• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım biz anneyiz tabii ki yapıcaz başarıcaz :) kendimize güvenmeliyiz :)))
yemekle hiç aram yok ama tatlıya asla hayır diyemiyorum. bu gün yine aynı şekilde şeker krizim tuttu sabah 1 dilim ekmek ve 2 yumurta sarısı yedim ama öğlen 1 çikolata ve bir kase sütlaç yedim:mad: bide 3-4 bardak şekersiz çay bir bardak ılık su. tatlı yemediğimde gözlerim kararıyor resmen sanki alkol krizi gibi. şekerime de baktırdım şeker yok.:KK42:

yemekle hiç aram yok ama tatlıya asla hayır diyemiyorum. bu gün yine aynı şekilde şeker krizim tuttu sabah 1 dilim ekmek ve 2 yumurta sarısı yedim ama öğlen 1 çikolata ve bir kase sütlaç yedim:mad: bide 3-4 bardak şekersiz çay bir bardak ılık su. tatlı yemediğimde gözlerim kararıyor resmen sanki alkol krizi gibi. şekerime de baktırdım şeker yok.:KK42:
Benim eşim de çok sever tatlıyı. Bağımlılık yapıyor işte malesef :(

Ara öğün mutlaka yapıyorum ama ya bi bardak kefir ya bir tane meyve yada iki tane ceviz .sütlaçlar ekmekler hem süt hem meyve çok geldi . Bu kadar yiyince diyet modundan çıkıp önüme ne gelirse yiyorum :KK43: . Sütüm çok değil görünüşte ama oğlumun kilo alımı da gayet iyi bence işşn sırrı kuru meyve ve bol su . Bi de günde yaklaşık bir saat yürüyorum her zaman değil malesef ama 83 le doğuma gittim şu anda 70 kg . Ama yavaşladı kilo vermem takıldım biraz.. Konuşasım geldi galiba:))

kefir iyidir canım yarayışlı ye herşeyi ye az ye bence çünkü yavrun çok küçük sütü yağlı kaliteli olmalı canm ama sen bilirsin. spora yüklen bence de yürüyüş pilates çok iyi gelir sana.. Knuş kızz konuşmak iyidir :KK71:

Ayy valla ben elmayım bacımmm :)) bel ve yukarısında toplanmış sanki kilocuklar :))

Ben de elmayım canım yalnız değilsinn :KK31:

ben mı dun aksam 1 dılım kek gömdüm kız kılo vermem yavasladı onu anladm :KK43:

bence bi gıdayı 1 hafta yapması yanlış gibi geliyor bende 2 yıl önce diyetisyendeydim ve çeşitliydi 2 hafta da 2 kilom gitmişti vücutu şaşırtmak gerek bence farklılıkla

ölcü ben de yokkı nasıl olccem kı :) evde bı metre var ahahaha anneme sorıyım aksam

Mezuraylaa göbek deliğinden 2 parmak kalınlığı yukarıdan ölçcenn canım :)

Tatlı canın istediğinde 1 bardak sıcak süte 1 çubuk tarçın koyup içebilirsin canım salep gibi lezzetli oluyo ayrıca tatlı isteğini bastırıyo ve tarçın kan şekerini dengede tuttuğu için aşırı yeme isteğini de engelliyo

kefir iyidir canım yarayışlı ye herşeyi ye az ye bence çünkü yavrun çok küçük sütü yağlı kaliteli olmalı canm ama sen bilirsin. spora yüklen bence de yürüyüş pilates çok iyi gelir sana.. Knuş kızz konuşmak iyidir :KK71:

Ben de elmayım canım yalnız değilsinn :KK31:

bence bi gıdayı 1 hafta yapması yanlış gibi geliyor bende 2 yıl önce diyetisyendeydim ve çeşitliydi 2 hafta da 2 kilom gitmişti vücutu şaşırtmak gerek bence farklılıkla

Mezuraylaa göbek deliğinden 2 parmak kalınlığı yukarıdan ölçcenn canım :)

yok olcumu anladımda mezura varmıdır bılmem anam bılır :)

diyete gelınce cnm benm ben dedım bazen cogaltınca da hane neden dıo sasırtmak lazm :) ama cougunlukla oglen sebze aksam ızgara dıyelım 2 hafta ole dıger hafta 2 gun sabah aksam ızgara snra sı gene aynı oglen ızgara aksam sebze yanı sıkılırsan oglen menemen verıyo bide baklagıl hıc vermıyor cok nadır haftada 2 kez verıyor. cogunlukla ara ogunlerım degısıyor. ben bu dıyetsyene 4 yıl oncede gıtmısdım. ben bıde agır kılo verıyorum malesef.

ah bırı tatlı mı dedı işte bende oleydım sureklı yerdım ısteynce yok dıyemıyodum kendıme ama suan dıyet yaptıgım ıcın az az sık sık yedıgım ıcın aklıma gelmıyor ben bıle kendıme sasırıyorum bu konuda cok ıstedıgınde hurma al severmısın bılmem ama kesıyor.

Huuuu toplaşıp spora mı gittiniz bayanlar?
Niye beni çağırmadınız yahuEn Büyük KK

Ne yapim anacım aklım diyette sporda:KK51:
Benim kızlar ip atlıyomuş accık onlara takıldım sizide göremeyince koşmaya gittiler herhalde dedim:KK69::KK66:
Yok yaa çalışanlar var ev işi yapanlar var :) belki spor yapan da vardır ama ben yapmıyorum oturuyorm vallaaaa :))

Ben de öğlen bir ceviz iki köfte 4 kaşık bulgur pilavı yedim doymadım ama:( üstüne bi de sütlü Türk kahvesi içtim tok tutan ama hafif ne yenebilir acaba sabah kahvaltım da iyiydi ... Bu arada 69.8 im 6 lı rakamlara ulaştım çok şükür 9 günde 2 kg yakın verdiiim:)))

Ben de öğlen bir ceviz iki köfte 4 kaşık bulgur pilavı yedim doymadım ama:KK43: üstüne bi de sütlü Türk kahvesi içtim tok tutan ama hafif ne yenebilir acaba sabah kahvaltım da iyiydi ... Bu arada 69.8 im 6 lı rakamlara ulaştım çok şükür 9 günde 2 kg yakın verdiiim:)))

canm benım 2 kofte cok az zaten bence 4 yada 5 kofte 2 kasık bulgur yaop yannda yogurt salata da yap tok tutar.
az daha bekle sütle 5 adet grısını yapabılırsın. masallah bak vermıssın ne gzel

bende smdı ıkıncı yesıl cayımı ıcdım oglen semızotu yogurtlu 1 dılım ekmek yedm.

1 saat snrada meyvelı aktıvya mı yıcem onu beklıyom :) spor malesef aksama suan ısteym ayaklarm yerıne ellerım calıısıyor :)

Ben de öğlen bir ceviz iki köfte 4 kaşık bulgur pilavı yedim doymadım ama:KK43: üstüne bi de sütlü Türk kahvesi içtim tok tutan ama hafif ne yenebilir acaba sabah kahvaltım da iyiydi ... Bu arada 69.8 im 6 lı rakamlara ulaştım çok şükür 9 günde 2 kg yakın verdiiim:)))
Maaşaallah darısı başıma şekerim
O altılı rakamları Rabbim isteyen herkese nasip etsiiiin şuan cok ihtiyacım var oralara kadar inmeye:KK57:

Yaa kızlar sürekli acıkma hissi oluyo bende. Niye ola ki? Kahvaltımı yapmıştım ne güzel. Ama aradan 3-4 saat geçmeden barbunya yedim ekmeksiz. Niye böyle oluyo anlamıyorum :( bitki çayı fln içmiyorum pek. Gerçi o da işe yaramıyo da. Bana ne iyi geldiğini çözemedim :( kahvaltıyı erken yapınca mı oluyor anlamadım hep bi yemek yeme isteği hafif açlık filan

Back