Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Mervecim o benim yaptığım da baya iyi geliyo sana içinde zararlı olan varsa çıkarsa ama haftada 2 gün falan yapabilirsin

maydonoz, limon,yeşil elmanın kalınca soyulmuş kabuğu, zencefil,çubuktarçın, tane karabiber,yeşil çay hepsini kaynatıyosun süzüp gün boyu içiyosun baya etkili yani bak ben 2 gün yaptım geçen hafta cuma neler yedim cumartesi de öyle ama 52 çıktım bence onu dene ama sütüne ne zararlıysa çıkar bilmiyorum var mı ama zararlı bişey
Kuzum maydonoz zencefil karabiber ve yeşil çay o kadar fazlası zararlı yani tümüyle uymuyo keşke uysada içebilsem :(

Yani zaten tarçın tatlı isteğini kesiyo elma limon falan da metabolizmayı hızlanıdıryo bence tane krarbiber de atmalısın işte benim dediğimde de ayrıca maydonoz ve zencefil de var ben de geçen hafta çok faydasını gördüm ama asıl kaçamak yapmamamız lazım
Kuzum bide kaynamadan içiliyomuş ama kaynatsammı acaba garanti olsun ?? Karabiber acı yapmasın sütü kuzum ?

bende bı ara ısyerınde bunu yapıodum ama mıktarları daha azdı bıde dedıklerı gıbı tane karabıberde vardı sanırım ama kısa surdu ah ah :)
Kuzumm 12 güncük yapcam yahu bikere yapcam her sabah iççem işte :) gerçi 2 3 defa yaparım heralde :)

Günaydınlarrr kızlarr ben geldimm :)
Bu sabah regl oldum ya :işsiz: dün arkadaşlarla dışarı çıktık yemeği dışarıda yedik,ızgara somon yedim ayıptır söylemesi ama çok yemedim kızıma yedirdim çoğunu :) salata kalamar ekmek kola off götürdüm yine :) çok değildi aslında ama. Bu sabah kilom yine aynı 65.5 tuvalete çıkamadım yine o_O
Kahvaltımı da yazayım:
1 yumurtayı peynirle kaşarla tereyağında pişirdim
2 dl ekmeğin kabuklarını yedim sadece
Zeytin
1 dilim hindi füme
3-4 dilim sucuk
İyi doydum çok şükür. Hadi bakalım bu hafta daha iyi geçer inşallah

Kuzum bide kaynamadan içiliyomuş ama kaynatsammı acaba garanti olsun ?? Karabiber acı yapmasın sütü kuzum ?

Mervecim tane kararbiber 4-5 tane atıcaksın yani acıtıcak kadar çok değil ama bence kaynat 2 elme limon tane karabiber ve çubuk tarçın yarım saat kaynat ılısın iç

Bu sabah regl oldum ya :işsiz: dün arkadaşlarla dışarı çıktık yemeği dışarıda yedik,ızgara somon yedim ayıptır söylemesi ama çok yemedim kızıma yedirdim çoğunu :) salata kalamar ekmek kola off götürdüm yine :) çok değildi aslında ama. Bu sabah kilom yine aynı 65.5 tuvalete çıkamadım yine o_O
Kahvaltımı da yazayım:
Zeytin
1 dilim hindi füme
3-4 dilim sucuk

afıyet olsun kuzum.. somon ıyıdır balık dıyette verır zaten orda yaglı olan kalamar ve kola ah bende bu hafta sonu kola ıcdm normalde ıcmem alınca ıcdm bıde yorulunca :):)

Kahvaltımı da yazayım:
Zeytin
1 dilim hindi füme
3-4 dilim sucuk
Kuzum balık ızgara zaten ve somon en faydalılarından yani kola bitek olmamış ah bir de ekmek :) kahvaltın güzel afiyet bal şeker olsun kuzum tartılma ya şimdi regl olmuşsun moralin bozulur şişlik hatsafhadadır :) bende bi 12 gün tartılmıcam şu kürü yapcam :)

dogru dıyorsunda kuzum ne bılım ıste benım bıldıgım 1 lt yapıosn aksama kdr bıtıryorsn ertes gun bıdaha.
Ooo her gün mü ay o zaman zormuş bu kız her sabah 1 bardk yazmş ama her günse de yapcam artık her şey doğum günü için bide bayramda arkadaşlarla tatile gitcez kız 48 kilo ya çok zayıf orda moralim bozulur :(((

afıyet olsun kuzum.. somon ıyıdır balık dıyette verır zaten orda yaglı olan kalamar ve kola ah bende bu hafta sonu kola ıcdm normalde ıcmem alınca ıcdm bıde yorulunca :):)

Kuzum balık ızgara zaten ve somon en faydalılarından yani kola bitek olmamış ah bir de ekmek :) kahvaltın güzel afiyet bal şeker olsun kuzum tartılma ya şimdi regl olmuşsun moralin bozulur şişlik hatsafhadadır :) bende bi 12 gün tartılmıcam şu kürü yapcam :)
Evet balık olduğu için sıkıntı yapmadım zaten de kalamar 3 tane yedim. Ekmek de anlamadım hem kıza verdim hem kendim yedim aynı ekmekten. Aman neyse ya oldu bitti napalım. :)

Evet balık olduğu için sıkıntı yapmadım zaten de kalamar 3 tane yedim. Ekmek de anlamadım hem kıza verdim hem kendim yedim aynı ekmekten. Aman neyse ya oldu bitti napalım. :)
Amaan kuzum haftaya bugün başlıyoruz ödülün olsun bugünden sonra kaçamak minumum bakalım Allahın izniyle bebişlerimizin doğum gününe dipçik gibi girme niyetiyle ya Bismillah kuzum :)

Amaan kuzum haftaya bugün başlıyoruz ödülün olsun bugünden sonra kaçamak minumum bakalım Allahın izniyle bebişlerimizin doğum gününe dipçik gibi girme niyetiyle ya Bismillah kuzum :)
Ahhh yaa keşke bebişimin doğum gününde 60 bari olabilsem ama bu gevşeklikle pek ümidim yok :( kendime bi ayar çekemedim nasıl kızıyorum ya.

Kahvaltımı da yazayım:
Zeytin
1 dilim hindi füme
3-4 dilim sucuk

Kanka bence çok yememişsin hem reglsin hem tuvalete çıkamamışsın zaten doğru kilo değildir bu kahvaltın da süpermiş afiyetler olsun :kk77:

Kanka bence çok yememişsin hem reglsin hem tuvalete çıkamamışsın zaten doğru kilo değildir bu kahvaltın da süpermiş afiyetler olsun :kk77:
Sağ ol kankacım. Ya buraya kadar verdim ve devam edemiyorum nasıl moralim bozuluyo anlatamam. Kendime çok kızıyorum :(
En çok istediğim şey de kızımın doğum gününde güzel bir elbise giyip hanım hanımcık olmak ama yapamıyorum

Sağ ol kankacım. Ya buraya kadar verdim ve devam edemiyorum nasıl moralim bozuluyo anlatamam. Kendime çok kızıyorum :KK43:
En çok istediğim şey de kızımın doğum gününde güzel bir elbise giyip hanım hanımcık olmak ama yapamıyorum

Kankacım bunlareı da sen verdin niye yapamayasın madem öyle bunu düşün kendini öyle hayal et ve birazcık sık dişini öğlen acıkırsan yoğurt falan ye daha da acıktırıcak devam ettiricek şeyler yeme yani yapan sensin devamını da getirebilirsin ben sana güveniyorum bu ara hepimiz bi koyverdik ama bi kendimize gelmemiz lazım artık bence

Ben kahvaltımı yazmamışım yaa :KK45:

evde 1,5 yumurtadan omlet yaptım yedim erken yiyim diye çıkmadan aceleyle

işe elince de 1 yeşil elma bir kutu da lıght ayran yedim içtim

Ama şuan bi açlık var bende tabii haftasonu yiyince vücut acıkıyo midem genişledi heralde 1-2 haftadır da ama ben onu takmıyorum duymuyorum :sopa:

Kankacım bunlareı da sen verdin niye yapamayasın madem öyle bunu düşün kendini öyle hayal et ve birazcık sık dişini öğlen acıkırsan yoğurt falan ye daha da acıktırıcak devam ettiricek şeyler yeme yani yapan sensin devamını da getirebilirsin ben sana güveniyorum bu ara hepimiz bi koyverdik ama bi kendimize gelmemiz lazım artık bence
Evet ya ben verdim verebilirim biliyorum. Gün yaklaştıkça strese giriyorum biraz. Gerçekten bi kendimize gelelim ya bu nedir ye ye ye. Bi başladık mı gömülüyoruz resmen az yemeyi niye beceremiyoruz yaa

Back