kilo almıştım ama bu kadar değildi.
10 günde 3buçuk kilo alınır mı?
geçen ayın 28i 62 kiloydum şimdi 65.4 :/

Çok sevindim güzel geçmesine yani öyle şeyler olunca yememek çok zor boşver dengele bence hemen madem son pasta da bitmiş:KK45:
Kuzum sağol ya :)))) evet ya yemeden duramadm of :)) pastanın dibini attım artk yememek içn :)) başlıcam bugn :)))

Günaydın kızlar :KK54: eskisi kadar yediklerime çok dikkat edemiyorum evde yemek de yapamıyorum haliyle ne olursa yiyorum. Dengelemeye çalışıyorum bazen ama her zaman mümkün olmuyor. Geçen gün samsuna gittik tavuk dürüm yedim içlerinde en masumu oydu :KK48: bayram planımız değişti normalde evde olacaktık ama sonra vazgeçtik bayramın 2 günü eşimin memleketinde olacağız son 2 günü dahil olmak üzere yaklaşık 10 gün mersin de olacağız. İş yerinde bu aralar tek olduğum için biraz zorlanıyorum buraya geleli 1 sene olacak ama çok bunaldım hiç alışamadım nedense seneye kesin tayin istemeliyim yoksa 36 saat nöbet tutmak zorunda kalacam evdeki işlere yetişemiyorum depresyona girdim galiba sürekli mutsuzum yüzüm asık geziyorum dün patladım artık eşimin yanında ağlamaya başladım :KK61: eşimle konuşmak biraz iyi geldi tatil planımızı değiştirdik işte o da çok sıkılmıştı inşallah hepimiz için iyi olur:dua: ama halen rahatlamış değilim nankörlük ettiğim için kendime çok kızıyorum. çok şükür sağlımız yerinde kimseye muhtaç değiliz başkalarının ne büyük dertleri sıkıntıları var benim sıkıntılarımın onların yanında lafı bile olmaz. Düşünmeyeyim kafama takmayayım diyorum ama yapamıyorum kısa zamanda düzelirim inşallah :dua: çok uzun yazmışım hakkınızı helal edin valla çok doldum :KK43:

Günaydın kızlar :KK54: eskisi kadar yediklerime çok dikkat edemiyorum evde yemek de yapamıyorum haliyle ne olursa yiyorum. Dengelemeye çalışıyorum bazen ama her zaman mümkün olmuyor. Geçen gün samsuna gittik tavuk dürüm yedim içlerinde en masumu oydu :KK48: bayram planımız değişti normalde evde olacaktık ama sonra vazgeçtik bayramın 2 günü eşimin memleketinde olacağız son 2 günü dahil olmak üzere yaklaşık 10 gün mersin de olacağız. İş yerinde bu aralar tek olduğum için biraz zorlanıyorum buraya geleli 1 sene olacak ama çok bunaldım hiç alışamadım nedense seneye kesin tayin istemeliyim yoksa 36 saat nöbet tutmak zorunda kalacam evdeki işlere yetişemiyorum depresyona girdim galiba sürekli mutsuzum yüzüm asık geziyorum dün patladım artık eşimin yanında ağlamaya başladım :KK61: eşimle konuşmak biraz iyi geldi tatil planımızı değiştirdik işte o da çok sıkılmıştı inşallah hepimiz için iyi olur:dua: ama halen rahatlamış değilim nankörlük ettiğim için kendime çok kızıyorum. çok şükür sağlımız yerinde kimseye muhtaç değiliz başkalarının ne büyük dertleri sıkıntıları var benim sıkıntılarımın onların yanında lafı bile olmaz. Düşünmeyeyim kafama takmayayım diyorum ama yapamıyorum kısa zamanda düzelirim inşallah :dua: çok uzun yazmışım hakkınızı helal edin valla çok doldum :KK43:

günaydınn canım.. tatıl fıkrı cok ıyı olmus ınsallah sana da ıyı gelır kıyamam cok haklısın herkezden uzakda farklı bı sehır zor olmusdur ınsallah tayının uıstedgın yere cıkar kendını üzme lütfen sonucta ısteyerek yapmadın.

Ara Öğün de 6-7 tane kuru incir 3-4tane kuru kayısı ve 1 paket eti kepekli bisküvi yedim. Farkındayım ara ogun demek için çok kalorili ama kendimi tutamadim

Günaydın kankiitolarr nasılsınız bakalım :eğlence:

Ben sade neskafe içiyorum ve yaprak girisini diye bişey aldım ondan yiyorum bir de yeşil elme yiycem sonra

Dün sapıtmanın ötesine geçtim :KK45:sabah öğlen normaldi ama akşam dışardaydık ve çook sevdiğim bir kebapçıya gittik ben de 2 kocamaan lahmacun ve 4 etli çiğ köfte yedim ayran içtim :KK53: gerçi dün 17 bin adım atmışım ama akşam fenaydı yine de :KK70:

Canım benim çok haklısın hiç kolay değil hem ailenden ayrı hem bebekli düzeninde pekçok değişiklik olmuş ama böyle zamanlarda mümkün olduğunca herşeyin geçici olduğunu düşünmeye çalışmak lazım sana destek olan bir eşin var ki bunları sen de düşünüyosundur yazmışsın eminim tatille birlikte çok daha iyi olacaksın aileler memleket hava değişimi güzel yemekler doping etkisi yapıcak sana:nazar::nazar::KK37::KK37:

Ara Öğün de 6-7 tane kuru incir 3-4tane kuru kayısı ve 1 paket eti kepekli bisküvi yedim. Farkındayım ara ogun demek için çok kalorili ama kendimi tutamadim

Kuzum ama sen de hep yiyosun sonra da tutamadım kenimi diyosun :confused: yani zaten amaç tutmaya çalışmak bence şu diyet düşüncesinden bir kurtul çünkü yiyosun ve suçluluk hissediyosun sıkma kendini sadece yerken doyup doymadığına bak ve elini en zararsızına atmaya çalış acıktığında, bukadar stres yapınca daha da çok yemek istersin bence :cool:

Günaydın kankiitolarr nasılsınız bakalım :eğlence:

Ben sade neskafe içiyorum ve yaprak girisini diye bişey aldım ondan yiyorum bir de yeşil elme yiycem sonra

Dün sapıtmanın ötesine geçtim :KK45:sabah öğlen normaldi ama akşam dışardaydık ve çook sevdiğim bir kebapçıya gittik ben de 2 kocamaan lahmacun ve 4 etli çiğ köfte yedim ayran içtim :KK53: gerçi dün 17 bin adım atmışım ama akşam fenaydı yine de :KK70:

günaydın tatlıskoma

afıyet olsun ne gzl yıcekler ole onlar lhmacun özledım ya yedıklerım az gbı bıde onu yıyım bı ara tam olsun :)

Back