- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.821
O açlık seni kandırıyo şimdi sen bakma ona :) yedikçe yiyesimiz geliyo en iyisi yememek zaten :)Ben kahvaltımı yazmamışım yaa
evde 1,5 yumurtadan omlet yaptım yedim erken yiyim diye çıkmadan aceleyle
işe elince de 1 yeşil elma bir kutu da lıght ayran yedim içtim
Ama şuan bi açlık var bende tabii haftasonu yiyince vücut acıkıyo midem genişledi heralde 1-2 haftadır da ama ben onu takmıyorum duymuyorum
Ooo her gün mü ay o zaman zormuş bu kız her sabah 1 bardk yazmş ama her günse de yapcam artık her şey doğum günü için bide bayramda arkadaşlarla tatile gitcez kız 48 kilo ya çok zayıf orda moralim bozulur((
Evet bence de günde 1 lt
Ben kahvaltımı yazmamışım yaa
Ama şuan bi açlık var bende tabii haftasonu yiyince vücut acıkıyo midem genişledi heralde 1-2 haftadır da ama ben onu takmıyorum duymuyorum
Evet ya ben verdim verebilirim biliyorum. Gün yaklaştıkça strese giriyorum biraz. Gerçekten bi kendimize gelelim ya bu nedir ye ye ye. Bi başladık mı gömülüyoruz resmen az yemeyi niye beceremiyoruz yaa
lokurcum benimde insülin varbiliorsun kuruyemişe çok takılmuyorum ben tokta tutuyor ama ekmek, kek, poça meyve dedigin gibi yedikçe yediriyor insana , abah geç kaldım işe hemen bir bardak süt çine yulaf kepeg attım 1 tk onu içtim çıktım kurufasuly ve salata var öglene az sonra inicem 5 tabak yiyesim var ahahah
ogle yemegım patateslı et fırında 1 tabakdı ama ben suyunu yemedıgım ıcın 2kasık falandır 1 kasıkda bulgur pılavı ve yogurt.
Valla kanka sonu yok cuma cumartesi neler yedim yine olsa yine yerim yani canımızın istemesi geçmiyo ki şunu da yiyim son bunu da yiyim son ama sonu yok yani nekadar da yesek yine cnaımız istiyo o yüzden yememek lazım çünkü son diye diye günler geçiyo
öyle bişey yapmamışsındır tabiiişte kaçamaklarda sonraki günler toparlamak daha zor oluyo sürekli açlık oluyo aç aç oturucaz işte hakettik sabah da iyi etmişsin canım ben ce ama bişey diyim mi beni süt bile acıktırıyo yoğurt ayran tüketmeye çalışıyorum heralde vücuduma hiç şeker girmemesi lazım başka yolu yok
ovv baya azmış iki kaşıksa kuzum inşallaha cıkmazsın ayran falan iç bari acıkırsan
öle yapcam ayran yogurt falan alcam kuzum et yemegı olunca porsıyonu az oluyor gercekden onla pek doyulmuyor
Ben de ayran aldım elmam var şimdi yine elma yiyorum öğlene yemeğim yok yaa ne yiycem bilmiyorum valla böyle ayran elma falan geçiştirip akşama normal yemek mi yesem
olabılır acıkmassan yapabılırsın. bende markete gıdımde elma alm en gzl meyve
Kuzum mordoğana gitcez eşimin arkadaşının yazlığına :) ama o çok zayıf kuzum ya şmdi soydanı kontrole gtrdk annmle turşu suyu içtim bi brdk annemin zoruylaay kuzum sende sankı kılolusun abartma bakm eresm attn fıstık gıbısın. nereye gıdıyorsunuz bayramda
aynen cunku durursa tadı bozulur onun.
bende acıkdır gercekden genısledı cnm bakalım bzım bakkal amcada ne menu var bugun sen ne yıcen oglene
Kuzum mordoğana gitcez eşimin arkadaşının yazlığına :) ama o çok zayıf kuzum ya şmdi soydanı kontrole gtrdk annmle turşu suyu içtim bi brdk annemin zoruyla
Kuzum annem sandvc de ye ye diye tutturdu simit ye dedi yok yemedm sadece küçük bi top dondurma yedim öğlen yemeği gibi oldu şimdi yoğurt yicem akşama da köfte aldım salatayla beraber ayranda yaparım kötü değil demi kuzum çokTurşu suyundan nolucak ödem olur en fazla da mervecim stresyapma acilkilo vermem lazım diy düşününce insan herşeyi yemek istiyo ve olmuyo rahat bırak kendini sadece acıkınca su iç önce sonra yoğurtla falan başla elin bişeye giderse de tatili hatırlat kendine
Kuzum olcaksın ya ben inanıyorum sana sen başarabilirsinAhhh yaa keşke bebişimin doğum gününde 60 bari olabilsem ama bu gevşeklikle pek ümidim yokkendime bi ayar çekemedim nasıl kızıyorum ya.
Kuzummm çok az yemişsin ondan acıkmışsındır ekmek yeseydin kahvaltıda bi dilimBen kahvaltımı yazmamışım yaa
Kuzum annem sandvc de ye ye diye tutturdu simit ye dedi yok yemedm sadece küçük bi top dondurma yedim öğlen yemeği gibi oldu şimdi yoğurt yicem akşama da köfte aldım salatayla beraber ayranda yaparım kötü değil demi kuzum çok
Akşama çok acıkmaktan korkuyorum ama bakıyım dolapta bişeyimiz var ı belki gececi arkadaş bırakmıştır bişeyler
Kuzum mordoğana gitcez eşimin arkadaşının yazlığına :) ama o çok zayıf kuzum ya şmdi soydanı kontrole gtrdk annmle turşu suyu içtim bi brdk annemin zoruyla
Kuzummm çok az yemişsin ondan acıkmışsındır ekmek yeseydin kahvaltıda bi dilim
SIZDE GECECIDE OLUYORMU KUZUM IYI SEN KALMIYORSUN.
STRES YAPMA CNM SIFA OLSUN ÖLE DUSUN BISEY OLMAZ. ZAYF OLSUN SENDE COK GUZELSIN BIDE ZAYFSN HIC LAF YAPMA.
Kuzum zaten aşırı tok tuttu kahvaltı bide dondurma turşu suyu şişirdi yoğurt keser beni :) akşamda dediğin gibi 6 6 buçuk gibi yesem tamamır :))Yani 1 top dondurma 1 dilim ekmek 1 meyve 1 bardak süt demek mervecim aslında o ara öğün gibi olmuş bence ama saat de 4 oldu bence de yoğurt ye akşam da 4 köfte boll salata yerin ve ayran ohh miss bugün öğlen yememiş gibi olmuşsun ama sabahın güzeldi
Ooo aslım kızdı tamam kankacım o zaman sen öyle dysn öyledrSIZDE GECECIDE OLUYORMU KUZUM IYI SEN KALMIYORSUN.
STRES YAPMA CNM SIFA OLSUN ÖLE DUSUN BISEY OLMAZ. ZAYF OLSUN SENDE COK GUZELSIN BIDE ZAYFSN HIC LAF YAPMA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?