- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Aynen cnm iyi gider ya bi odul olsun kek veya domdurma hakkm vardi ben pasta olrak kullancam ☺Ye valla pasta yenir :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm iyi gider ya bi odul olsun kek veya domdurma hakkm vardi ben pasta olrak kullancam ☺Ye valla pasta yenir :)))
Ayyy canım bende çarşambaya aldım randevuyu :) olabilir ya belki adet zamanınsa olabilirAy cnm kalan son kurabiyelerdi cnm çekti yedim :) sabahtan beri bisey yemedim zaten pek yiyesim de yok. Bugün niye böyle oldu anlamadım
İyi yapıyosun ince dilimden bişi olmaz :)))) bnde çarşambaya aldım randevu :))Aynen cnm iyi gider ya bi odul olsun kek veya domdurma hakkm vardi ben pasta olrak kullancam ☺
Yok kızzzz ben doğumdan beri hastalanmadım hiç :/Ayyy canım bende çarşambaya aldım randevuyu :) olabilir ya belki adet zamanınsa olabilir
Aaaaa kaç aydır belki ondan şişlik vardır canım ben hastalandıktan sonra çok kilo gitmişti ben de 4 ay hastalanmadımYok kızzzz ben doğumdan beri hastalanmadım hiç :/
Valla anlamadım 6.ay bitti. Bi olsam da rahatlasamAaaaa kaç aydır belki ondan şişlik vardır canım ben hastalandıktan sonra çok kilo gitmişti ben de 4 ay hastalanmadım
Evet canım rahatlarsın ya inşallah seninki ki küçükmüş beniqm ki 8 eylülde doğdu :)Valla anlamadım 6.ay bitti. Bi olsam da rahatlasam
Benimki 7 ekim cnm bir ay var aralarında :) adı ne oğluşunun??Evet canım rahatlarsın ya inşallah seninki ki küçükmüş beniqm ki 8 eylülde doğdu :)
Ay tam bi ay :) bulut soydan ismi iki tane :) senin bebişin ismi ne :)Benimki 7 ekim cnm bir ay var aralarında :) adı ne oğluşunun??
Erva canım :) maşallah kuzularaAy tam bi ay :) bulut soydan ismi iki tane :) senin bebişin ismi ne :)
Evet yedim kizlar ama dikkat ettm.eskisi gbi tatli istegim.yok alisdm yemiye yemiye . Erkene ceknissn cnm guzel haberlerini bekliyorumİyi yapıyosun ince dilimden bişi olmaz :)))) bnde çarşambaya aldım randevu :))
Masallah cnm cok iyisin. 600 ip nasil atliyonuz ya ben 50 zor yaparim sankim ☺ ben bgn aksam 1 dilim pasta yedmde ☺ sporda yapamadm evde diilim yarin yapcam.amaIyi aksamlar fistiklar.Nasilsiniz bakalim?gununuz nasil gecdi?
Ben bugun cok guzel diyet yaptim,sporda harikaydi,1,5 saat plates ve 600 ip.Aksam 6 dan sonra bisey yemedim,cok mutluyum
Tatlim merak etme bi dilim pastadan bisey olmaz tabi biseferlik.Ipe kaldikda ise onceleri bende zorluk cekiyodum ama sonradan alisiyosun ben bi gunde 1000 tane bile yapiyorum tabiki dinlenerek.Sende ipe basla canim cok etkili once biraz zorlanicaksin ama zaman gecdikce alisacaksinMasallah cnm cok iyisin. 600 ip nasil atliyonuz ya ben 50 zor yaparim sankim ☺ ben bgn aksam 1 dilim pasta yedmde ☺ sporda yapamadm evde diilim yarin yapcam.ama
Off ben 100 kere yapam dedim bacaklarım ağrıdı 2 gün. Yok yok benlik değilTatlim merak etme bi dilim pastadan bisey olmaz tabi biseferlik.Ipe kaldikda ise onceleri bende zorluk cekiyodum ama sonradan alisiyosun ben bi gunde 1000 tane bile yapiyorum tabiki dinlenerek.Sende ipe basla canim cok etkili once biraz zorlanicaksin ama zaman gecdikce alisacaksin
Aynen yavru bende baslim o zman yuruyus yapiorum pesnden ip harika olur eve gdnce yapcam ya ipi cikariyimTatlim merak etme bi dilim pastadan bisey olmaz tabi biseferlik.Ipe kaldikda ise onceleri bende zorluk cekiyodum ama sonradan alisiyosun ben bi gunde 1000 tane bile yapiyorum tabiki dinlenerek.Sende ipe basla canim cok etkili once biraz zorlanicaksin ama zaman gecdikce alisacaksin
Tatlim bi zamandan sonra alisiyosun,ilk baslarda benim de bacaklarim agriyoduOff ben 100 kere yapam dedim bacaklarım ağrıdı 2 gün. Yok yok benlik değil
Ayy vallA cesaret edemiyorm tekrar :)Tatlim bi zamandan sonra alisiyosun,ilk baslarda benim de bacaklarim agriyodu
Yuruyusde cok etkili canim e bide ustune ip atladinmi kisa surede gider o pis yaglarAynen yavru bende baslim o zman yuruyus yapiorum pesnden ip harika olur eve gdnce yapcam ya ipi cikariyim
Saol tatlim.aynen kilo olmasn ☺☺
Yuruyusde cok etkili canim e bide ustune ip atladinmi kisa surede gider o pis yaglar