Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

O açlık seni kandırıyo şimdi sen bakma ona :) yedikçe yiyesimiz geliyo en iyisi yememek zaten :)

ay kuzum sende sankı kılolusun abartma bakm eresm attn fıstık gıbısın. nereye gıdıyorsunuz bayramda
Evet bence de günde 1 lt

aynen cunku durursa tadı bozulur onun.

bende acıkdır gercekden genısledı cnm bakalım bzım bakkal amcada ne menu var bugun sen ne yıcen oglene

lokurcum benimde insülin varbiliorsun kuruyemişe çok takılmuyorum ben tokta tutuyor ama ekmek, kek, poça meyve dedigin gibi yedikçe yediriyor insana , abah geç kaldım işe hemen bir bardak süt çine yulaf kepeg attım 1 tk onu içtim çıktım kurufasuly ve salata var öglene az sonra inicem 5 tabak yiyesim var ahahah

ogle yemegım patateslı et fırında 1 tabakdı ama ben suyunu yemedıgım ıcın 2kasık falandır 1 kasıkda bulgur pılavı ve yogurt.

Evet ya ben verdim verebilirim biliyorum. Gün yaklaştıkça strese giriyorum biraz. Gerçekten bi kendimize gelelim ya bu nedir ye ye ye. Bi başladık mı gömülüyoruz resmen az yemeyi niye beceremiyoruz yaa

Valla kanka sonu yok cuma cumartesi neler yedim yine olsa yine yerim yani canımızın istemesi geçmiyo ki şunu da yiyim son bunu da yiyim son ama sonu yok yani nekadar da yesek yine cnaımız istiyo o yüzden yememek lazım çünkü son diye diye günler geçiyo

öyle bişey yapmamışsındır tabii işte kaçamaklarda sonraki günler toparlamak daha zor oluyo sürekli açlık oluyo aç aç oturucaz işte hakettik sabah da iyi etmişsin canım ben ce ama bişey diyim mi beni süt bile acıktırıyo yoğurt ayran tüketmeye çalışıyorum heralde vücuduma hiç şeker girmemesi lazım başka yolu yok

ogle yemegım patateslı et fırında 1 tabakdı ama ben suyunu yemedıgım ıcın 2kasık falandır 1 kasıkda bulgur pılavı ve yogurt.

ovv baya azmış iki kaşıksa kuzum inşallaha cıkmazsın ayran falan iç bari acıkırsan

öle yapcam ayran yogurt falan alcam kuzum et yemegı olunca porsıyonu az oluyor gercekden onla pek doyulmuyor

öle yapcam ayran yogurt falan alcam kuzum et yemegı olunca porsıyonu az oluyor gercekden onla pek doyulmuyor

Ben de ayran aldım elmam var şimdi yine elma yiyorum öğlene yemeğim yok yaa ne yiycem bilmiyorum valla böyle ayran elma falan geçiştirip akşama normal yemek mi yesem

Ben de ayran aldım elmam var şimdi yine elma yiyorum öğlene yemeğim yok yaa ne yiycem bilmiyorum valla böyle ayran elma falan geçiştirip akşama normal yemek mi yesem

olabılır acıkmassan yapabılırsın. bende markete gıdımde elma alm en gzl meyve

Kuzum mordoğana gitcez eşimin arkadaşının yazlığına :) ama o çok zayıf kuzum ya şmdi soydanı kontrole gtrdk annmle turşu suyu içtim bi brdk annemin zoruyla

Kuzum mordoğana gitcez eşimin arkadaşının yazlığına :) ama o çok zayıf kuzum ya şmdi soydanı kontrole gtrdk annmle turşu suyu içtim bi brdk annemin zoruyla

Turşu suyundan nolucak ödem olur en fazla da mervecim stresyapma acilkilo vermem lazım diy düşününce insan herşeyi yemek istiyo ve olmuyo rahat bırak kendini sadece acıkınca su iç önce sonra yoğurtla falan başla elin bişeye giderse de tatili hatırlat kendine

Kuzum annem sandvc de ye ye diye tutturdu simit ye dedi yok yemedm sadece küçük bi top dondurma yedim öğlen yemeği gibi oldu şimdi yoğurt yicem akşama da köfte aldım salatayla beraber ayranda yaparım kötü değil demi kuzum çok

Kuzummm çok az yemişsin ondan acıkmışsındır ekmek yeseydin kahvaltıda bi dilim

Yani 1 top dondurma 1 dilim ekmek 1 meyve 1 bardak süt demek mervecim aslında o ara öğün gibi olmuş bence ama saat de 4 oldu bence de yoğurt ye akşam da 4 köfte boll salata yerin ve ayran ohh miss bugün öğlen yememiş gibi olmuşsun ama sabahın güzeldi

Akşama çok acıkmaktan korkuyorum ama bakıyım dolapta bişeyimiz var ı belki gececi arkadaş bırakmıştır bişeyler

SIZDE GECECIDE OLUYORMU KUZUM IYI SEN KALMIYORSUN.

STRES YAPMA CNM SIFA OLSUN ÖLE DUSUN BISEY OLMAZ. ZAYF OLSUN SENDE COK GUZELSIN BIDE ZAYFSN HIC LAF YAPMA.

Kuzummm çok az yemişsin ondan acıkmışsındır ekmek yeseydin kahvaltıda bi dilim

İşte sabah aceleyle omleti yedim çıktım mervecim erken yiyim diye sonra da burda 1 ayran 1 elma yedim ara öğün sonra öğlen de 4 dilim hindi füme ama 100gr yani az değil dilim dediğime bakma ve 1 ayran yedim içtim sonra 1 elma daha yedim daha da elmam var allahtan elma bırakmışım burda bugün aç kalıcaktım yoksa bişey getiremedim gelirken yarın domates biber salatalık ekmek peynir falan getiricem topluca

SIZDE GECECIDE OLUYORMU KUZUM IYI SEN KALMIYORSUN.

STRES YAPMA CNM SIFA OLSUN ÖLE DUSUN BISEY OLMAZ. ZAYF OLSUN SENDE COK GUZELSIN BIDE ZAYFSN HIC LAF YAPMA.

canım tv kanalları var sipariş çağrıları geliyor o yüzden gece de bir nöbetçi kalıyor, satışçılardan kalıyor yani çokşükür benim mesaim değişmez zaten gelemem tee karşıdan valla kusura bakmasınlar

Kuzum zaten aşırı tok tuttu kahvaltı bide dondurma turşu suyu şişirdi yoğurt keser beni :) akşamda dediğin gibi 6 6 buçuk gibi yesem tamamır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…