Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kankam hayırlı uğurlu olsun arabanız tekrar ağız tadıyla binin gezin inşallah, okul için de şimdiden kolaylıklar diliyorum hem kızın hem okul zor olabilir tabii ama arada bizi ziyarete gel unutma sakın

Aynen kuzum bende öyle yanımda yerken dayanamıyom oda hep alır yer oburiks :))))

ayyy şimdi farkettim akşam yazacaktım menülerimi kızım fırsat vermedi mesajım yarım kalmış silememişim de çok komik olmuş çok güldüm yaa

olsun kuzum bende gördum dedım herhal yalnıs bısey yazdı bazen yukarda kalyor öle :):) sennde menulerın super afıyet olsun sanada..
Eeee ama olucak o kadar işte gündüzleri hafif geç balım sen mümkün olduğunca bence zaten akşam yemeklerin de çok hafif

bu ara yulafa sardım aksam cunku gec oluyor eve gıdıorm meyveye dalıorm dıorm snra yulaf daha ıyı gelıyor tabı arada sebze yerım oda lazm.

afıyet olsun canım.. yanı yakında dıkkat et gece uykunda kalkıp yurume bune böle :):)
Aynen kuzum bende öyle yanımda yerken dayanamıyom oda hep alır yer oburiks :))))

aynen cnm göz görünce ıstıyor malesef bakalım su bayramdan snra ıyıcene bı duzen yapcaz kendımıze sporumuzuda yapmamız lazm.

Yani yulaf yoğurt hem kolay hem de doyurucu iyi ediyosun bence canımbenim ama incir çok yee baya şekerli

Öğle yemeğim evden getirdiğim et döner ve dışardan da yeşillikli havuç gfalan karışık salata söyledim sade onları yiycem ama sanırım 3 gibi yerim henüz acıkmadım

Yani yulaf yoğurt hem kolay hem de doyurucu iyi ediyosun bence canımbenim ama incir çok yee baya şekerli

dımı dogru dıyorsun ıncır ıcın cok da severm alınca dayanamadm tek yıyen benım zaten bıttırdım hepsını :):) aksam gene yulaf muzla yerm yada kuru kuruda yogurtla ıyı oluyor.

dımı dogru dıyorsun ıncır ıcın cok da severm alınca dayanamadm tek yıyen benım zaten bıttırdım hepsını :):) aksam gene yulaf muzla yerm yada kuru kuruda yogurtla ıyı oluyor.

Ama yulaf yoğurt muz çok mantıklı bence gayet hafif bi öğün kuzum

öglen menumu bende gecım

kuru fasulye
cacık
tursu

lokur um sımdıden sanada afıyet olsun.

ohh afiyet olsun tatlımm güzel menüü benim de dünden hala haşlanmış barbunyam var ama sanırım döner salata yeter belki salatay bikaç kaşık barbunya karıştırırım

ohh afiyet olsun tatlımm güzel menüü benim de dünden hala haşlanmış barbunyam var ama sanırım döner salata yeter belki salatay bikaç kaşık barbunya karıştırırım

salataya karstır guzel olur yavru bzm evde de kuru vardı aynı menu oldu :):) taze de var kuru taze takılıoz :):)

selam kızlar tam girip bişiy yazcam bi iş çıkıyor kalıyor sabahtan beri sinir oldum
dünki menümü yazayım hemen

kahvaltı
2 wasa peynir zrytin, domates salatalık
2 dlm salam

öglen
2 minik karnıyarık bir kase cacık

ara
1 ekşi elma

akşam
3 ceviz 8 fındık
bir kase cacık

bol ,su soda , iki kahve
1 saat bantta yürüme

Afiyet olsun canım biraz az ama besleyici bi gün olmuş aslında afiyetler olsun

Ben geldimmm kızlar napıyosunuz ya muhabbete devam bakıyorum daay ben bu sabah okula gitmeden Türk kahvesi içtmiştim. Okulda da çay içtim yarım litre su içtim. 3-4 lokma simit yedim midemi bastırsın diye çünkü kahvaltı edemedim malum
Eve gelince de 1 dilim ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim işteee.
Akşam için ne yapıcam onu düşünüyorum yemek olarak :) bi dolaba bakmam lazım ama çok üşeniyorum şuan uykum da var valla

Kankammm hoşgeldinnn bence sen okul başlayınca zayıflıycaksın hem hareket olucak hem de sürekli evde daha çok yemek düşünüyo insan. Ay üşenilmez mi yaa ben her akşam üşeniyorum bi de 8de evde oluyorum uydur bişeyler yaa o kabaklıdan yap olma mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…