- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.041
İyi geceler kızlar. Ben bugün hiç uğrayamadım annemlere gittim ordan da kayınvalideye uğradık geldik. Yarın sabah okula gidicem yine başlıyor bu lanet olası seminerler
Bugün çok dengesiz yedim ya yazmıyorum hiç. Karnonhidrat manyağı oldum
Herkesi öpüyorum,inşallah girebilirim bu aralar. Okuldan dolayı pek vaktim olmayabilir bilemiyorumpek giresim de gelmiyo foruma ya ne bileyim bi kopuş yaşıyorum sanki.
Aynen kuzum bende öyle yanımda yerken dayanamıyom oda hep alır yer oburiks :))))Ya normalde almiyorumda esim ben alicam diinve ben yok dedm snra dedm ver 1 tane normalde 1 tane yetmezde dedm gozum doysun ☺☺☺
Sen o kiloyu gordun gene yaparsn buna emin ol bide bazen hizli alinan kilo hemen verilir merk etme o sislikdir. Y
Gunaydnn cnm yok daha yapmam bgnluk yeter bana bu ☺☺
Saol kuzum benim haff diye gömulmeeem iyide iste bazen dayanamiyorum evlilik modu ☺☺ hep bi bahanem de var ☺☺
Kuzum hafif ama bu sabah tartıldım 54.4 çktm nedir bu anlamadm yaOhh gayet hafif bir gün olmuş bence mervecim mantı için de tebrik koyuyorum sana yeme kuzum boşver yesen yine canın istiycek işte hem de sonra pişmanlık
ayyy şimdi farkettim akşam yazacaktım menülerimi kızım fırsat vermedi mesajım yarım kalmış silememişim de çok komik olmuş çok güldüm yaa
Eeee ama olucak o kadar işte gündüzleri hafif geç balım sen mümkün olduğunca bence zaten akşam yemeklerin de çok hafif
Günaydın hatuncuklaaar,
Akşam yemeğim et döner 100gr kadar ama yağını hem tavadan aldım ısınınca epey bi çıktı çünkü sonra da peçeteyle aldımyanında da yoğurt yedim sonra uzay yürüyüşü yaptım 40dk eve de yürümüştüm buarada uykumda da yürürsem tamam bu iş
sabah kahvaltım da o uzun dilim çıkan ekmeklerden 1 dilim 2 tane de üçgen peynir bir kaç yaprak da döner ( öğlene getirdim dünden kalanı da kahvaltım az diye 1 kaç tane de ondan yedim şimdi de şekersiz sütsüz neskafe içiyorum
Aynen kuzum bende öyle yanımda yerken dayanamıyom oda hep alır yer oburiks :))))
Mervecim hiç bozma devam et bakalım bence inciri de çok yeme çok şekerli çünkü kaçamak yapma sen sabırla devamKuzum hafif ama bu sabah tartıldım 54.4 çktm nedir bu anlamadm ya
Yani yulaf yoğurt hem kolay hem de doyurucu iyi ediyosun bence canımbenim ama incir çok yee baya şekerliolsun kuzum bende gördum dedım herhal yalnıs bısey yazdı bazen yukarda kalyor öle :):) sennde menulerın super afıyet olsun sanada..
bu ara yulafa sardım aksam cunku gec oluyor eve gıdıorm meyveye dalıorm dıorm snra yulaf daha ıyı gelıyor tabı arada sebze yerım oda lazm.
afıyet olsun canım.. yanı yakında dıkkat et gece uykunda kalkıp yurume bune böle :):)
aynen cnm göz görünce ıstıyor malesef bakalım su bayramdan snra ıyıcene bı duzen yapcaz kendımıze sporumuzuda yapmamız lazm.
Yani yulaf yoğurt hem kolay hem de doyurucu iyi ediyosun bence canımbenim ama incir çok yee baya şekerli
dımı dogru dıyorsun ıncır ıcın cok da severm alınca dayanamadm tek yıyen benım zaten bıttırdım hepsını :):) aksam gene yulaf muzla yerm yada kuru kuruda yogurtla ıyı oluyor.
Kuzum bayadır yemiyorum almoyorum eve kldm bu kiloda inanamıyorum ya akşmda az yiyom yda yemiyom nye böyle oluyo anlmymMervecim hiç bozma devam et bakalım bence inciri de çok yeme çok şekerli çünkü kaçamak yapma sen sabırla devam
ohh afiyet olsun tatlımm güzel menüü benim de dünden hala haşlanmış barbunyam var ama sanırım döner salata yeter belki salatay bikaç kaşık barbunya karıştırırım
hangi gün tartılıyoruz kızlar ?
salataya karstır guzel olur yavru bzm evde de kuru vardı aynı menu oldu :):) taze de var kuru taze takılıoz :):)
selam kızlar tam girip bişiy yazcam bi iş çıkıyor kalıyor sabahtan beri sinir oldum
dünki menümü yazayım hemen
kahvaltı
2 wasa peynir zrytin, domates salatalık
2 dlm salam
öglen
2 minik karnıyarık bir kase cacık
ara
1 ekşi elma
akşam
3 ceviz 8 fındık
bir kase cacık
bol ,su soda , iki kahve
1 saat bantta yürüme
Ben geldimmmkızlar napıyosunuz ya muhabbete devam bakıyorum da ay ben bu sabah okula gitmeden Türk kahvesi içtmiştim. Okulda da çay içtim yarım litre su içtim. 3-4 lokma simit yedim midemi bastırsın diye çünkü kahvaltı edemedim malum
Eve gelince de 1 dilim ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim işteee.
Akşam için ne yapıcam onu düşünüyorum yemek olarak :) bi dolaba bakmam lazım ama çok üşeniyorum şuan uykum da var valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?