• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaaaydınnn lokurummm süper kahvaltı bende şuan sade nescafe içiyorm bağımlılık yapıyo insanda yaa :) gece neler yedm neler eşimin arkdşı geldi içtiler onlarla oturdum bnde eşimde ısrarla ye bigünlük falan yaptı biraz rulokat biraz kek yedm gecenin 5 indede bi boyoz yedm :oha::sinirli::oops: ama bugün fazla kaçırmıcam Allah nasip kısmet ederse :oops: 1 tam 1 yumurta beyazı haşladm ynede acıkmşm 1 buçuk ekmek yedm:oops::oops: 2 domates 1 soğan 2 dilim peynr yedm şmdi nescafemi içiyorum :spor:

Afiyet olsun kuzukom yani neler neler dediğin dediklerinse bişey yok bence kahvaltın da gayet güzel ekmek biraz fazla ama sabah iyi yiyince gün içinde daha az yiyo insan ama bence de bugün az ye diycem de doğum günü partisi bugün müydü o_O

Kimsecikler yok bugün öğlen de sabah yediğimin aynısını yedim kızlar ama bukez için 15-20 fındık badem leblebi de karıştırdım bugün de böyle olsun bakalım :KK22:

67 olmuşum kızlar 24 eylül için kaldı 2 kilo hedefim 65 olmaktı düğüne bakalım hadi tam gaz devam :)

Oooo kimsecikler yok amaaa :KK20::KK20:

Günaydın cancanlar
kahvaltım oldukça kepekli şekersiz lıght bir kurabiye baya büyük ama çok sade bişey geçen de yemiştim sade kahveyle ondan yiyorum normal kahvaltı istemedi canım

Oooo kimsecikler yok amaaa :KK20::KK20:

Günaydın cancanlar
kahvaltım oldukça kepekli şekersiz lıght bir kurabiye baya büyük ama çok sade bişey geçen de yemiştim sade kahveyle ondan yiyorum normal kahvaltı istemedi canım

günaydınn kuzum ben bu aralar dıyet moduna gırmedıgım ıcın yazmıyorum ınsallah bayram sonrası düzelicek :):)

günaydınn kuzum ben bu aralar dıyet moduna gırmedıgım ıcın yazmıyorum ınsallah bayram sonrası düzelicek :):)

Kuzum biz sadece diyet mi konuşuyoduk ki zatenuzun zamandırpek diyet konuşulmuyo :KK70::KK70:ben de 5 gün kaldı dikkat ediyorum pazardan sonra tutmayın beni :KK70:

Kuzum biz sadece diyet mi konuşuyoduk ki zatenuzun zamandırpek diyet konuşulmuyo :KK70::KK70:ben de 5 gün kaldı dikkat ediyorum pazardan sonra tutmayın beni :KK70:

aynen kuzu senn yerde gzl annelernde el tadı of of sızın yemekler fena ama benıde tutmayn bzde sapancaya gıtcez kahvaltı ya bayılıyorm bakalım nolcak halm hala toplayamamısken.

aynen kuzu senn yerde gzl annelernde el tadı of of sızın yemekler fena ama benıde tutmayn bzde sapancaya gıtcez kahvaltı ya bayılıyorm bakalım nolcak halm hala toplayamamısken.
Antebe gitmiycem kuzum mersinde bizimkiler ama yapanlar onlar sonuçta abimler falan da gelicek şimdie ne gelse akıllarıa yaparlar yandım yani :KK70:

Hehuu ben geldimm :) kızlar bende düzen filan yok,öyle diyet miyet de yok biliyosunuz. Ne zaman vaktim olursa ne bulursam onu yiyorum valla. Pazar günü belli olcak artık durumum tam da arefe günü yahu :) çok yoruluyorum bu aralar ben. Kız emeklemeye başladı yürümek de istiyo hep bizim desteğimizle yürütüyoruz ama sırtım belim felaket. Yemek filan hak getire yani yapabilirsem şükrediyorum :) uykum hat safhada zaten ahh ahh

Ay kuzum valla zor senin işin mecbur çıkanı yiyosun bi de güzel yapıyosa fena işte nasıl yemiyceksin ki :KK43:

aynen onceden hep oluyodu ama solemıodm sncda tutuyodm kendımı bakalm nolck sonum bole olmadı arada kahvaltı yapıcam.
Antebe gitmiycem kuzum mersinde bizimkiler ama yapanlar onlar sonuçta abimler falan da gelicek şimdie ne gelse akıllarıa yaparlar yandım yani :KK70:
olsun kuzum sızınkıler oralı doktururler bıde kzıı gelıyor of of ben burdan ıstanbul ıcınden gıdınce yapıor bgun sevıorm dıe bıskuvulu pasta yapmıs :):)
Hehuu ben geldimm :) kızlar bende düzen filan yok,öyle diyet miyet de yok biliyosunuz. Ne zaman vaktim olursa ne bulursam onu yiyorum valla. Pazar günü belli olcak artık durumum tam da arefe günü yahu :) çok yoruluyorum bu aralar ben. Kız emeklemeye başladı yürümek de istiyo hep bizim desteğimizle yürütüyoruz ama sırtım belim felaket. Yemek filan hak getire yani yapabilirsem şükrediyorum :) uykum hat safhada zaten ahh ahh

kuzum kıyamam ya cocukdan sonra iş gercekden daha zor olmustur. ama bıraz zman gecsn alısırsn sımdı tam yaramaz zmanı bıde desene dıkkat et kendıne.

Back