Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İnşallah aslıcım valla artık tak etti bana geçen haftaresmen midem ağrıdı yemekten ne zorum varsa :KK70:

ah kuzum ben hala yıyorum buna nasıl son dıcem anlamadm hem begenmıyorum vucudu hem yıyorm oda degısık ıs :)
Kızlar bir de benim tatile gitceğim eşimin arkadaşı şuan askerde o askere gitmeden önce ben 64 kiloydum ve bana sevgilisinin yanında anne gibi olmuşsun kilo almışsın demişti uyuz gıcık gerizekalı. Şimdi onu kapak etmek istiyorum ondanda bu kadar hırs yaptım ya böyle özüme döndüm başardım özgüveniyle gitmeliyim biraz patavatsız arkadaş kendisi onu bi şok etmek istiyorum fark ederse tabi kilomu fark eden verdiğimide fark eder umarım

kuzum benım ne patavatsızmıs o öle ya sen ccouk dogurdun herkez kılo alıyor bıkere senın guzel suratn yeter bosver sen onu.
Canımm yarım bardak içtim ay çok kötü tadı yahu nasıl içilir bilmiyorum :KK43:

kuzum bence malzemelerı cok koymussun bende yaptıgımda 1 elma 1 lımon bence 1 cubuk tarcın 4 tane tane karabıber al o daha ıyı olur 4 5 adette zencefıl koy tamam ole ıc tadı kotu olmaz.
İyi geceler kızlar sabah bir bardak süt için bir tk yulaf kepeği atip içtim, öğlen bir buçuk porsiyon kadar kuru fasulye salata,aksam ustu beste ,bir avuç cig fındık bir dlm peynir sonra başka bişiy yemiycektim. Ama eşim bir sürü ezme,ciger vs vs meze almış gelmiş bir ince dlm ekmekle onlardan yedim ama saat geçti 8 gibi sonra ceza olarak bir saat kostum banta 7 km hız ile , artık lacamaklarim dursun istiyorum :KK43:(((

afıyet olsun canım olsun cok yememıssın o kdr streslık bısey yok.

Evet lokurum ya toparlanalım tutuyorum Elhamdülillah kendimi İnşallah azim yarıda kalmazsa sizinle mutlu günleri görürüm ya şu 45 hayal şuanda ama geriye dönüp baktığımda 54 bile hayaldi çok şükür bugünlerimize de durmak yok lokurum devam başarıcaz eşime göstericem kendimi alcam o yüzüğü ve kendşmi daha iyi hissedicem İnşallah :21::nazar::KK200:

Mervecim vazgeçmek yok 54 e de sen indin kalanı da vericeksin kararlı ol yeter ki :eğlence:

Eveeeet kızçelerim sabah ki kahvaltıdan sonra öğlen turşu suyum ve 1 top dondurmamla ancak 6 ya kadar tok durmuş vaziyetteydim aa tabi arada 1 çay bardağı süt ve 2 incirimde vardı :))) akşamda 3 domates 1 salatalık 2 soğan biraz göbek marul fesleğen nane bolca pul biber ile bi salata yaptım sonra 3 köfteyi 1 yemek kaşığı yağda pişirdim salatanın üstüne minik minik doğradım yanına 5 kaşık yoğurt 1 dilim ekmekle enfes erken ama sağlam doyurucu bi yemek yedim :))) ara öğün 9 gibi yaparım salatalık ve yoğurt yiyebilirim :) yada yoğurt kürü yaparım :)) bakalım bu hafta sonuç ne olucak az biraz diyetisyen menüsü az biraz mervenin araştırmaları sonucu ortaya çıkan diyet gibi bişey yapıyorum:KK70: annemde kek getirmiş zaten diyetteyim dedikçe bişeyler getiriyor kıyamıyor kızına çok takıyorsun kilon iyi falan diyor ama kanıyormuyum yoook annecim sen seversin diyip geri yolladım :ıslık: içim gitmedi mi? Anne keki gibisi var mı demedim mi? Tabiii kiii gittii tabii kiii dedim ama durdum düşündüm tatili benden fit bi kızla tatil nasıl olurdu :KK57: :KK20: olmazdı . İşte böyle engel olmaya çalıştım bugün canlarım birazcık öğle yemeği yerine uyduruktam teyyare ara öğün olsada akşamla toparladığıma inanıyorum ohh be özüme dönme çabalarımda bugün daha başarılı hevesliyim İnşallah sabaha son bulmaz :KK70:

Harikasın kuzum kek için tebrik ediyorum eğer o an dur diyebilirsek sonra inanılmaz bi mutluluk ve özgüven veriyo bu geri çevirdim yemedim zaafıma yenik düşmedim ve kilolar da gidecek hissi bu hedefe adım adım aklaşıyoruz o keki ysen sonra yine yiyceksin bu güne kadar yiyip de bi daha yemediğimiz oldu mu yine canımız istiyo sonu yok bunun ama yemedikçe alışıcaz şeker istemiycek vücut

Buarada popişi kaldırabilirsem o çayı mutlaka yapıcam kızlar lokur lokur umunda dediği gibi etkisini görenler çok fazla evinde malzemesi bulunmayanlar hemen markete bulunanlarda hemen mutfağa koşmalı araştırmalarıma göre müthiş hem antioksidan hem kilo verdiriyor mevsim geçişlerinde hastalanmamızı önler ve hızlıca kilo verdirir metabolizma konusunda uzman bi içecek direk hızlandırıyor kalça göbek konusunda baya profesyonelll !!hemen koşun kızlaaar yapalım bunu :KK200:
Bence de harika ya ben geçen hafta valla nasıl kilo almadım hayret ediyorum hatta tatildekileri de biraz verdim yani
Kızlar bir de benim tatile gitceğim eşimin arkadaşı şuan askerde o askere gitmeden önce ben 64 kiloydum ve bana sevgilisinin yanında anne gibi olmuşsun kilo almışsın demişti uyuz gıcık gerizekalı. Şimdi onu kapak etmek istiyorum ondanda bu kadar hırs yaptım ya böyle özüme döndüm başardım özgüveniyle gitmeliyim biraz patavatsız arkadaş kendisi onu bi şok etmek istiyorum fark ederse tabi kilomu fark eden verdiğimide fark eder umarım

Ay bence iyi bir kapağı haketmiş sen anne oldun tabii ki bak 10 kilosu da gitti daha da fit sıkı bir anne olucaksın mervetoşum azimle devaaaam:KK55::KK55:

Kızlar yeşil çayı ben eskiden çok içtim özellikle burcum yeşil çay var caykurun teneke kutuda ben çok ictigim için artık icemiyorum boggg geldi :KK43:(

Ama onu denemenizi tavsiye ederim

Ben de işte onu içiyorum yani hala da içiyorum ama işte içtiğimle içmediğim ay arasınd apek bi fark olmayınca azalttım yani günde 1 kupa falan içiyorum

ah kuzum ben hala yıyorum buna nasıl son dıcem anlamadm hem begenmıyorum vucudu hem yıyorm oda degısık ıs :)

kuzum benım ne patavatsızmıs o öle ya sen ccouk dogurdun herkez kılo alıyor bıkere senın guzel suratn yeter bosver sen onu.

kuzum bence malzemelerı cok koymussun bende yaptıgımda 1 elma 1 lımon bence 1 cubuk tarcın 4 tane tane karabıber al o daha ıyı olur 4 5 adette zencefıl koy tamam ole ıc tadı kotu olmaz.

Günaydın aslıcanım senin daha evliliğin ilk ayı yani bu ara bence pek vicdan azabı çekme akşam madem bişeyler kaçıyo bence gündüz az yemeye çalış gündüz yoğurt elma salatalık domates yumurta falanla beslen ya da sebze yemeği gibi...akşamı dengelersin bence

Kuzum öyleydi ama lokurum 1 elma 1 limon 4 çubuk tarçın dedi ve tane karabiber dedi ben de 1 çay kaşığı karabiber 10 adet karanfilide ekledim pişirdim

Mervecim Ben tekrar bi videoyu izledim şimdi tam ölçüleri yazıyorum bunlardan size zararlı olanları çıkartırsınız kalanları aynı ölçüde eklersiniz

1 ekşi yeşil elma (4 e bölünüp atılacak suya)
2 limon (4 e bölünüp atılacak suya)
5-6 tane top karabiber
1 çubuk tarçın
4-5 parça taze zencefil ya da 1tk toz zencefil
8-10 tane saplarıyla maydonoz
1 tk yeşil çay

Hepsi 1,5 lt soğuk suya atılıp kaynara çıktıktan sonra yarım saat daha pişecek, sonra da suyu süzülüp soğutulup bütün gün içilecek
Bence o kadar kötü olmuyor tadı tarçın baya güzel bi koku veriyo yani hem nolucak bence haftada 2 gün dayanılır çünkü değiyo

Evet kuzum ya tarçın çok oldu böyle olmadı içemedim bida yapayım karabiberde az atayım evet mantıklı bebeğim patavatsızın önde gideni ya terbiyesiz hem de 64 tüm o zaman şmdi görsn bde pislik

Kızlar tartildim 63.0 çıktım geçen hafta 60.9 kilo idim birden kilo aldım çok yiyorum kendimi tutamıyorum. Karnımın duyduğunu hissedemiyorim ne kadar yer isem yiyeyim. Hızla kilo almaya devam edicem sanırım. Kahvaltıda da kendimi tutamadım.

Kahvaltı
2 yumurta 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile
Peynir yedim saymadan
5 tane zeytin
Ekmek yedim
Çikolata yedim ekmekle birlikte
Çay içtim şekerli kaç bardak içtim saymadim
Domates salatalık yedim saymadan

Hala yiyesim var çok çok yedim biliyorum ama doyamiyorum :(

Mervecim vazgeçmek yok 54 e de sen indin kalanı da vericeksin kararlı ol yeter ki :eğlence:

Harikasın kuzum kek için tebrik ediyorum eğer o an dur diyebilirsek sonra inanılmaz bi mutluluk ve özgüven veriyo bu geri çevirdim yemedim zaafıma yenik düşmedim ve kilolar da gidecek hissi bu hedefe adım adım aklaşıyoruz o keki ysen sonra yine yiyceksin bu güne kadar yiyip de bi daha yemediğimiz oldu mu yine canımız istiyo sonu yok bunun ama yemedikçe alışıcaz şeker istemiycek vücut

Bence de harika ya ben geçen hafta valla nasıl kilo almadım hayret ediyorum hatta tatildekileri de biraz verdim yani

Ay bence iyi bir kapağı haketmiş sen anne oldun tabii ki bak 10 kilosu da gitti daha da fit sıkı bir anne olucaksın mervetoşum azimle devaaaam:KK55::KK55:

Ben de işte onu içiyorum yani hala da içiyorum ama işte içtiğimle içmediğim ay arasınd apek bi fark olmayınca azalttım yani günde 1 kupa falan içiyorum
Kuzumm benim valla keki verdiğim an ki mutluluğum pahabiçilemez acayip sevindim ya :)) dediğib gibi oldu ama bu sabah 2 3 tane bebe bisküvisi yedim dayanamdm zaafım oda :( şimdi uyudu soydan daha kahvaltıda yapmadım ama şimcük yapcam ne yesem dye düşünüyorm :) bak kuzum evet almamışsın süpersin ya bu tarifi neden uygulamadım daha önce kızıyorum kendme :sinirli: kapak olsun ona kuzum aynen ya şaşırcak ama eşimde dün ne dese beğenirsin merve senin yüzük yalan oldu hani 45 e iniyodun keşke 48 deseydm belki ona inerdinde 45 imkansız hadi 47 olsun senin için demezmi :oha:adam hala memnun değil dedim dondurma yiyelim diye dışarı çıkardı yok dedim yemicem yemeden yürüyüşle eve geldim :olamaz: ay çok üzüldüm ama akşamda ... kuzum o çaykur işe yaramıyo o zaman mest var a101 sallama ama o süper

Mervecim Ben tekrar bi videoyu izledim şimdi tam ölçüleri yazıyorum bunlardan size zararlı olanları çıkartırsınız kalanları aynı ölçüde eklersiniz

5-6 tane top karabiber
1 çubuk tarçın
1 tk yeşil çay

Hepsi 1,5 lt soğuk suya atılıp kaynara çıktıktan sonra yarım saat daha pişecek, sonra da suyu süzülüp soğutulup bütün gün içilecek
Bence o kadar kötü olmuyor tadı tarçın baya güzel bi koku veriyo yani hem nolucak bence haftada 2 gün dayanılır çünkü değiyo
Ah kuzum tarçın 4 kabuk attım acı yaptı oda :( içemedim :( napsam atsam mı içsem mi :(

Kızlar tartildim 63.0 çıktım geçen hafta 60.9 kilo idim birden kilo aldım çok yiyorum kendimi tutamıyorum. Karnımın duyduğunu hissedemiyorim ne kadar yer isem yiyeyim. Hızla kilo almaya devam edicem sanırım. Kahvaltıda da kendimi tutamadım.

Kahvaltı
2 yumurta 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile
Peynir yedim saymadan
5 tane zeytin
Ekmek yedim
Çikolata yedim ekmekle birlikte
Çay içtim şekerli kaç bardak içtim saymadim
Domates salatalık yedim saymadan

Hala yiyesim var çok çok yedim biliyorum ama doyamiyorum :KK43:
Canım yemek seni mutlu etmiyor işte kendine bunu yapma :) bak bizimlesin burdasın lütfen rahatla birazcık de ki bi kaç saat sonra bidaha yicem şekerli çayları çikolataları bırak lütfen ekmek beyazsa cııııs :) sakin oll :))

Günaydın aslıcanım senin daha evliliğin ilk ayı yani bu ara bence pek vicdan azabı çekme akşam madem bişeyler kaçıyo bence gündüz az yemeye çalış gündüz yoğurt elma salatalık domates yumurta falanla beslen ya da sebze yemeği gibi...akşamı dengelersin bence

canım ya harıka moraller verıyorsun sen dun aksam taze fasulye yedım 1 2 kasık makarna ustune seker serptım cok severmde :):) sabah kahvaltımda 1 yumurta peynır cesıtlerı ve salata yedım.

5-6 tane top karabiber
1 çubuk tarçın
1 tk yeşil çay

bunu bende yapıcam yesılcay ve maydonoz koymam sanırım ben ole yapıordum eskıden.
Kuzumm benim valla keki verdiğim an ki mutluluğum pahabiçilemez acayip sevindim ya :)) dediğib gibi oldu ama bu sabah 2 3 tane bebe bisküvisi yedim dayanamdm zaafım oda :KK43: şimdi uyudu soydan daha kahvaltıda yapmadım ama şimcük yapcam ne yesem dye düşünüyorm :) bak kuzum evet almamışsın süpersin ya bu tarifi neden uygulamadım daha önce kızıyorum kendme :sinirli: kapak olsun ona kuzum aynen ya şaşırcak ama eşimde dün ne dese beğenirsin merve senin yüzük yalan oldu hani 45 e iniyodun keşke 48 deseydm belki ona inerdinde 45 imkansız hadi 47 olsun senin için demezmi :oha:adam hala memnun değil dedim dondurma yiyelim diye dışarı çıkardı yok dedim yemicem yemeden yürüyüşle eve geldim :olamaz: ay çok üzüldüm ama akşamda ... kuzum o çaykur işe yaramıyo o zaman mest var a101 sallama ama o süper

kuzum sen 45 onemlı dııl deseydın vucudumun seklı onemlı de bazen yagda gıder kıloda gormessn sıkılasırsın öle bısey yok almam dıye.

bunu bende yapıcam yesılcay ve maydonoz koymam sanırım ben ole yapıordum eskıden.

kuzum sen 45 onemlı dııl deseydın vucudumun seklı onemlı de bazen yagda gıder kıloda gormessn sıkılasırsın öle bısey yok almam dıye.
Kuzumm evet lokurum çok haklı şimdi eşinle keyif yapma zamanı sonra o günler geçiyor içinde hiç bi şey kalmasın sen kiloyu her zaman verirsin hem ayrıca dengelersin sabah az yersin akşama midedee yer bırakırsın :))) kuzum belki yağdan gidiyo doğru diyosun çünkü eteğe giremiyodm ama girdim geçenlerde yani 54 55 ken olmuyodu şimdide 54üm oluyo :)

canım ya harıka moraller verıyorsun sen dun aksam taze fasulye yedım 1 2 kasık makarna ustune seker serptım cok severmde :):) sabah kahvaltımda 1 yumurta peynır cesıtlerı ve salata yedım.

E bişey yapmamışsın ki gayet normal :KK68: afiyet olsun kuzu yeni evinde ilk kilolar gidecek bu gidişle

Ben de az önce arkadaş Türk kahvesi yapmış getirdi, şirkette kimseler yok bugün sadece biz çalışıyoruz çağrı merkezi ekibi olarak :KK62:sağolsun yanına da mis gibi kokan bir kurabiye iliştirmiş :confused::confused: amaaa ben ellerim titreyerek de olsa onu geri çevirdim çünkü bir tane öyle birşey yiyince bütün gün aranmaya başlıyorum ağzıma sürmiycem :stop:bi lokma ne olucak diyo insan ama insülin direnci var bende kesin ki çok normal bi tane yesem eminim gider devame dicek bişeyler alırdım ve yemedim sade Türk kahvemi içiyorum :KK37:

Yani zaten tadını biraz kaçıran maydonoz diğerleri güzel kokan şeyler ama maydonoz da işte cilde de çok iyi geliyo ve ödem skötürüyo diye koydum ben bu hafta da yapıcam 2 kere inşallah o_O

Kuzumm evet lokurum çok haklı şimdi eşinle keyif yapma zamanı sonra o günler geçiyor içinde hiç bi şey kalmasın sen kiloyu her zaman verirsin hem ayrıca dengelersin sabah az yersin akşama midedee yer bırakırsın :))) kuzum belki yağdan gidiyo doğru diyosun çünkü eteğe giremiyodm ama girdim geçenlerde yani 54 55 ken olmuyodu şimdide 54üm oluyo :)

tabıkı kuzum dıyetsyen demedı mı sana tartıya bakmıcaksn bende uzulurdum gıdınce nıe vermedım dıe en onemlı vucut. dogru dıyorsun kuzum ama evlendı kılo aldı demelerını ıstemıyorum :) bakalım bugun kahvaltıda dıkkat ettm aksam nolucak makarnayıda doktum zararlı bısey bırakmadm evde
E bişey yapmamışsın ki gayet normal :KK68: afiyet olsun kuzu yeni evinde ilk kilolar gidecek bu gidişle

Ben de az önce arkadaş Türk kahvesi yapmış getirdi, şirkette kimseler yok bugün sadece biz çalışıyoruz çağrı merkezi ekibi olarak :KK62:sağolsun yanına da mis gibi kokan bir kurabiye iliştirmiş :confused::confused: amaaa ben ellerim titreyerek de olsa onu geri çevirdim çünkü bir tane öyle birşey yiyince bütün gün aranmaya başlıyorum ağzıma sürmiycem :stop:bi lokma ne olucak diyo insan ama insülin direnci var bende kesin ki çok normal bi tane yesem eminim gider devame dicek bişeyler alırdım ve yemedim sade Türk kahvemi içiyorum :KK37:

yaptım kuzu ya makarnayı gömdüm daha napım :):) inşallah gider kuzum.
bende smdı sana onu dıcekdm sende ben gıbı calısıyorsun off hıc sevmıyorum ya bende yesıl cay ıcıyorum afıyet olsun bıze.. cok ıyı yapmıssın gercekden bende yedıkce yıyorum bak dıyetteyken aklma tatlı gelmıyordu benmde ınsulun dırencım vardı bıde bz aılecek tatlıya duskunuz malesef.

Bence de yağdan da gidiyordur ama tartıya da biraz yansısın yani kendim için de diyorum tabii :KK28: haftada 500gr falan vermen ideal bence vermecim zaten o haftada1 ler 2 ler ilk başta oluyo da ama haftada 500gr gitse daha ne bi 50 yi görelim artık :KK14:

tabıkı kuzum dıyetsyen demedı mı sana tartıya bakmıcaksn bende uzulurdum gıdınce nıe vermedım dıe en onemlı vucut. dogru dıyorsun kuzum ama evlendı kılo aldı demelerını ıstemıyorum :) bakalım bugun kahvaltıda dıkkat ettm aksam nolucak makarnayıda doktum zararlı bısey bırakmadm evde

yaptım kuzu ya makarnayı gömdüm daha napım :):) inşallah gider kuzum.
bende smdı sana onu dıcekdm sende ben gıbı calısıyorsun off hıc sevmıyorum ya bende yesıl cay ıcıyorum afıyet olsun bıze.. cok ıyı yapmıssın gercekden bende yedıkce yıyorum bak dıyetteyken aklma tatlı gelmıyordu benmde ınsulun dırencım vardı bıde bz aılecek tatlıya duskunuz malesef.

Aynen kuzu ben de işte tatlıcıyım bizim de ailecek durum aynı, ama 2-3 kaşık demişsin ve ekmek yememişsin 2-3 kaşıktan nolur ki öğle yemeğin de azdı normal yemek yediğimiz kaşıksa zaten 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık makarna pilav yiyebiliyoduk :işsiz:

Eeveeet herkese günaydıııınnn laf yetiştirmekten günaydın diyemedim

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
2 üçgen peynir
2 dilim tb ekmeği ( kare kerelerden değil de şu yuvarlak dilimlenmişlerin uzunca bir dilimini yedim 2 dilim sayıyorum)
2 domates 2 salatalık 2 biber

Back