- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #14.141
Ah kankam evet ya yapmalıyız bunu canımı çok sıkıyor vallahi :)))İnşallah mervecim hepimiz de güzel sonuçlar alalım hedeflerimize ulaşamalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kankam evet ya yapmalıyız bunu canımı çok sıkıyor vallahi :)))İnşallah mervecim hepimiz de güzel sonuçlar alalım hedeflerimize ulaşamalım
![]()
İyi akşamlar bitaneeeem öpüyorum bende kocaman seniİyi akşamlar bebikleer yarın izinliyim evde olursam girmeye çalışıcam öpüyorum hepiiiciinizi![]()
Yani afedersin ama çişini yapıyosanah aileden kaybediyom hacılar ya kaşıma piercing çok istemiştim ya izin vermedi maymuntamam kuzum
timam bakalım bi fark olur inşallah gecede içiyom 1 litre fln onuda içmeyim o zmn
![]()
Yani afedersin ama çişini yapıyosangeceki sorun olmaz sanırım ama suyu bi oturuşta bi lt içe zaten ara ara git gel iç kuzum
lokurcum 3 mil leslie patlattım ardından da kol çalıştım lastikle bi hareketim var 2 set 2o tekrardan yapıyorum, ve 50 sağ bacak 50 so bacak bi hareketim var sonra 25 sag 2 sol başka bi tane daha var bi de lastikle bacak yaptım biraz bugünlü böylehee zehşr hafiye gibiyim di mii
e ama ben de sabırla yazıyorum şunu yap diye bari hatrım için yap artık
![]()
merve kuzum güldürdün ya ben daaha az çıkayım diye kıyafetlerimi bile çıkarıyorum sen bi litre su içip mi çıkıyosunkrize girdim kuzum yaaaa tamam öyle yapayım
![]()
Kuzum ne biliyim hay Allahım diyorum gram bile oynamıyomerve kuzum güldürdün ya ben daaha az çıkayım diye kıyafetlerimi bile çıkarıyorum sen bi litre su içip mi çıkıyosun![]()
![]()
Süpeeer kuzum işte bu :))Iyi akşamlar kızlar bugunku menu m sabah ekmeksiz klasik kahvaltı öğle 5 badem 2si 1 arada akşam 5 kaşık etli türlü 3 kasik p.pilavi 2 bardak ayran
Kız ne olarak satılıyo bu Allahım çok mutsuzum ya yiyom aynıyım yemiyom aynıyım bu ne böyle ya depresyona girdim iyice Vlla kuzum ya saçlarımın boya zamanıda geldi iyice sarı yapcm bşka kuaöföre gitcm beğenmez oldum rengini platin givi yapayım diyorm ehliyetin sorularıda açıklanmş cevaplarını hatırlıyorum 78 alıyorum hespldm geçmişim çok sevndm ama bu sefer de direksiyon 25 eylülde sınav off kurslar ne ara olcak onuda bilmiyom çıldırmak üzereyim eve de tıkıldım kaldım ah aaah
Bu akşam başlıyorum şekerim 1 saat yapsam yeter mi![]()
ah aileden kaybediyom hacılar ya kaşıma piercing çok istemiştim ya izin vermedi maymuntamam kuzum
timam bakalım bi fark olur inşallah gecede içiyom 1 litre fln onuda içmeyim o zmn
![]()
Yani afedersin ama çişini yapıyosangeceki sorun olmaz sanırım ama suyu bi oturuşta bi lt içe zaten ara ara git gel iç kuzum
merve kuzum güldürdün ya ben daaha az çıkayım diye kıyafetlerimi bile çıkarıyorum sen bi litre su içip mi çıkıyosun![]()
![]()
Kuzummm benim stres sıkıntı ya of valla evde çok sıkılıyorum artıkkuzum noluyo sakn ol hersey guzel bak sınavı verıorsun ondan snrası kolay araba surersın stres yapma. sacına evet degısıklık yapabılırsn bu renkde gzl ama platnde gzl olur.
ne 1 saatı kuzum yemekden snra uyuyana kdr yapabılırsn hıc kalkma ama snra bozuluyor büyüsü
kuzum gece ıctıgınden bısey olmak sabah kalk tuvalete gır (kucuk buyuk farketmez :):) snra tartıl ben ole yaparım hep
bende yazıp yazıp sıldım kucuk buyuk dedıydım aynen ciş yap tartıl zaten sabah sabh dgerı olmaz kuzu :):)
bi tane daha benden :):)
Kuzummm benim stres sıkıntı ya of valla evde çok sıkılıyorum artıksaçlarımıda korkutuyolar platin olmaz mahvolur fln ama bakalm kuzum :) sende mi öyle trtlyn bnm gbi :)))
Günaydın herkese mutlu haftasonlari diliyorum ayrıca yarın tartı günü hatirlatayim şimdidenyediklerinize dikkat edin
![]()
Kuzum 350 tl istedi şuanda o kadar vermem mümkün değil aslında çok istiyorum bde eşimin abisinin dükkanın kiracısı ama nafile hiç iyi bi fiyat vermedi yani aslında bu sçaa iyide of offfyok kuzu ben dırek soyunup su ıcmeden :):)
stres yapma nıe yıpransn kı sacn ıyı bı kuafore gdersen bısey olmaz. benmde zamnnda cok bozdular smdı ıyı para verıom ama sacmdan onemlı dııl.
gunaydınn canım ah tartı mı bende oglen ne yesem dıorm![]()
Geçmiş olsun canım aslında tam grip havası salgın var çook fena nane limon falan iç :)gunaydın kızlar bugün grip olarak güne başladım bu havada grip olduğum için kendime tebrik koyuyorum![]()
sağ ol kuzum çabuk geçer umarımGeçmiş olsun canım aslında tam grip havası salgın var çook fena nane limon falan iç :)
YuhhhKuzum 350 tl istedi şuanda o kadar vermem mümkün değil aslında çok istiyorum bde eşimin abisinin dükkanın kiracısı ama nafile hiç iyi bi fiyat vermedi yani aslında bu sçaa iyide of offf