Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

hafta sonuna gore ıyı kuzum artk az yemeye baslamam lazm ye ye kılo alıcam bayrama 2 hafta kaldı

cay mı bende ınstagramda vardı aldm snra ıcmedım bogazı tutmadan zor canım o işler bende bayrama kdr versem bayramdan snra da düğün var bakalım ıns cok kacırmam.
Kuzum en azından domates salatalık kalorisi az şeyleri arttır bence hem daha tok tutar hem de kalori yok denecek kadar minumum :)

hafta sonuna gore ıyı kuzum artk az yemeye baslamam lazm ye ye kılo alıcam bayrama 2 hafta kaldı

cay mı bende ınstagramda vardı aldm snra ıcmedım bogazı tutmadan zor canım o işler bende bayrama kdr versem bayramdan snra da düğün var bakalım ıns cok kacırmam.

cnm tabi bogazı tutucamda iştahımı kessin diye aldım bende
arkadaşım kullandı iştahım keisldi diyor benim eve girince başlıyor yeme olayım
o yüzden işten çıkmadan içicem ki eve gidince yemeyim

Kuzum en azından domates salatalık kalorisi az şeyleri arttır bence hem daha tok tutar hem de kalori yok denecek kadar minumum :)

evet salata ole de cok usenıyorum bazen hazırlamaya ısyernde yıyınce asıl maydonoz aldm evde kaldı getrcem yarın unutmassam.
cnm tabi bogazı tutucamda iştahımı kessin diye aldım bende
arkadaşım kullandı iştahım keisldi diyor benim eve girince başlıyor yeme olayım
o yüzden işten çıkmadan içicem ki eve gidince yemeyim

canım o yeme ıstegını anca ara ogun yaparak kesersın bence bende smdı eve gıtmeden meyve yıcem evde daha az yıyım dıye gec yıyorum cnku genede dene sen.

Günaydın bebişkolaaarr

Dün gelemedim arkadaşlar vardı, ama tartıldım 52 kg yim neyse regldi falan derken şişler gitmiş cuma yediklerim de denelendi demek cumaya kadar az yemiştim çünkükarbonhidrat yememiştim hiç çokşükür 52 yi gördüm tekrar tatilden önce 50.5 falan olmuştum ama buna da şükür bu hafta tam gaz devam,

Kilo verenleri de tebrik ediyorum bu hafta artık bi toparlanalım bence :KK5:

Günaydın bebişkolaaarr

Dün gelemedim arkadaşlar vardı, ama tartıldım 52 kg yim neyse regldi falan derken şişler gitmiş cuma yediklerim de denelendi demek cumaya kadar az yemiştim çünkükarbonhidrat yememiştim hiç çokşükür 52 yi gördüm tekrar tatilden önce 50.5 falan olmuştum ama buna da şükür bu hafta tam gaz devam,

52 mii ay maşallah ya ben 59 u görsem secde edicemm

valla aslı süt içiyoum kuruyemiş yiyorum eve gidip yine saldırıyoru piskolojik benimki

anladım kuzum bende de var tokken yeme gıbı seyler malesef olsun duzene sokarsn kullan bakalım sunuda nasıl olcak.
Günaydın bebişkolaaarr

kuzum gunaydınnn cok ıyı ben almısımdır tartım yok evde cumartesı dogru 63 gelmısdım annemde tartılmısdım bakalım haftaya kdr skı dıyet hafta sonu tartılcam gene.

anladım kuzum bende de var tokken yeme gıbı seyler malesef olsun duzene sokarsn kullan bakalım sunuda nasıl olcak.

kuzum gunaydınnn cok ıyı ben almısımdır tartım yok evde cumartesı dogru 63 gelmısdım annemde tartılmısdım bakalım haftaya kdr skı dıyet hafta sonu tartılcam gene.
Aslıcım işte dikkat edersek toparlarız yine tatildi geçen haftaki kaçamaklarıd vahim bişey yok veririz bunları da ben bi de dün akşam ve cuma evde spor yaptım yine o da dengeledi belki bu hafta artık tam gaz devam gidecek hepsi de düz bi 50 olsam sen de bi 60 ohh

Kahvaltım 1 tam 1 beyaz yumurta üzerine5 kaşık yoğurt 3 çay kaşığı pul biber bi tutam taze dereotu bir tutam nane 2 dilim ekmek 1 soğan :)

Ohh miss ne kaa güzel bir kahvaltı afiyet olsun mervetoş bu hafta veriyoruz kiloları kaçamak yoook :KK49::KK49::KK49:

52 mii ay maşallah ya ben 59 u görsem secde edicemm

kuzum valla 2016 yılını diyet yaparak geçirdim :KK70:hedefim aralıkta 48 olmak çünkü araya bayram falan giriyo alıyorum 1-2 tekrar veriyorum falan derken hedef koydum şimdi ama işte sabırlı olmak lazım 2015 aralıkta başlamıştım düşün 9 ay olmuş yani tabii çok da kaçamak yaptım ama hep devam ettim sen de verirsin ki hatırladığım kadarıyla geçmişte böyle bir başarın var benim naçizane önerim meyve de dahil tatlı hiçbişey yeme insülin direnci oluyo genelde bizde ben hala öyle şeyleri yedikçe yiyesim geliyo keze kuruyemiş d ebeni acıktırıyo ve yediriyo valla faydalı ama yedikçe yiyorum o yüzden haftada 1 falan yiyorum ben tamamen sebze protein gitmeye çalışıyorum ya da işte baklagil falan ekmek de haftada 1-2 gün yiyorum ya d ayulaf yoğurt meyve yiyorum bazen

Ohh miss ne kaa güzel bir kahvaltı afiyet olsun mervetoş bu hafta veriyoruz kiloları kaçamak yoook :KK49::KK49::KK49:
Beğendiğine sevindim kuzum sallamasyon kahvaltı yaptım :KK70: haftaya güzel başladık bakalım hayırlısıyla kuzuu bide bii tarif var 2 elma 1 limon 4 kabuk tarçın 1 litre suya doğruyon koyuyon bir gece dolapta bekliyor her sabah aç karnına içiyosun bir bardak günde 2 dilim ekmek sebze karbonhidrat çok çok az protein çok yiyerek 12 günde 5 kilo yzmş br kız çevremdeki herkes verdi söz veriyorum vericeksiniz ama tuz şeker hamur işi falan yasak demiş onu yapcam ayol tencereye yapcam sürahi yok ayol bende neye yapsam diye düşünürken o geldi aklıma kepçeyle alır içerim :)) :KK36:

Koyvermiyorum canım doğum gününe az kaldı oğlumun bi kaç kilo daha gitse bayramdan sonra kutlucam doğum gününü o zaman kadar bari gitsin :KK43: bi tarif buldum 2 elma 1 limon 4 tarçın kabuğunu 1 litre suya atıyosun bi gece dolapta bekliyo ister ılık ister soğuk her sabah içiyosun 12 günde 5 kilo verdiriyormuş ya dün yapıcaktım sürahim yok benim hiç tencereye yapmayada üşendim ama şimdi bebek uyusun yapıcam yumurta haşladım 1 tam 1 beyaz 1 kase pul biberli yoğurtla beraber yiycem 2 dilim ekmekle beraber bugünde böyle olsun canım değişik bişiler çekti :)))

Mervecim o benim yaptığım da baya iyi geliyo sana içinde zararlı olan varsa çıkarsa ama haftada 2 gün falan yapabilirsin

maydonoz, limon,yeşil elmanın kalınca soyulmuş kabuğu, zencefil,çubuktarçın, tane karabiber,yeşil çay hepsini kaynatıyosun süzüp gün boyu içiyosun baya etkili yani bak ben 2 gün yaptım geçen hafta cuma neler yedim cumartesi de öyle ama 52 çıktım bence onu dene ama sütüne ne zararlıysa çıkar bilmiyorum var mı ama zararlı bişey

Beğendiğine sevindim kuzum sallamasyon kahvaltı yaptım :KK70: haftaya güzel başladık bakalım hayırlısıyla kuzuu bide bii tarif var 2 elma 1 limon 4 kabuk tarçın 1 litre suya doğruyon koyuyon bir gece dolapta bekliyor her sabah aç karnına içiyosun bir bardak günde 2 dilim ekmek sebze karbonhidrat çok çok az protein çok yiyerek 12 günde 5 kilo yzmş br kız çevremdeki herkes verdi söz veriyorum vericeksiniz ama tuz şeker hamur işi falan yasak demiş onu yapcam ayol tencereye yapcam sürahi yok ayol bende neye yapsam diye düşünürken o geldi aklıma kepçeyle alır içerim :)) :KK36:

Yani zaten tarçın tatlı isteğini kesiyo elma limon falan da metabolizmayı hızlanıdıryo bence tane krarbiber de atmalısın işte benim dediğimde de ayrıca maydonoz ve zencefil de var ben de geçen hafta çok faydasını gördüm ama asıl kaçamak yapmamamız lazım

Kahvaltın da hiç sallamasyon değil en güzeli bence doyurucu tok tutar :eğlence:

Aslıcım işte dikkat edersek toparlarız yine tatildi geçen haftaki kaçamaklarıd vahim bişey yok veririz bunları da ben bi de dün akşam ve cuma evde spor yaptım yine o da dengeledi belki bu hafta artık tam gaz devam gidecek hepsi de düz bi 50 olsam sen de bi 60 ohh

aynen kuzum bı 60 olsam ıyıydı hafta sonu evde cosduk bz ıyı yedm artk evde sebze var zararlı seylerı yok ettık bakalım ınsallah bu hafta ve snraları cok ıyı olucak.

bende bı ara ısyerınde bunu yapıodum ama mıktarları daha azdı bıde dedıklerı gıbı tane karabıberde vardı sanırım ama kısa surdu ah ah :)

Back