• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar yemekten sonra 2 domates, 1 şeftali ve 10 tane yağlı gevrek yedim. Hala yiyesim var karnım şişmesine rağmen. Şimdi yeşil çay içeceğim ve yanında kepekli form biskuvi yiyecegim

Kuzum 350 tl istedi şuanda o kadar vermem mümkün değil aslında çok istiyorum bde eşimin abisinin dükkanın kiracısı ama nafile hiç iyi bi fiyat vermedi yani aslında bu sçaa iyide of offf

senın saca o fıyat cok ıyı ben bu saca dıp ve ombreye 500 verdım ama ıstanbulun en ıyı kuaforlerı dıe tabı sonucda cok ıstedgm gıbı dııl hala ama sac onemlı.

senın saca o fıyat cok ıyı ben bu saca dıp ve ombreye 500 verdım ama ıstanbulun en ıyı kuaforlerı dıe tabı sonucda cok ıstedgm gıbı dııl hala ama sac onemlı.
Canımmm ama kuaför o kadar iyi değil yani aslında emin değilim emin olsam vereyimde yok kesn sonçla bakamıyorum bi türlü

Günaydın hatun kişileeerr dün gelemedim dışarlardaydım hep,

geçen hafta 52 idim bu hafta 51,5 kaçamak da yapmadım spor da yatım ama işte buna da şükür :dua::kahve:
Günaydınn lokuurum bende dün tartıldım 53.8 çıktım bugün bidaah tartılayım dedim 53.3 çıktım çok sevindim :)))

Günaydın kızlar:)
Bugünkü kilom 64,5
Geçen haftayı hatırlamıyorum ama 65,5 ti galiba. Fark 1 kg diyelim :)

Kankama bak bee maşallah:eğlence::nazar::nazar::KK5: bak gör okulla beraber çok daha güzel vericeksin evde oturmaktan abur cubur yiyosun sen

Maşallah mervecim aynen devam inatlaşıcaz ve biz kazanıcaz :KK31::KK31::KK5:
Kuzum beni motive ediyosun hırslanmama sebep oluyosun harikasın ama benim yarın gece için çok büyük sorunum var eşime doğum günü partisi yapıcam onun 6 sında oğlumun 8 i benim 12 sinde doğm günümüz onunkini arkadaşlarıyla kutlucm haberi yok hç bişiden ama pasta yapcam annem kurabiye börek poğoça mercimek köftesi yapıyo Bende patatesli kek . mozaik ve pasta yapcam nasıl yemem dururum yada ödül yapayımmı bilemedim :(

Kızlar kahvaltım

4-5 kaşık menemen

1 uzun dilim tb ekmeği

4 minnak çeri 1 salatalık
Ooo canım çekti ben hala kahvaltı yapamadım süt içtim bi kaç yudum ekmek attım ağzıma doydum kuzum benim mide fena küçüldü galiba dün de kuru fasulye yedm 5 6 kaşk ayranla beraber yanına 1 dlm ekmekle ama kustum ayol fZla geldi :(

Back