• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

evet insan verdikçe daha fazlasını istiyor şu kiloya düşiyim diye bekliyosun düşünce de aman bu ne yetmez bu diyosun :KK70:

aynen öle kuzum 10 kılo verdn az mı fıstık gıbı olmussundur gerısıde olur yaparsın yanı bu arada 23 gun sonra bende dugune gıtcem kız aynı dugunde olmayalm (:

A
geçiştiriyorum akşamı cnm biraz katı yapıyorum
akşam yemek yerine kuruyemiş filan yiyorum

birazda böyle deneyimm lokurum..

cnm başarılar yeni okul döneminde , ingilzice ögretmenimiydin sen dimi ?

merve kilo bazen duruyor cnm ne yapsan gitmiyor özellikle az kilo kalınca
proteine agırlık ver :)
Ama bence akşam kuruyemiş akşam yemesen çünkü yağ yani ve bi çay bardağı 300 kalori bademn falan onun yerine akşam salata yoğurt yesen yani uğraşıp da boşa gitmesin gnler diye diyorum:KK43:

geçiştiriyorum akşamı cnm biraz katı yapıyorum
akşam yemek yerine kuruyemiş filan yiyorum

birazda böyle deneyimm lokurum..

cnm başarılar yeni okul döneminde , ingilzice ögretmenimiydin sen dimi ?

merve kilo bazen duruyor cnm ne yapsan gitmiyor özellikle az kilo kalınca
proteine agırlık ver :)
Protein mi diyosun canım tamam o zaman :))))

Biz tembeliz yaa ben de hemen çok mantıklı dedim dışarı çıkma fikrine :KK70::KK70:
Heheehee kuzum öyle deme bende dışarıya bayılırımda insanın canı kebap falan lüpletmek istiyo yiyemeyip tavuğa mahkum kalıyon o zzmn içi gdyo :) bi adana bii iskender olsa :KK70::KK70:

Merhabalar :KK15:
Düzenli yemeğimi yesem bile canım bazen o kadar çok yemek istiyor ki kendimi tutamayip yiyorum ve bu isteklerimi bastiramiyorum. Nasıl engel olabilirim ?

Kızlarrr geç geldim yineee :olamaz: akşam yemeğini dışarıda yedik valla. Kız için oto koltuğu bakmaya çıktık hem bahaneyle yemeği de yedik.
1 dilim ekmek
2-3 köfte
Azıcık patates kızartması
Domates ; sanırım 1 taneydi tabakta köfte yanına geldi hepsi :)
Biraz da yürüyüş yapmış olduk iyi oldu. Sabah zaten yememiştim. Öğlen de eve gelince kahvaltı yapmıştım 1 dilim ekmekle.

Nare83 Nare83 cnm evet ingilizce öğretmeniyim :) seminer dönemi başladı bizde,o yüzden efkarlıyım:KK50:
Bugün 8800 küsür adım atmışım bu arada :)

A

Ama bence akşam kuruyemiş akşam yemesen çünkü yağ yani ve bi çay bardağı 300 kalori bademn falan onun yerine akşam salata yoğurt yesen yani uğraşıp da boşa gitmesin gnler diye diyorum:KK43:

1 çaybardagı yemiyorum cnm be n sayılı yiyorum
faydalı yaglar kuruyemişteki yaglar ve gün içind eyaglı birşey yemişsem yememeye çalışıyorum
salata filan ugraşamıyorum

Heheehee kuzum öyle deme bende dışarıya bayılırımda insanın canı kebap falan lüpletmek istiyo yiyemeyip tavuğa mahkum kalıyon o zzmn içi gdyo :) bi adana bii iskender olsa :KK70::KK70:

:KK45::KK45::KK45: Di mi yine de en iyisi döner salata köfte salata falan işte mervecim ben de dün dışarda yedim mesela sebzeli tavuk yedim yanında da ızgara sebzeler vardı yani işte yine d ebulunuyo bişeyler allahtan:işsiz:

çikolata yedim , kraker filan ama ctesi proten agırlıklı beslenicem
bugünde kahvalatı yapmadım süt içtim içine bir yemek kaşıgı kepek atıp
aşçımız işten ayrılıyor emekli oldu onun kutlaması var minicikte bri dilim pasta yerimm
yemeyince tonla laf yiyorum , pasta yiyim agzım tatlansın :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

öglende dolma ve mercimek çorbası varmış yemekte
iki gün protein yemek faz oldu bana

Kızlarrr geç geldim yineee :olamaz: akşam yemeğini dışarıda yedik valla. Kız için oto koltuğu bakmaya çıktık hem bahaneyle yemeği de yedik.
1 dilim ekmek
2-3 köfte
Azıcık patates kızartması
Domates ; sanırım 1 taneydi tabakta köfte yanına geldi hepsi :)
Biraz da yürüyüş yapmış olduk iyi oldu. Sabah zaten yememiştim. Öğlen de eve gelince kahvaltı yapmıştım 1 dilim ekmekle.

Nare83 Nare83 cnm evet ingilizce öğretmeniyim :) seminer dönemi başladı bizde,o yüzden efkarlıyım:KK50:
Bugün 8800 küsür adım atmışım bu arada :)

Ohh maşallah kankam hem yediklerin hem yürüyüşün süper bence :nazar::KK37:

Back