- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.001
Kac yasindasin guzelim?Ay pardon sekerm sen baya gencmissn aynen ver kilolari ben aha h diorum keskem zayf olsaydm gencligim kiloyla gecdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasindasin guzelim?Ay pardon sekerm sen baya gencmissn aynen ver kilolari ben aha h diorum keskem zayf olsaydm gencligim kiloyla gecdi
Yok kiz ben kendimin diyetisyeniyim zaten :) ama tabi bi gidip sormada iyi oluryani :)[/QUOTE]Kunefeden snra diyetsyen ariyosun he seni gidi ☺☺
Kac yasindasin guzelim?
Yok yarina aldi kizlar cnm yarin yazi verirsniz.Bugun tarti gunuydu demi.kimler verebildi kizlar
Yok kiz ben kendimin diyetisyeniyim zaten :) ama tabi bi gidip sormada iyi oluryani :)
Bende bi sure alis verise gitmeyi dusunmuyorum,istediyim kiyafetleri alamayinca sinirlerim bozuluyor
Sende gencsin daha tatlim dugunun icin tebrikler bu fazla kilolari verib guzel zarif bir gelin olursun ins.Bitanem profil seklinde galiba senle nisanlin cok yakisiyosunuz27 bende ☺ yaza dugunum var ona hazirliklar
Canim tarti gununu paraza cektik.Yarin yazicaz ins sende yazarsinBugun tarti gunuydu demi.kimler verebildi kizlar
MErak ettim listeni simdi:)[/QUOTE]Tek yapamiosan gtmeni tabsiye ederm ama yaparimmdiosan sana bastan listemi veririm bu zmana kdr 2 hafta da bir degsirsn benle ole de olur sen bilirsn tabiki ☺
Sende gencsin daha tatlim dugunun icin tebrikler bu fazla kilolari verib guzel zarif bir gelin olursun ins.Bitanem profil seklinde galiba senle nisanlin cok yakisiyosunuz
MErak ettim listeni simdi:)
MErak ettim listeni simdi:)
Evet benim icin erken soylediyim gibi cok yakisiyosunuz,dilerim bir omur boyu mutlu olursunuzSaol cnm benim darisi sana tabi daha gencsin sen ☺
Evet herkez ekleynce bende koyim dedim tesekkur ederim cok
Yani dogal listeler diyebilirim du resmni atim.en sn abime yollamisdim
Ay bi yuklemedi ya yazim sabahh 2 dilim ekmek yesillik 3 ceviz
Oglen izgara salata ayran
Ara yogurt yada sut yannda 2 meyve
Ara cevuz 3 adet
Aksam sebze 1 dilim.ekmek yigurt
Ara meyve 1 adet ☺
Haftada 3 gun 45 dk yuruyus
Hem.yiyip hem veriyorum ☺
Evet benim icin erken soylediyim gibi cok yakisiyosunuz,dilerim bir omur boyu mutlu olursunuz
Kızlaaar ben geldim misafirim var Allaaah eşim bissürü şey aldı şimdi yardım edin yememem lazııııım