Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet kuzum tanışmada giydiğim deri eteğim vardı ona girdim eşimde espiri yapıyor ilk gün ki gibi diye hoşuna gidiyo tabi kiloluyken gitmiyoduk bu kdr :KK70: İnşallah lokurum destekler tam olunca insan her türlü ne yesede düzeltirim diye kendine güveniyo:KK36:
Tabii ki birbirimize çok destek olduk burda ama kaçamak da yaptırıyoruz valla birimiz yiyo diğeri yiyo hadi ben de yiyim aman da şundan da yiyim oh ne güzel yedik aman nasıl olsa veririz derken 2 ay geçti :KK70:

Tabii ki birbirimize çok destek olduk burda ama kaçamak da yaptırıyoruz valla birimiz yiyo diğeri yiyo hadi ben de yiyim aman da şundan da yiyim oh ne güzel yedik aman nasıl olsa veririz derken 2 ay geçti :KK70:

gercekden de öle iki ay gecdı hıc bişey yapamadık ınsallah bundan snra 2 aylar gecmezde hedefe ulasırız cnm ya.

Kuzum sağol valla diyetisyen bi fincan içebilirsin demişti eltimle her gün görüşürken içiyorduk her gün şimdi çocuklar hasta bizim pek görüşemiyoruz hastanelerdeyiz aklıma gelmiyo içmek ama bi sakıncası yok 1 fincan sadece tabi kuzum :)))

Bende günde bir defa icecem canim hatta hergün icmem bile:KK66: sen paket olanlardan mi kullandin yoksa acikta satilanlardan mi?

Bende günde bir defa icecem canim hatta hergün icmem bile:KK66: sen paket olanlardan mi kullandin yoksa acikta satilanlardan mi?

Bir şey söyliyim kuzum ben diyet içinde çok denedim bunu 1 ay hiç içmedim yeşil çay ve 3 kilo verdim diğer aylar içtim hep 2-3 kilo verdim yine daha az da verdiğim oldu ve öyle kaçamak falan da yapmadım, bence yeşil çay çok etkili değil evet herkes çok etkili diyo belki kişiye göre değişir ama ben öyle aşırı bir etki yaşamadım :KK52:

şu geçtiğimiz 2 ayı çok boşa harcadık aslında kaçamak yapmasak sksak dişimizi şimdiye ulaşmıştık hedeflere bence artık bi oparlanalım mervecim şu 50 yi görelim artık :KK5:
Evet lokurum ya toparlanalım tutuyorum Elhamdülillah kendimi İnşallah azim yarıda kalmazsa sizinle mutlu günleri görürüm ya şu 45 hayal şuanda ama geriye dönüp baktığımda 54 bile hayaldi çok şükür bugünlerimize de durmak yok lokurum devam başarıcaz eşime göstericem kendimi alcam o yüzüğü ve kendşmi daha iyi hissedicem İnşallah :21::nazar::KK200:

Kuzum ben a101 den alıyorum mest çok güzel hatta onun karışık bitki çayı var müthiş işte emzirmesek varya ben hep eskiden böyle 50yken 53 e çıktığım oluyodu o zamanlar onu içip düşüyodum :)

Bir şey söyliyim kuzum ben diyet içinde çok denedim bunu 1 ay hiç içmedim yeşil çay ve 3 kilo verdim diğer aylar içtim hep 2-3 kilo verdim yine daha az da verdiğim oldu ve öyle kaçamak falan da yapmadım, bence yeşil çay çok etkili değil evet herkes çok etkili diyo belki kişiye göre değişir ama ben öyle aşırı bir etki yaşamadım :KK52:
Yaaa bak bunu ilk defa duyuyorum ablam yeşil çay soda limonla 6 7 kilo vermişti 2 haftada kuzum

Eveeeet kızçelerim sabah ki kahvaltıdan sonra öğlen turşu suyum ve 1 top dondurmamla ancak 6 ya kadar tok durmuş vaziyetteydim aa tabi arada 1 çay bardağı süt ve 2 incirimde vardı :))) akşamda 3 domates 1 salatalık 2 soğan biraz göbek marul fesleğen nane bolca pul biber ile bi salata yaptım sonra 3 köfteyi 1 yemek kaşığı yağda pişirdim salatanın üstüne minik minik doğradım yanına 5 kaşık yoğurt 1 dilim ekmekle enfes erken ama sağlam doyurucu bi yemek yedim :))) ara öğün 9 gibi yaparım salatalık ve yoğurt yiyebilirim :) yada yoğurt kürü yaparım :)) bakalım bu hafta sonuç ne olucak az biraz diyetisyen menüsü az biraz mervenin araştırmaları sonucu ortaya çıkan diyet gibi bişey yapıyorum:KK70: annemde kek getirmiş zaten diyetteyim dedikçe bişeyler getiriyor kıyamıyor kızına çok takıyorsun kilon iyi falan diyor ama kanıyormuyum yoook annecim sen seversin diyip geri yolladım :ıslık: içim gitmedi mi? Anne keki gibisi var mı demedim mi? Tabiii kiii gittii tabii kiii dedim ama durdum düşündüm tatili benden fit bi kızla tatil nasıl olurdu :KK57: :KK20: olmazdı . İşte böyle engel olmaya çalıştım bugün canlarım birazcık öğle yemeği yerine uyduruktam teyyare ara öğün olsada akşamla toparladığıma inanıyorum ohh be özüme dönme çabalarımda bugün daha başarılı hevesliyim İnşallah sabaha son bulmaz :KK70:

Buarada popişi kaldırabilirsem o çayı mutlaka yapıcam kızlar lokur lokur umunda dediği gibi etkisini görenler çok fazla evinde malzemesi bulunmayanlar hemen markete bulunanlarda hemen mutfağa koşmalı araştırmalarıma göre müthiş hem antioksidan hem kilo verdiriyor mevsim geçişlerinde hastalanmamızı önler ve hızlıca kilo verdirir metabolizma konusunda uzman bi içecek direk hızlandırıyor kalça göbek konusunda baya profesyonelll !!hemen koşun kızlaaar yapalım bunu :KK200:

Kızlar bir de benim tatile gitceğim eşimin arkadaşı şuan askerde o askere gitmeden önce ben 64 kiloydum ve bana sevgilisinin yanında anne gibi olmuşsun kilo almışsın demişti uyuz gıcık gerizekalı. Şimdi onu kapak etmek istiyorum ondanda bu kadar hırs yaptım ya böyle özüme döndüm başardım özgüveniyle gitmeliyim biraz patavatsız arkadaş kendisi onu bi şok etmek istiyorum fark ederse tabi kilomu fark eden verdiğimide fark eder umarım

Canim tarifi bir daha alabilir miyim yazmistin ama hangi sayfada oldugunu hatirlayamadim? 2 elma 1 limon çubuk tarcin vardi galiba baska birsey var miydi?
Kuzum öyleydi ama lokurum 1 elma 1 limon 4 çubuk tarçın dedi ve tane karabiber dedi ben de 1 çay kaşığı karabiber 10 adet karanfilide ekledim pişirdim

İyi geceler kızlar sabah bir bardak süt için bir tk yulaf kepeği atip içtim, öğlen bir buçuk porsiyon kadar kuru fasulye salata,aksam ustu beste ,bir avuç cig fındık bir dlm peynir sonra başka bişiy yemiycektim. Ama eşim bir sürü ezme,ciger vs vs meze almış gelmiş bir ince dlm ekmekle onlardan yedim ama saat geçti 8 gibi sonra ceza olarak bir saat kostum banta 7 km hız ile , artık lacamaklarim dursun istiyorum :((((

İyi geceler kızlar sabah bir bardak süt için bir tk yulaf kepeği atip içtim, öğlen bir buçuk porsiyon kadar kuru fasulye salata,aksam ustu beste ,bir avuç cig fındık bir dlm peynir sonra başka bişiy yemiycektim. Ama eşim bir sürü ezme,ciger vs vs meze almış gelmiş bir ince dlm ekmekle onlardan yedim ama saat geçti 8 gibi sonra ceza olarak bir saat kostum banta 7 km hız ile , artık lacamaklarim dursun istiyorum :KK43:(((
Kuzuummm sakin ol stres yaptıkça yiyesimiz geliyo sakin olucaz temel kuralımız bu olsun :) aç kaldığın zaman canım önüne gelen her şey çekici gelir yersin zaten o yüzden akşam yemeği mutlaka yemelisin bence :)

Back