- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.321
afıyet olsun tatlım cok guzelKızlar iki yumurta domates salatalık pul biber ektim zeytin ve bi dilim ekmek yedim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afıyet olsun tatlım cok guzelKızlar iki yumurta domates salatalık pul biber ektim zeytin ve bi dilim ekmek yedim :)))
Afiyet olsun bitanemSu içtim bol bol :)) kayısı yedim bide :)
ınsallah tatlım sende gıyersın tabı ben 23 ocakdan berı ugrasıyrum daha da var ıste yarısı gıttı yarısı kaldı. bugun bı dıyetsyenın yazısını okudum cok guzel demıs sıze de atım hemen
3- Verdiğiniz kiloya takılmayın: Tartı üstünde verdiğiniz kiloya takılırsanız bu durum sizi mutsuz eder. Önemli olan sizin görüntü, kıyafet ve beden şeklinizin değişmesidir. Eğer bunlarda değişiklik başladı ise durmadan yolunuza devam edin.
bıde dıyorkı bu kıloyu bu kdr cabuk almadn kı cabuk veresın uzulmeyn sızde
Olucaz ins bebeyim bize sabr ve irade lazimah ah ınsallah tatlım bundan snra zayf hatun olmak ıstıyorumm :) hep bırlıkde
Doğru söze ne gerek, sabredip olumlu sonuçları hep birlikte görücez inşaallah
Sabah bi enerjik uyandım koşu bandina çıkayım dedim sonra alt komşum aklıma geldi vazgeçtim uyuyordur belki akşam ùstù çıkacam artık
Sağ ol canım benim ya :))) benim eşime dün 45 kilo bir kadın sarktı ya elimde kalıyodu az daha çok gıcık oluyorum yaafıyet olsun tatlım cok guzel
Sağ ol bebeğim benim ya biz ne zaman zayıflıcaz :)Afiyet olsun bitanem![]()
Sağ ol bebeğim benim ya biz ne zaman zayıflıcaz :)
Sağ ol canım benim ya :))) benim eşime dün 45 kilo bir kadın sarktı ya elimde kalıyodu az daha çok gıcık oluyorum ya
Sağ ol canım benim ya :))) benim eşime dün 45 kilo bir kadın sarktı ya elimde kalıyodu az daha çok gıcık oluyorum ya
Yok artık nasıl oldu yaa cesarete bakkkSağ ol canım benim ya :))) benim eşime dün 45 kilo bir kadın sarktı ya elimde kalıyodu az daha çok gıcık oluyorum ya
Aynen yaa 45 le kafayı bozdu :)merve yaa smdı dıkkat ettmde 45 kılo demıssın :) kız artık ölcümde yapmaya basladın he :)
Zayiflariz insallah canimSağ ol bebeğim benim ya biz ne zaman zayıflıcaz :)
Evet canım ya elimde kalıyordu tovbe yarabbim çnce eşim yalnız gitmiş sonra benimle gitti ve beni görünce bozuldu karı bi tafra tafra bi sarkma böyle bişey yokcıddı mıısn ya sende yannda mıydın bide
Kız valla çok zayıftı .dmerve yaa smdı dıkkat ettmde 45 kılo demıssın :) kız artık ölcümde yapmaya basladın he :)
Türk kahvesi iç sade miss kayısıla :)Kızlar cnm birşeyler yemek istiyoo yaaa durdurun beniiiiiTürk kahvesi mi içsem napsam
Benden önvçce gştmiş eşim sarkmş kadn snra bnmle gtti kadın bi bozuldu bi bozuldu bi tafra bi sarkma bide yüzük vardı parmağında elimde kalıuoduuucıddı mıısn ya sende yannda mıydın bide
Eşin mi söyledi sarktı diye kızBenden önvçce gştmiş eşim sarkmş kadn snra bnmle gtti kadın bi bozuldu bi bozuldu bi tafra bi sarkma bide yüzük vardı parmağında elimde kalıuoduuu
Kayısı yok evde yaaa puff neyse kahve de içiyom hıhhh :))Türk kahvesi iç sade miss kayısıla :)