• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kizlar ben 5 gundur spor yapiyorum ve cok duzenli besleniyorum..ama bugun baktim hic ama hic 100 gr bile azalmamis kilom...
Biarkadasim spora baslayinca ilk hafta verilemdigini soyledi dogrumu yaa var mi tecrubeleriniz.

Kizlar ben 5 gundur spor yapiyorum ve cok duzenli besleniyorum..ama bugun baktim hic ama hic 100 gr bile azalmamis kilom...
Biarkadasim spora baslayinca ilk hafta verilemdigini soyledi dogrumu yaa var mi tecrubeleriniz.

Belki yagdan kaybetip kasdan alabilirsn cnm kendine baknca anliyosan bu onemli

kızlar nerelerdesiniz ben yarım tabak enginar yoğurt bi kaşık salata yedim 2 buçukta şimdide bi paket eti form çubuk krakerle bitane elma yedim :)

kızlar nerelerdesiniz ben yarım tabak enginar yoğurt bi kaşık salata yedim 2 buçukta şimdide bi paket eti form çubuk krakerle bitane elma yedim :)
Şekerler misafirim vardı tek kişi geldi ama yine de giremiyorum tabi :) ben kahvaltıdan sonra birkaç kurabiyr yedim şimdi de birkaç çiğ köfte yiyorum. Yemek yapasım yok ya hava güzel dışarı çıkasım var ama çocukla zor :)

Tatlim.bende alisverise cikmisdim da smdi bi cafede oturuyorum oglen izgara yedim. Smdi abimin dogum gunu pasta aldim ona gidicem de bi dilimcik yicem cok guzel cunku ☺

Şimdi sade neskafe içiyorum. Yanında 3 tane hanımeller kurabiye yedim. Yemek filan istemiyor bugün canım :/ bi daha da yemem artık bu saatten sonra birşey

Şekerler misafirim vardı tek kişi geldi ama yine de giremiyorum tabi :) ben kahvaltıdan sonra birkaç kurabiyr yedim şimdi de birkaç çiğ köfte yiyorum. Yemek yapasım yok ya hava güzel dışarı çıkasım var ama çocukla zor :)
Canım kurabiyeleri lüpletiyosun valla :)))) evet bende yulaf yiycem yemek yapmıycam :)

Back