- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Yok canım ya maalesef o hastane kapandı burda başka bi diyetisyene gitcem ama aynı şekilde bakocak her şeye ona göre verir heralde
Hepimizin gitsiiin ya valla gitsede kocişten hediyemi alsam :))verır tatlım merk etme ama hıc acele etme yavas yavas gıtcek kılolar ah ah benmkılerde gıtsn :)
ne ıstıcen bakalım hedıye :)Hepimizin gitsiiin ya valla gitsede kocişten hediyemi alsam :))
Altın bileklik istiyorum ya çok güzel beğendim :)))ne ıstıcen bakalım hedıye :)
Vay yakışır :) pahalı birşey miAltın bileklik istiyorum ya çok güzel beğendim :)))
Ya çok pahalı değil ama çok beğendiğim bir şey 1300 :)Vay yakışır :) pahalı birşey mi
Hııııı hadi bakalım :) inşallah o bileklik senin olur canımmmmYa çok pahalı değil ama çok beğendiğim bir şey 1300 :)
İnşallah canımm ya çok çok istiyorum kilo vermekte istiyorum :))Hııııı hadi bakalım :) inşallah o bileklik senin olur canımmmm
Benmde begendgm bi bileklok var bilezik gbi altn dedm dufunde abi bnu al hatra da kalir ☺Ya çok pahalı değil ama çok beğendiğim bir şey 1300 :)
Kizlar ben 5 gundur spor yapiyorum ve cok duzenli besleniyorum..ama bugun baktim hic ama hic 100 gr bile azalmamis kilom...
Biarkadasim spora baslayinca ilk hafta verilemdigini soyledi dogrumu yaa var mi tecrubeleriniz.
Evet canım en güzeli normal bilezik takılmıyor bu zamanda :))Benmde begendgm bi bileklok var bilezik gbi altn dedm dufunde abi bnu al hatra da kalir ☺
Şekerler misafirim vardı tek kişi geldi ama yine de giremiyorum tabi :) ben kahvaltıdan sonra birkaç kurabiyr yedim şimdi de birkaç çiğ köfte yiyorum. Yemek yapasım yok ya hava güzel dışarı çıkasım var ama çocukla zor :)kızlar nerelerdesiniz ben yarım tabak enginar yoğurt bi kaşık salata yedim 2 buçukta şimdide bi paket eti form çubuk krakerle bitane elma yedim :)
Tatlim.bende alisverise cikmisdim da smdi bi cafede oturuyorum oglen izgara yedim. Smdi abimin dogum gunu pasta aldim ona gidicem de bi dilimcik yicem cok guzel cunku ☺kızlar nerelerdesiniz ben yarım tabak enginar yoğurt bi kaşık salata yedim 2 buçukta şimdide bi paket eti form çubuk krakerle bitane elma yedim :)
Canım kurabiyeleri lüpletiyosun valla :)))) evet bende yulaf yiycem yemek yapmıycam :)Şekerler misafirim vardı tek kişi geldi ama yine de giremiyorum tabi :) ben kahvaltıdan sonra birkaç kurabiyr yedim şimdi de birkaç çiğ köfte yiyorum. Yemek yapasım yok ya hava güzel dışarı çıkasım var ama çocukla zor :)
Ye valla pasta yenir :)))Tatlim.bende alisverise cikmisdim da smdi bi cafede oturuyorum oglen izgara yedim. Smdi abimin dogum gunu pasta aldim ona gidicem de bi dilimcik yicem cok guzel cunku ☺
Ay cnm kalan son kurabiyelerdi cnm çekti yedim :) sabahtan beri bisey yemedim zaten pek yiyesim de yok. Bugün niye böyle oldu anlamadımCanım kurabiyeleri lüpletiyosun valla :)))) evet bende yulaf yiycem yemek yapmıycam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?