- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Guzelim sen bi dene bak pisman olmicaksin,soz veriyorum bacaklari muthis inceltiyor,sikilastiriyorAyy vallA cesaret edemiyorm tekrar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzelim sen bi dene bak pisman olmicaksin,soz veriyorum bacaklari muthis inceltiyor,sikilastiriyorAyy vallA cesaret edemiyorm tekrar :)
Gider merak etme guzelim sen kac kilosun? boyun kac?Aynen yavru ben yarn yuruyus pesne ip yapcam xaten bu hafta yuruyusde cok yapamdm haftaya tam gaz devam.gtsn su yaglar
Ben 1.68 boy kilo suan 65.700 cnm yani gecen cumartesi tartildim diyetsyen 62 tamam dedi ama ben 58 istiyorum insallajGider merak etme guzelim sen kac kilosun? boyun kac?
Bacak mi benm ki incelsinnnn ayy gaza mi geldim ne ☺☺ senn boy kilo kacdiGuzelim sen bi dene bak pisman olmicaksin,soz veriyorum bacaklari muthis inceltiyor,sikilastiriyor
Insallah 58 olursun bitanem cok da fazla kilon yok dikkat edersen kisa surede verirsinBen 1.68 boy kilo suan 65.700 cnm yani gecen cumartesi tartildim diyetsyen 62 tamam dedi ama ben 58 istiyorum insallaj
Ah ah ben ve dikkatler 68 dim.nisanlandm gttm.72 cikdm.smdi ne gzl ordan vermisdm diyet bitmisdi.Insallah 58 olursun bitanem cok da fazla kilon yok dikkat edersen kisa surede verirsin
Incelir merak etme ,benim boyum 160 kilom 67 hedef kilom ise 55Bacak mi benm ki incelsinnnn ayy gaza mi geldim ne ☺☺ senn boy kilo kacdi
Evet birakinca bi anda yukseliyo kilolar ben gecen kis 75 i gormusdumAh ah ben ve dikkatler 68 dim.nisanlandm gttm.72 cikdm.smdi ne gzl ordan vermisdm diyet bitmisdi.
Incelir merak etme ,benim boyum 160 kilom 67 hedef kilom ise 55
Evet birakinca bi anda yukseliyo kilolar ben gecen kis 75 i gormusdum
Evet tatlim bu sefer cok hirsliyim 55 dusene kadar pes etmicem ,ins hepimiz kisa surede istediyimiz kilolara ulasirizInsallah sende kisa surede ulasirsn cnm benim baya iyi gidiosun zaten masallah diyelim ☺
Sagol cnm[/QUOTE]SağolUOTE="asl1can, post: 46185854, member: 568552"]canım ben medıkal park hastanesıne gıdıyorum aylık 155 15 gun kontrol var. tabı heryer farklı cok dıyetsyen var
Aynen tatlim.bole devam sende cocuk vardi dmi yapnis bilmiosam cok kisi var karistiriyoda olabilirim ☺☺Evet tatlim bu sefer cok hirsliyim 55 dusene kadar pes etmicem ,ins hepimiz kisa surede istediyimiz kilolara ulasiriz
Evet kilolar basini alib gidiyo kiyafetlere sigmayinca aglamaya basliyoruzCok cabuk aliyoruz bzde hata insan 2 kilo aldimi diyet yaapr dmi bz yok 10 kilo al snra basla
Evet kilolar basini alib gidiyo kiyafetlere sigmayinca aglamaya basliyoruz
Yok sekerim 21 yasinda bekar bir bayanimAynen tatlim.bole devam sende cocuk vardi dmi yapnis bilmiosam cok kisi var karistiriyoda olabilirim ☺☺
Ay pardon sekerm sen baya gencmissn aynen ver kilolari ben aha h diorum keskem zayf olsaydm gencligim kiloyla gecdiYok sekerim 21 yasinda bekar bir bayanim
Sagol cnm
Bende bi sure alis verise gitmeyi dusunmuyorum,istediyim kiyafetleri alamayinca sinirlerim bozuluyorAhahhaha aynen bgn pantol alcakdm 38 aldm.sanki cok verdm ya olmadi hepsini birakdim