- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #14.161
Aynen canım bende öyle dedim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım bende öyle dedim :))
Güzel bebeğim afiyet olsun5 kaşık kıymalı bamya 5 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek 1 domates 1 soğan :) booooolCa pul biberöğle yemeğim
![]()
Canim demekki vucudunun inme kapasitesi bu heralde sınıra geldi belki onun için inmiyo yada çok kafaya takıyon diyede inmiyo olabilirCanlarım günaydın hepinize bir pazar sabahı bir gitmeyen kilolar dün ki en son öğlen yemeğim olarak yazdığım yemek aslında akşamdı saat 5 te yedim sonrada bişey yemedim bugün tartıda 53.8 gözüküyorum Su içmedim gece tuvaletede çıkmıştım ne hikmettir anlamadım iştahım kaçtı vallahi
Hayır canım ya eskiden 50 falandım 46yı görmüşlüğüm bile var .ssCanim demekki vucudunun inme kapasitesi bu heralde sınıra geldi belki onun için inmiyo yada çok kafaya takıyon diyede inmiyo olabilir
Tebrik ederimm canımGünaydın herkese geçen hafta 71di sanırım bu hafta 70.4
Hayır canım ya eskiden 50 falandım 46yı görmüşlüğüm bile var .ss
Öyle canımda bebekle alakası yok bu kilo vermenin verenler nasıl veriyorama o bebekten öncedir?
Oh kuzum ya harikasın nasıl verdin öyle ya maşallah lokuru merk edyrmGünaydın kızlar:)
Bugünkü kilom 64,5
Geçen haftayı hatırlamıyorum ama 65,5 ti galiba. Fark 1 kg diyelim :)
Kuzum sağ ol :) valla bu sefer 2 gün okulda olmamın faydası oldu sanırım :) öyle abur cubur yemedim pek fazla. Yedim ama ölçüsünde olmuş demek ki :) kafamı rahat bıraktım bu kez ya diyetteyim demedim. Bu da diğer etkendir benceOh kuzum ya harikasın nasıl verdin öyle ya maşallah lokuru merk edyrm
Valla maşallah kacamaklara ragmen vücudun çok elverisli kilo vermeye bravoGünaydın kızlar:)
Bugünkü kilom 64,5
Günaydın kızlar:)
Bugünkü kilom 64,5
Oh canım süper valla darısı başıma :)))Kuzum sağ ol :) valla bu sefer 2 gün okulda olmamın faydası oldu sanırım :) öyle abur cubur yemedim pek fazla. Yedim ama ölçüsünde olmuş demek ki :) kafamı rahat bıraktım bu kez ya diyetteyim demedim. Bu da diğer etkendir bence