• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Normal yeme düzenine dönünce alınıyo onlarda kilolar tatlım boşver sen her şeyden yiyerek devam et
Belkide haklisin bitanem,iste kilo veremeyince bende her aklima geleni okudugumu denemek istiyorum,belki bi ise yarar diye
Tatlim galiba sen dun burda bi menu paylasmisdin 1 ayda 8 kiloya kadar gidiyomus ben onu mu yapsam

Herkese günaydın kaç gündür misafir gelen giden derken yeme içme birbirine karıştı bugün çok ödem var vücudumda bu kadar tatlı tuzlu asitli içecekten sonra normal tabi :KK47: şu yoğurt soda kürüne başlarım bugün

Belkide haklisin bitanem,iste kilo veremeyince bende her aklima geleni okudugumu denemek istiyorum,belki bi ise yarar diye
Tatlim galiba sen dun burda bi menu paylasmisdin 1 ayda 8 kiloya kadar gidiyomus ben onu mu yapsam
Olur tatlım yapabilirsin. Forumda çok güzel listeler var yaaa ben de bakınıyorum öyle.

Herkese günaydın kaç gündür misafir gelen giden derken yeme içme birbirine karıştı bugün çok ödem var vücudumda bu kadar tatlı tuzlu asitli içecekten sonra normal tabi :KK47: şu yoğurt soda kürüne başlarım bugün
Hemen bol su ve bitki çayı iç cnm ödem gitsin,çok tuzlu şeyler tüketme bugün biraz dikkat et sıvı tüket bol bol

Diyet başarı öykülerinde ya da diyet listeleri başlığında cnm. Bak bak :) gerçi hep bizim bildiğimz şeyler ama insan bakıyo yine de bi umut :))

Dukan diyetini denemiş biri olarak asla tavsiye etmem ben 1, hafta dayandım kardeşim 2 hafta, kuzenim yapmış cok iyi olduğunu söyledi şu an verdiğinin 3 katı kilo aldı. Ağır bir protein diyeti ve sadece kaslardan gidiyo, ayrıca dengeli beslenilmediği için baş dönmesi halsizlik baş ağrıları oldu bende, bıraktım eşim de kızdı kendine eziyet ediyosun diye,
En iyisi herşeyden azar azar yemek, böylesi daha sağlıklı

Hıı anladım :) ne zaman gidiyosun diyetisyene bakalm :))
Ben de napayım iştr e kahvaltımızı yaptık sabah erkenciydik Ervacıkla. Tv izliyoruz oynuyoruz öyle :)) ben dün akşam dışarda yemiştim eve gelince kaçamak yapmk aklıma gelmedi. Evde de bişey yoktu zaten abur cubur olarak. Ervanın çorbasını hazırladm gece gece etrafı fln topla derken vakit su gibi geçti :)

cumartesı randevum cnm bakalım neler verdım kadn lıstemı gorcek ye ye snra konus demese ıyı :)
oh ervayla tv keyfgı ne guzel sız ne yednız dısarda bakım

Iyiyim bitanem iste diyete devam ediyorum.Sen nasilsin tatlim devam ediyomusun?:KK15:

ıyıyıım canım benım. etmeme gıbı lüksüm mü var ama kız dun elbıse denedım ayy orda anladım ben zayflamısım ne mutlu oldum anlatamam ama su karın yan sımıt seklınden o gıtse tam olcak ınsallah gıder hemencık :)

Kızlar yeşil çay dışında ödem atabildiğiniz şeyler varmı?
Ben bir dönem beşi birarada çayını içtim çok iyi gelmişti ama içeriğinden dolayı adeti 1 hafta geciktirdi tüm düzenim bozuldu bıraktım o 1 hafta da "4.bebiş mi geliyo yoksa" düşüncesiyle uykularım kaçtı valla :KK57:
Bana düzen bozmayacak şeyler lazım:KK59:

cumartesı randevum cnm bakalım neler verdım kadn lıstemı gorcek ye ye snra konus demese ıyı :)
oh ervayla tv keyfgı ne guzel sız ne yednız dısarda bakım
Ayıptır söylemesi et yedik tatlım Cağ kebabı bilir misin :) 2 şiş 1 porsiyonmuş. Yanında Az ekmek salata ve ayranla yedim. Ayran yarım bardak fln

ıyıyıım canım benım. etmeme gıbı lüksüm mü var ama kız dun elbıse denedım ayy orda anladım ben zayflamısım ne mutlu oldum anlatamam ama su karın yan sımıt seklınden o gıtse tam olcak ınsallah gıder hemencık :)

Bende elbise denemek eski kıyafetlerimi giymek istiyorum yaaa:mad:

Bende elbise denemek eski kıyafetlerimi giymek istiyorum yaaa:mad:

ınsallah tatlım sende gıyersın tabı ben 23 ocakdan berı ugrasıyrum daha da var ıste yarısı gıttı yarısı kaldı. bugun bı dıyetsyenın yazısını okudum cok guzel demıs sıze de atım hemen

3- Verdiğiniz kiloya takılmayın: Tartı üstünde verdiğiniz kiloya takılırsanız bu durum sizi mutsuz eder. Önemli olan sizin görüntü, kıyafet ve beden şeklinizin değişmesidir. Eğer bunlarda değişiklik başladı ise durmadan yolunuza devam edin.

bıde dıyorkı bu kıloyu bu kdr cabuk almadn kı cabuk veresın uzulmeyn sızde

ınsallah tatlım sende gıyersın tabı ben 23 ocakdan berı ugrasıyrum daha da var ıste yarısı gıttı yarısı kaldı. bugun bı dıyetsyenın yazısını okudum cok guzel demıs sıze de atım hemen

3- Verdiğiniz kiloya takılmayın: Tartı üstünde verdiğiniz kiloya takılırsanız bu durum sizi mutsuz eder. Önemli olan sizin görüntü, kıyafet ve beden şeklinizin değişmesidir. Eğer bunlarda değişiklik başladı ise durmadan yolunuza devam edin.

bıde dıyorkı bu kıloyu bu kdr cabuk almadn kı cabuk veresın uzulmeyn sızde
Aynen şekerimmm

Senin adina sevindim guzelim,merak etme sabrli ol gidecek hepsi duyunundede incecik olucaksin insallah:KK15:

Kızlar iki yumurta domates salatalık pul biber ektim zeytin ve bi dilim ekmek yedim :)))

Dukan diyetini denemiş biri olarak asla tavsiye etmem ben 1, hafta dayandım kardeşim 2 hafta, kuzenim yapmış cok iyi olduğunu söyledi şu an verdiğinin 3 katı kilo aldı. Ağır bir protein diyeti ve sadece kaslardan gidiyo, ayrıca dengeli beslenilmediği için baş dönmesi halsizlik baş ağrıları oldu bende, bıraktım eşim de kızdı kendine eziyet ediyosun diye,
En iyisi herşeyden azar azar yemek, böylesi daha sağlıklı
Tesekker ederim canim yazdigin iyi oldu.O zaman ben hic denemem hem bende kas giderse cok uzulurum ,zaten sarkmalarim var:KK60:

Back