• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canlarım günaydın hepinize bir pazar sabahı bir gitmeyen kilolar dün ki en son öğlen yemeğim olarak yazdığım yemek aslında akşamdı saat 5 te yedim sonrada bişey yemedim bugün tartıda 53.8 gözüküyorum Su içmedim gece tuvaletede çıkmıştım ne hikmettir anlamadım iştahım kaçtı vallahi

Kızlar günaydın 63.8 kilo çıktım akşam yine uyuyamadim. Akşam haliyle uyuyamadigim için bir şeyler yedim. Ama aksamkileri sanmıyorum.

Kahvaltı:
2 yumurta 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Şekersiz cay

Canlarım günaydın hepinize bir pazar sabahı bir gitmeyen kilolar dün ki en son öğlen yemeğim olarak yazdığım yemek aslında akşamdı saat 5 te yedim sonrada bişey yemedim bugün tartıda 53.8 gözüküyorum Su içmedim gece tuvaletede çıkmıştım ne hikmettir anlamadım iştahım kaçtı vallahi
Canim demekki vucudunun inme kapasitesi bu heralde sınıra geldi belki onun için inmiyo yada çok kafaya takıyon diyede inmiyo olabilir

Oh kuzum ya harikasın nasıl verdin öyle ya maşallah lokuru merk edyrm
Kuzum sağ ol :) valla bu sefer 2 gün okulda olmamın faydası oldu sanırım :) öyle abur cubur yemedim pek fazla. Yedim ama ölçüsünde olmuş demek ki :) kafamı rahat bıraktım bu kez ya diyetteyim demedim. Bu da diğer etkendir bence

Kuzum sağ ol :) valla bu sefer 2 gün okulda olmamın faydası oldu sanırım :) öyle abur cubur yemedim pek fazla. Yedim ama ölçüsünde olmuş demek ki :) kafamı rahat bıraktım bu kez ya diyetteyim demedim. Bu da diğer etkendir bence
Oh canım süper valla darısı başıma :)))

Back