- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.281
![azerideniz](/data/avatars/s/744/744554.jpg?1462086357)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslıcık nerelerdesin kız :)gunaydn cnm :)
oglen ben sebze yıcem bugun dun ızgara ızgara yapdım bugun ogle aksam sebze olck bakalım tabıkı :)
Aslıcık nerelerdesin kız :)
Bu hafta sebze mi verdi diyetisyenin :)
Hıı anladım :) ne zaman gidiyosun diyetisyene bakalm :))yok tatlım dıyetsyene gtmedm daha ogle sebze aksam ızgaratydı ben dun oglende aksamda ızgara yedm o öle yaptıgın zamanlarda ertesı gun tersını yap dedıde o yuzden.
sen napıyosun bakım (dun ıslak kek yedm cok guzeldı )
gunaydn cnm :)
oglen ben sebze yıcem bugun dun ızgara ızgara yapdım bugun ogle aksam sebze olck bakalım tabıkı :)
Ayy valla ben elmayım bacımmm :)) bel ve yukarısında toplanmış sanki kilocuklar :))Oo menün güzel canım sen böyle inciicik kalırsın vallaa bi ara bel ölçülerimizi yazalım kızlar sonra kim armut kim elma çıksın ortaya![]()
![]()
ben mı dun aksam 1 dılım kek gömdüm kız kılo vermem yavasladı onu anladmOo menün güzel canım sen böyle inciicik kalırsın vallaa bi ara bel ölçülerimizi yazalım kızlar sonra kim armut kim elma çıksın ortaya![]()
![]()
Bence de bi kan testi yaptır canım hayırlısıKızlar yarın diyetisyene gidiyorum çok heyecan
Canım bebeğimde yaptığımda şu zamanda çok net çizgi vardı zannetmiyorum olduğunu ama ne biliyim
inşallah canımİnşallah tersi çıkar canım ya
ölcü ben de yokkı nasıl olccem kı :) evde bı metre var ahahaha anneme sorıyım aksamOo menün güzel canım sen böyle inciicik kalırsın vallaa bi ara bel ölçülerimizi yazalım kızlar sonra kim armut kim elma çıksın ortaya![]()
![]()
Kız ne çizgisi bişey yok burdaKızlar çizgiyi gören var mı ya
Çizgi gitmiş işte çok ilginç ondan attım .dKız ne çizgisi bişey yok burda
Haha yoktur cnm bişey :)Çizgi gitmiş işte çok ilginç ondan attım .d
Iyiyim bitanem iste diyete devam ediyorum.Sen nasilsin tatlim devam ediyomusun?azerideniz sen nasılsın canım neler yapıyosun gorusemıyorz :)
Banada pek varmış gibi gelmediÇizgi gitmiş işte çok ilginç ondan attım .d
Ay yok kız boşver sağlıksız onlarKizlar ben internetde dukan dietine baktim,cok kilolar veren var bu dietle ama ne kadar saglikli bilmiyorum.Sizler ne dusunuyosunuz yapsammi acaba ben bu dieti![]()
Oylemi dusunuyosun tatlim ne bileyim iste kilo verenleri gorunce benim de yapasim geldi.Ama meyve filan yok onun icin korkuyorumAy yok kız boşver sağlıksız onlar
Gunaydin afiyet olsun tatlim guzel saglikli kahvalti yapmissinBanada pek varmış gibi gelmedi
Bende yaptığımda silikti ama bayağı belliydi
Günaydın herkeslere gerçi öğlen oldu amakociş işe geç gitti bugün, çocuklarla uğraş, onu işe gönder derken öğlen oldu dışarı bende anca kahvaltı yapabildim yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık ve tt ekmekle olan kahvaltım öğle yemeği saati ile bütünleşince öğlen birşey yememeye karar verdim
![]()
Normal yeme düzenine dönünce alınıyo onlarda kilolar tatlım boşver sen her şeyden yiyerek devam etOylemi dusunuyosun tatlim ne bileyim iste kilo verenleri gorunce benim de yapasim geldi.Ama meyve filan yok onun icin korkuyorum![]()