Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hafta sonu ödül yapmayip diyete devam eden arkadaslari tebrik ediyorum:sampiyon: valla helal olsun size :KK9: ben yune ödülün dibine vurdum :KK70:veee halen devam etmekteyim :ıslık::ıslık: bugün is yerinde kahvalti yaptim sadece sanki daha cok aciktim şu kahvalti olayini çözmem lazim acilen :KK69: bir deeeee ben hala regl olamadim yaaa önce takmadim o kadar ama gün gectikce stres olmaya basladim:KK17:

İşte sabah aceleyle omleti yedim çıktım mervecim erken yiyim diye sonra da burda 1 ayran 1 elma yedim ara öğün sonra öğlen de 4 dilim hindi füme ama 100gr yani az değil dilim dediğime bakma ve 1 ayran yedim içtim sonra 1 elma daha yedim :KK70::KK70: daha da elmam var allahtan elma bırakmışım burda bugün aç kalıcaktım yoksa bişey getiremedim gelirken yarın domates biber salatalık ekmek peynir falan getiricem topluca
Kuzum iyi elma seni acıktırmıyor yahu beni çok acuktırıyor:KK70::KK70: bugün baya şok gibi oldu kuzu senin her şey dengelenir bugün :KK28::KK68:

Hafta sonu ödül yapmayip diyete devam eden arkadaslari tebrik ediyorum:sampiyon: valla helal olsun size :KK9: ben yune ödülün dibine vurdum :KK70:veee halen devam etmekteyim :ıslık::ıslık: bugün is yerinde kahvalti yaptim sadece sanki daha cok aciktim şu kahvalti olayini çözmem lazim acilen :KK69: bir deeeee ben hala regl olamadim yaaa önce takmadim o kadar ama gün gectikce stres olmaya basladim:KK17:

Kimmiş onlar ki :KK70::KK70: bence herkes yemiş baya bi ben şahsen cuma zaten çılgınca yedim cumartesi de ksırlar makarna salataları biraaa:ıslık::ıslık:pazar da poğaça falan ama bitti yani bugünden itibaren artık hakkaten kaçamak yok bayrama kadar :sinirli:ye ye sonu yok yani tamam bitti olmuyo ki anacım yine canı istiyo insanın:KK70:

Kuzum iyi elma seni acıktırmıyor yahu beni çok acuktırıyor:KK70::KK70: bugün baya şok gibi oldu kuzu senin her şey dengelenir bugün :KK28::KK68:
Aslında acıktırır ama ayran falan da içtim ondan sanırım acıktırmadı mervetoşum bi de 3 tane yedim daha da acıktırmasın bi zahmet :KK70:üst üste yemedim ama acıktıkça yedim artık inada bindi:KK70:

ayy ben 3 kepçe susuz fasulye yedim etli bir tabak salata
vallahi hala tokummm akşamda acıkırsam bir avuç fındık süt içicemm
ama sanmamki acıkayım nasıl yemişsem artıko_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Bence de acıkmazsın canım ama iyi olmuş işte erkenden yemiş oldun afiyet olsun

Aslında acıktırır ama ayran falan da içtim ondan sanırım acıktırmadı mervetoşum bi de 3 tane yedim daha da acıktırmasın bi zahmet :KK70:üst üste yemedim ama acıktıkça yedim artık inada bindi:KK70:
Ay kuzummm elmadan soğutcan kendini :KK70:bende incir yiyom ara öğünlerdr 2 adet acayip tok tutuyo süt yapıyo kuzum

canım tv kanalları var sipariş çağrıları geliyor o yüzden gece de bir nöbetçi kalıyor, satışçılardan kalıyor yani çokşükür benim mesaim değişmez zaten gelemem tee karşıdan valla kusura bakmasınlar :cool:

ANLADIM KUZUM AYNEN SEN GITMEDE GERISI ONEMLI DIIL :):)
Ooo aslım kızdı tamam kankacım o zaman sen öyle dysn öyledr :KK200:

kuzum ama kendıne haksızlık yapıyorsun ondan kızıyorum harıka oldun bazen tartya bakma vucuduna bak

ayy ben 3 kepçe susuz fasulye yedim etli bir tabak salata
vallahi hala tokummm akşamda acıkırsam bir avuç fındık süt içicemm
ama sanmamki acıkayım nasıl yemişsem artıko_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Kuzum 3 kepçe abartılcak bi miktar değil ki :) salatada süper olmuş :)

Ay kuzummm elmadan soğutcan kendini :KK70:bende incir yiyom ara öğünlerdr 2 adet acayip tok tutuyo süt yapıyo kuzum
Ay ben de incir hiç sevmem annem bayılır mesela ama ağzıma sürmem ne kuru ne taze aslınd ameyveyle hiç aram yok arada işte kavun falan yiyorum da elma faydalı ve ekşi diye yiyorum daha zararlı bişey yemiyim diye :KK45:

Kimmiş onlar ki :KK70::KK70: bence herkes yemiş baya bi ben şahsen cuma zaten çılgınca yedim cumartesi de ksırlar makarna salataları biraaa:ıslık::ıslık:pazar da poğaça falan ama bitti yani bugünden itibaren artık hakkaten kaçamak yok bayrama kadar :sinirli:ye ye sonu yok yani tamam bitti olmuyo ki anacım yine canı istiyo insanın:KK70:

Aynen canim yaa bak ben hala bitiremedim mesela :KK70:benim de dondurma börek kisir kek kurabiye vs vs liste böyle uzayip gidiyor :KK70:bende balli tarcinli su icmeyi düşünüyorum canim yarin ya da bu aksamdan baslayayim bakalim :KK66:

Ay ben de incir hiç sevmem annem bayılır mesela ama ağzıma sürmem ne kuru ne taze aslınd ameyveyle hiç aram yok arada işte kavun falan yiyorum da elma faydalı ve ekşi diye yiyorum daha zararlı bişey yemiyim diye :KK45:
Yaa bende meyve sevmem bu sene incire taktım her sene farklı bişeye kafayı takıyorum :KK70: kavun çok severim ama bi kavunu yerim ondan hiç almıyorum eve :KK70: geçen sene hamileyken kiraz erik çok yedim şimdi onlardan soğudum :KK70:

Iıııımmmm bende cok severim :kk77: afiyet olsun canim. Mervecim sen yesilcay iciyor muydun bende icsem mi acaba diyorum ama sütümü etkiler mi bilemedimo_O
Kuzum sağol valla diyetisyen bi fincan içebilirsin demişti eltimle her gün görüşürken içiyorduk her gün şimdi çocuklar hasta bizim pek görüşemiyoruz hastanelerdeyiz aklıma gelmiyo içmek ama bi sakıncası yok 1 fincan sadece tabi kuzum :)))

Süperiz tabii maşallahımız var önemli olan aynaya bakınca kendimizi beğenmemiz kuzum hedeflere de ulaşıcaz inşallah :dua::KK5:
Evet kuzum tanışmada giydiğim deri eteğim vardı ona girdim eşimde espiri yapıyor ilk gün ki gibi diye hoşuna gidiyo tabi kiloluyken gitmiyoduk bu kdr :KK70: İnşallah lokurum destekler tam olunca insan her türlü ne yesede düzeltirim diye kendine güveniyo:KK36:

Back