• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ve işte bitti yarım saatte anca içtim o kadar kötü geliyor bana tadi:)
Kızlar yarın akşam burda herkesin kürünü görmek istiyorummm birbirimize güç vericezz :KK52:

JAjzzn.jpg

canım arkadaşlarım ben 1.2 güne karadenize gidecem eşimin yanına orada nasıl beslenirim bilemem ama inşallah kğ almadan dönerim size bol bol şans diliyorum kğ vermenizde.benide özleyin olur mu :)

karadenıze gıdılıpde kılo alınmaz mı ya sac kavurmalar muglamalar of of :)

Tabiki canım tarifi vereyim ama yulaf ezmesi ile olmuyor diye biliyorum, bulunduğun yerde migros tarzı büyük marketler yokmu oralarda yulaf kepeği olarak satılıyor aslında. Tarifi yazıyorum;
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı light yoğurt
8 yemek kaşığı yulaf kepeği veya karışımı (marketlerdeki paketler yulaf kepeği karışımı oluyor)
1 paket kabartma tozu
5 yemek kaşığı light süt
Bir tutam tuz
Yumurta, süt ve yoğurt bir kapta çırpılacak, yulaf kepeği eklenip karıştırdıktan sonra kabartma tozu ve tuz eklenecek tüm malzemeler karıştırılıp yağlı kağıt serilmiş borcam veya kek kalıbına dökülecek
Eğer istersen light veya yarım yağlı peynir ekleyebilirsin. Zaten tadı tuzlu keke benziyor hem tok tutuyor hemde kilo aldırmıyor
Cok tesekkurler canim:KK15:

Günaydınlarr kızlarrr MerveeTunaa MerveeTunaa canım bende çizgi bile çıkmamıştı ama test bi değişikti ve kzıım 1 aulıkmış karnımda bence kan testi ile sonuçlandır. Hayırlısı olsun benim de 2 gün geçti bi korktum fekatt bugün teyzem uzun yoldan geldii :-)

Kızlar sabah nesfit ve süt ile kahvaltımı yaptım öğlende henüz ne yiyeceğimi bilmiyorumm

Günaydınlarr kızlarrr MerveeTunaa MerveeTunaa canım bende çizgi bile çıkmamıştı ama test bi değişikti ve kzıım 1 aulıkmış karnımda bence kan testi ile sonuçlandır. Hayırlısı olsun benim de 2 gün geçti bi korktum fekatt bugün teyzem uzun yoldan geldii :-)

Kızlar sabah nesfit ve süt ile kahvaltımı yaptım öğlende henüz ne yiyeceğimi bilmiyorumm

gunaydn cnm :)
oglen ben sebze yıcem bugun dun ızgara ızgara yapdım bugun ogle aksam sebze olck bakalım tabıkı :)

Back