• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

haklısın kuzum bende cok bakmısdım ılk yapcagm zman sncda ınsan dusunuyor az para dııl yanı.
Kuzum eşim diyor kesin olsa yapsa hemen vereyim kiracıları zaten ama diyo o kadn yapamaz ben yine aynı saça talim bakalım iyi bi kuaför bulaana kadar :(

Kuzum beni motive ediyosun hırslanmama sebep oluyosun harikasın ama benim yarın gece için çok büyük sorunum var eşime doğum günü partisi yapıcam onun 6 sında oğlumun 8 i benim 12 sinde doğm günümüz onunkini arkadaşlarıyla kutlucm haberi yok hç bişiden ama pasta yapcam annem kurabiye börek poğoça mercimek köftesi yapıyo Bende patatesli kek . mozaik ve pasta yapcam nasıl yemem dururum yada ödül yapayımmı bilemedim :KK43:

E yap yani mervecim bi günse madem yap bence, herzaman olucakbişey değil dengelersin bugün ve sonraki gün

Ooo canım çekti ben hala kahvaltı yapamadım süt içtim bi kaç yudum ekmek attım ağzıma doydum kuzum benim mide fena küçüldü galiba dün de kuru fasulye yedm 5 6 kaşk ayranla beraber yanına 1 dlm ekmekle ama kustum ayol fZla geldi :KK43:

Bence başka bişeyden dlayı kusmuş olabilirsin kuzu o yemekte çok bişey yok yani neler yiyoruz kusmuyoruz okadarcıktan da az yenmez bak az yiyince verilmiyo

canımm ıyıyım sen nasılsın benım dıyet kotu oldugu ıcın tartıda kalmadı bakalım bugunden ıtıbaren dıkkat edıcem takı pazara kdr :):)

Kuzum senin işin zor :KK45: şimdi akşamları keyif olur yani bence normal işte anca gündüzü kısıcan akşamı telafi için akşam yüzünden vicdan yapma bence

Kuzum beni motive ediyosun hırslanmama sebep oluyosun harikasın ama benim yarın gece için çok büyük sorunum var eşime doğum günü partisi yapıcam onun 6 sında oğlumun 8 i benim 12 sinde doğm günümüz onunkini arkadaşlarıyla kutlucm haberi yok hç bişiden ama pasta yapcam annem kurabiye börek poğoça mercimek köftesi yapıyo Bende patatesli kek . mozaik ve pasta yapcam nasıl yemem dururum yada ödül yapayımmı bilemedim :KK43:
eylülde doğan doğana desene :) bugün de benim doğum günüm :D

Kuzum senin işin zor :KK45: şimdi akşamları keyif olur yani bence normal işte anca gündüzü kısıcan akşamı telafi için akşam yüzünden vicdan yapma bence

aksam mı tek kuzu haftya sonu cosduk o yıyınce bende yıyorum snra ona kızıorm nıe yıyosn dıe :) bakalım sonumuz nolecek

aksam mı tek kuzu haftya sonu cosduk o yıyınce bende yıyorum snra ona kızıorm nıe yıyosn dıe :) bakalım sonumuz nolecek
:KK45::KK45: genelde öyle oluyo di mi olsun yani işte o zaman hafta içi gündüz kısıcan aslıcanım napalım nekadar kıssak kar diye bakıcaz:eğlence:

Kuzular kaç gündür giremiyorum modem bozulmuş ne zaman gelip yaparlar bilmiyorum. Paketde yapmıyorum evdeyim diye. Hepiniz çok güzel vermişsiniz tebrikler. :) Ben cts hummalı bir temizligin ardından pzr alerjim depreşti dün hep elimde selpakla dolaştım. Bugun sapasaglamım şukur. Dunden beri hastaydım diye yedim de yedim. Bugun de çok yemem inş. Kilomuda yazayım dun tartıldım 48.7 dim. Geçen hafta 49.5 tim. Demekki geçen hafta pazar bende bayagı şişlik vardı. Bu kadar vermem imkansız. Zaten geçen pzt bu kiloda çıkmıştım. Bu arada artık korumaya geçmeyi düşünüyorum tabi bu iki günde şişmediysem. Önerilerinizi bekliyorum. Hepinizi öpüyorum. İnş en yakın zamanda dönücem :) :)

Öğle yemeğim, yine yemeğim yoktu bu ara çok tembelim yemek yapmak konusunda

bir büyük kase karışık salata (yağsızdı)
1 uzun dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt

:KK45::KK45: genelde öyle oluyo di mi olsun yani işte o zaman hafta içi gündüz kısıcan aslıcanım napalım nekadar kıssak kar diye bakıcaz:eğlence:

aynen kuzum bakalım baslamam lazm neyse dıorm su bayramda cıksn bu hfta gene dıkat edıcem gecen haftya gıbı ıstemıyorum.
Öğle yemeğim, yine yemeğim yoktu bu ara çok tembelim yemek yapmak konusunda

bir büyük kase karışık salata (yağsızdı)
1 uzun dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt

zor ıs kuzu hem eve yap snra ısyerıne getr gercekden olsn kahvaltı candur :)

Back