• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzular kaç gündür giremiyorum modem bozulmuş ne zaman gelip yaparlar bilmiyorum. Paketde yapmıyorum evdeyim diye. Hepiniz çok güzel vermişsiniz tebrikler. :) Ben cts hummalı bir temizligin ardından pzr alerjim depreşti dün hep elimde selpakla dolaştım. Bugun sapasaglamım şukur. Dunden beri hastaydım diye yedim de yedim. Bugun de çok yemem inş. Kilomuda yazayım dun tartıldım 48.7 dim. Geçen hafta 49.5 tim. Demekki geçen hafta pazar bende bayagı şişlik vardı. Bu kadar vermem imkansız. Zaten geçen pzt bu kiloda çıkmıştım. Bu arada artık korumaya geçmeyi düşünüyorum tabi bu iki günde şişmediysem. Önerilerinizi bekliyorum. Hepinizi öpüyorum. İnş en yakın zamanda dönücem :) :)

Canımm benim maşallah sana şişlik oluyo tabii demek epey varmış ama olsun sonuçta vermişsin demek ki :eğlence::nazar: yani koruma için henüz benim de net bi fikrim yok ama haftada 1 gün tam serbest düşünüyorum ya da 1-2 öğün haftada serbest

aynen kuzum bakalım baslamam lazm neyse dıorm su bayramda cıksn bu hfta gene dıkat edıcem gecen haftya gıbı ıstemıyorum.

zor ıs kuzu hem eve yap snra ısyerıne getr gercekden olsn kahvaltı candur :)

Valla kuzum işte aç durmıyım diye öyle salatama malata uydurdum hiçbişey getirmemiştim bugün kahvaltı vardı da sabah yedim, bayramı hiç deme ben bizimkilerin yanına gidicem bayramı sağsalim atlatırım inşallah :KK45:

Valla kuzum işte aç durmıyım diye öyle salatama malata uydurdum hiçbişey getirmemiştim bugün kahvaltı vardı da sabah yedim, bayramı hiç deme ben bizimkilerin yanına gidicem bayramı sağsalim atlatırım inşallah :KK45:

sen atlatrsn cnm ya bz ne tatıller bayramlar gördük hem dııl mı ne zman yolculuk memlekete

Canım önümüzdeki pazar gidicem inşallahaa rife günü ama mersine, bizimkiler orda, cumartesi de dönücem inşallah bir dahaki hafta

oh ne guzel kuzum ay bende beklıyorum dort gozle dınlenmek ıstıyorum bu sene tatıle ıyı alısdık herhal :)

lokurcum resmi tatil mi ?
ben özeldeyim cuma günü çalışcaz büyük ihtimal tatil vermiyorlar

Kuzum ben de özeldeyim ama bizimkiler tatil verdiler aslında resmi tatil değilmiş kamuya tatil sanırım sadece idari izin yani ama bizimkiler tatil yaptı cumayı

Evet kuzu3 aydır 1 er hafta tatil oldu çokşükür bence de alıştık şimdi kışın napıcaz bakalım :confused:

aynen yavru fena alısdık bende 24 eylul cumartesı pazar pazartesı salı da ızın aldm kuzenn dugunu var gıtmısken pazartesı aksamı doncez dedm salıda dınlenırım gerıye kalan 3 gun ıznımıde baska zmana saklıyorum :)

Selam şekoşlar naberrr :KK59:
Ben bugün okuldan gelince evi temizlemeye giriştim sonra yemek yapayım dedim biraz işim hafifledi anca geldim:KK22:benim sabit bir düzenim yok malesef acıkınca zararlı şeyler arasından tercih yapıp yemeye çalıştım bu sabah. Soğuk sandviç tarzı bişey yedim.

Öğlen eve gelince de biraz meyve biraz yemek öaden suyu süt vs atıştırdım ama miktar filan sormayın aklımda tutamadım abartılıcak derecede değil ;) he arada kaçamaklarım illaki oluyo her zamanki gibi ama gayet iyiyim tütütütü banaa:olamaz::nazar:

Akşam yemeğini bekliyorum artık acıktım yani doğru düzgün yiyemediğim için. Eşimi beklicem mecburen :işsiz:

Kankama bak bee maşallah:eğlence::nazar::nazar::KK5: bak gör okulla beraber çok daha güzel vericeksin evde oturmaktan abur cubur yiyosun sen
Kankacım çok şükür düştüm 65in altına ya kaç zamandır bi inememiştim :) evet okulla beraber cumaya kadar biraz daha versem kardır valla. Sonra bayramdı filan derken tekrar okula dönüş :) asıl o zaman görün beniiii :D

ne güzel yaa:KK43: bakalım biz gelicez 1 günde olsa
Ben taa nisanda bilet aldım ailem burda değil çünkü yanlarına gidicem, yani çalışılsa da yıllık izinden alırdım bir gün mecbur gitmezsem beni öldürürler :KK70:

Kankacım çok şükür düştüm 65in altına ya kaç zamandır bi inememiştim :) evet okulla beraber cumaya kadar biraz daha versem kardır valla. Sonra bayramdı filan derken tekrar okula dönüş :) asıl o zaman görün beniiii :KK70:

Kanka okul başlasın çok daha güzel verirsin hem hareketli olucaksın hem de abur cubur daha az olur

kızlar çok hasta olduğum için iştahım kapandı kuş kadar yiyorum bi yandan da mutluyum acıkmıyorum diye diyet insanı deli yapıyor :D

E yap yani mervecim bi günse madem yap bence, herzaman olucakbişey değil dengelersin bugün ve sonraki gün
Evet kuzum bugünde kek yaparken 2 3 yudum aldm akşam yemeği yiyemedm çiğ köfte yedm sabah 2 yumurta haşladm yedm aralarda su içtim koşuşturmayla geçti günüm temizlik pasta falan :)

Back