• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aslıcık nerelerdesin kız :)
Bu hafta sebze mi verdi diyetisyenin :)

yok tatlım dıyetsyene gtmedm daha ogle sebze aksam ızgaratydı ben dun oglende aksamda ızgara yedm o öle yaptıgın zamanlarda ertesı gun tersını yap dedıde o yuzden.
sen napıyosun bakım (dun ıslak kek yedm cok guzeldı )

yok tatlım dıyetsyene gtmedm daha ogle sebze aksam ızgaratydı ben dun oglende aksamda ızgara yedm o öle yaptıgın zamanlarda ertesı gun tersını yap dedıde o yuzden.
sen napıyosun bakım (dun ıslak kek yedm cok guzeldı )
Hıı anladım :) ne zaman gidiyosun diyetisyene bakalm :))
Ben de napayım iştr e kahvaltımızı yaptık sabah erkenciydik Ervacıkla. Tv izliyoruz oynuyoruz öyle :)) ben dün akşam dışarda yemiştim eve gelince kaçamak yapmk aklıma gelmedi. Evde de bişey yoktu zaten abur cubur olarak. Ervanın çorbasını hazırladm gece gece etrafı fln topla derken vakit su gibi geçti :)

Oo menün güzel canım sen böyle inciicik kalırsın vallaa bi ara bel ölçülerimizi yazalım kızlar sonra kim armut kim elma çıksın ortaya :KK17: :KK70::KK70:
Ayy valla ben elmayım bacımmm :)) bel ve yukarısında toplanmış sanki kilocuklar :))

Kızlar çizgiyi gören var mı ya

Eklentiler

• 20160426_111753.jpg
    20160426_111753.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar ben internetde dukan dietine baktim,cok kilolar veren var bu dietle ama ne kadar saglikli bilmiyorum.Sizler ne dusunuyosunuz yapsammi acaba ben bu dieti:KK33:

Çizgi gitmiş işte çok ilginç ondan attım .d
Banada pek varmış gibi gelmedi
Bende yaptığımda silikti ama bayağı belliydi

Günaydın herkeslere gerçi öğlen oldu ama:KK48: kociş işe geç gitti bugün, çocuklarla uğraş, onu işe gönder derken öğlen oldu dışarı bende anca kahvaltı yapabildim yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve tt ekmekle olan kahvaltım öğle yemeği saati ile bütünleşince öğlen birşey yememeye karar verdim:KK51:

Banada pek varmış gibi gelmedi
Bende yaptığımda silikti ama bayağı belliydi

Günaydın herkeslere gerçi öğlen oldu ama:KK48: kociş işe geç gitti bugün, çocuklarla uğraş, onu işe gönder derken öğlen oldu dışarı bende anca kahvaltı yapabildim yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve tt ekmekle olan kahvaltım öğle yemeği saati ile bütünleşince öğlen birşey yememeye karar verdim:KK51:
Gunaydin afiyet olsun tatlim guzel saglikli kahvalti yapmissin:KK60:

Back