- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #13.781
Kahvaltım 1 tam 1 beyaz yumurta üzerine5 kaşık yoğurt 3 çay kaşığı pul biber bi tutam taze dereotu bir tutam nane 2 dilim ekmek 1 soğan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben uyguluyorum onu ne kadar süre yapmamı tavsiye edersiniz.Evet canım onu ilk ay çok yapmıştım vücut alışınca etki göstermiyor bi süre ara verdim
Kuzum en azından domates salatalık kalorisi az şeyleri arttır bence hem daha tok tutar hem de kalori yok denecek kadar minumum :)hafta sonuna gore ıyı kuzum artk az yemeye baslamam lazm ye ye kılo alıcam bayrama 2 hafta kaldı
cay mı bende ınstagramda vardı aldm snra ıcmedım bogazı tutmadan zor canım o işler bende bayrama kdr versem bayramdan snra da düğün var bakalım ıns cok kacırmam.
Canım 1 ay yapabilirsin düzenli olarak ama :)şimdi ben uyguluyorum onu ne kadar süre yapmamı tavsiye edersiniz.
inşallah sonuç alırım tatlım ya :)Canım 1 ay yapabilirsin düzenli olarak ama :)
hafta sonuna gore ıyı kuzum artk az yemeye baslamam lazm ye ye kılo alıcam bayrama 2 hafta kaldı
cay mı bende ınstagramda vardı aldm snra ıcmedım bogazı tutmadan zor canım o işler bende bayrama kdr versem bayramdan snra da düğün var bakalım ıns cok kacırmam.
Kuzum en azından domates salatalık kalorisi az şeyleri arttır bence hem daha tok tutar hem de kalori yok denecek kadar minumum :)
cnm tabi bogazı tutucamda iştahımı kessin diye aldım bende
arkadaşım kullandı iştahım keisldi diyor benim eve girince başlıyor yeme olayım
o yüzden işten çıkmadan içicem ki eve gidince yemeyim
Günaydın bebişkolaaarr
Dün gelemedim arkadaşlar vardı, ama tartıldım 52 kg yim neyse regldi falan derken şişler gitmiş cuma yediklerim de denelendi demek cumaya kadar az yemiştim çünkükarbonhidrat yememiştim hiç çokşükür 52 yi gördüm tekrar tatilden önce 50.5 falan olmuştum ama buna da şükür bu hafta tam gaz devam,
Kilo verenleri de tebrik ediyorum bu hafta artık bi toparlanalım bence![]()
valla aslı süt içiyoum kuruyemiş yiyorum eve gidip yine saldırıyoru piskolojik benimki
Günaydın bebişkolaaarr
Dün gelemedim arkadaşlar vardı, ama tartıldım 52 kg yim neyse regldi falan derken şişler gitmiş cuma yediklerim de denelendi demek cumaya kadar az yemiştim çünkükarbonhidrat yememiştim hiç çokşükür 52 yi gördüm tekrar tatilden önce 50.5 falan olmuştum ama buna da şükür bu hafta tam gaz devam,
Kilo verenleri de tebrik ediyorum bu hafta artık bi toparlanalım bence![]()
Aslıcım işte dikkat edersek toparlarız yine tatildi geçen haftaki kaçamaklarıd vahim bişey yok veririz bunları da ben bi de dün akşam ve cuma evde spor yaptım yine o da dengeledi belki bu hafta artık tam gaz devam gidecek hepsi de düz bi 50 olsam sen de bi 60 ohhanladım kuzum bende de var tokken yeme gıbı seyler malesef olsun duzene sokarsn kullan bakalım sunuda nasıl olcak.
kuzum gunaydınnn cok ıyı ben almısımdır tartım yok evde cumartesı dogru 63 gelmısdım annemde tartılmısdım bakalım haftaya kdr skı dıyet hafta sonu tartılcam gene.
Kahvaltım 1 tam 1 beyaz yumurta üzerine5 kaşık yoğurt 3 çay kaşığı pul biber bi tutam taze dereotu bir tutam nane 2 dilim ekmek 1 soğan :)
52 mii ay maşallah ya ben 59 u görsem secde edicemm
Beğendiğine sevindim kuzum sallamasyon kahvaltı yaptımOhh miss ne kaa güzel bir kahvaltı afiyet olsun mervetoş bu hafta veriyoruz kiloları kaçamak yoook![]()
Koyvermiyorum canım doğum gününe az kaldı oğlumun bi kaç kilo daha gitse bayramdan sonra kutlucam doğum gününü o zaman kadar bari gitsinbi tarif buldum 2 elma 1 limon 4 tarçın kabuğunu 1 litre suya atıyosun bi gece dolapta bekliyo ister ılık ister soğuk her sabah içiyosun 12 günde 5 kilo verdiriyormuş ya dün yapıcaktım sürahim yok benim hiç tencereye yapmayada üşendim ama şimdi bebek uyusun yapıcam yumurta haşladım 1 tam 1 beyaz 1 kase pul biberli yoğurtla beraber yiycem 2 dilim ekmekle beraber bugünde böyle olsun canım değişik bişiler çekti :)))
Beğendiğine sevindim kuzum sallamasyon kahvaltı yaptımhaftaya güzel başladık bakalım hayırlısıyla kuzuu bide bii tarif var 2 elma 1 limon 4 kabuk tarçın 1 litre suya doğruyon koyuyon bir gece dolapta bekliyor her sabah aç karnına içiyosun bir bardak günde 2 dilim ekmek sebze karbonhidrat çok çok az protein çok yiyerek 12 günde 5 kilo yzmş br kız çevremdeki herkes verdi söz veriyorum vericeksiniz ama tuz şeker hamur işi falan yasak demiş onu yapcam ayol tencereye yapcam sürahi yok ayol bende neye yapsam diye düşünürken o geldi aklıma kepçeyle alır içerim :))
![]()
Beğendiğine sevindim kuzum sallamasyon kahvaltı yaptımhaftaya güzel başladık bakalım hayırlısıyla kuzuu bide bii tarif var 2 elma 1 limon 4 kabuk tarçın 1 litre suya doğruyon koyuyon bir gece dolapta bekliyor her sabah aç karnına içiyosun bir bardak günde 2 dilim ekmek sebze karbonhidrat çok çok az protein çok yiyerek 12 günde 5 kilo yzmş br kız çevremdeki herkes verdi söz veriyorum vericeksiniz ama tuz şeker hamur işi falan yasak demiş onu yapcam ayol tencereye yapcam sürahi yok ayol bende neye yapsam diye düşünürken o geldi aklıma kepçeyle alır içerim :))
![]()
Aslıcım işte dikkat edersek toparlarız yine tatildi geçen haftaki kaçamaklarıd vahim bişey yok veririz bunları da ben bi de dün akşam ve cuma evde spor yaptım yine o da dengeledi belki bu hafta artık tam gaz devam gidecek hepsi de düz bi 50 olsam sen de bi 60 ohh
![]()