• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet canım biraz az yiyorum biraz artırmayı düşünüyorum geç olsun kilo vermem napayım bebeğim daha önemli :) süper orda yemiyosan büyük bi başarı :)

tatlım az yıyerek kılo veremessn zaten versende cabuk alırsın sabah kahvaltını 1 yumurta 2 dılım ekmek peynır yesıllık yapabılırsın oglen de sebze yersn 7 kasık yannda yogurt 1 dılım ekmek aksama mesela ızgara yersn onu ekmeksız ye ama yogurt yesıllık ye ara yap ben bole kıloları verdm dıyetsyenıme dıorum kı hane kessek olamz mı az yıyım yok dıor o saglıksız bı omur dıyet yapmcıaksın sonucda ekmek yemedıgın zamn 2 kasık bulgur yıyebılırsın arada aktıvya yada 5 grısını sut yapabılırsn.

Günaydın şekerler:) kahvaltımı yaptım hemen yazayım :)
1 dl ekmek,1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,2-3 dilim sucuk,biraz peynir,domates salatalık ve şekersiz çay :) doydum yahu

Annemlerdeyiz bugün kızlar erkenciyim o yüzden :) akşam yemeğinden sonra döncez eve :)

tatlım az yıyerek kılo veremessn zaten versende cabuk alırsın sabah kahvaltını 1 yumurta 2 dılım ekmek peynır yesıllık yapabılırsın oglen de sebze yersn 7 kasık yannda yogurt 1 dılım ekmek aksama mesela ızgara yersn onu ekmeksız ye ama yogurt yesıllık ye ara yap ben bole kıloları verdm dıyetsyenıme dıorum kı hane kessek olamz mı az yıyım yok dıor o saglıksız bı omur dıyet yapmcıaksın sonucda ekmek yemedıgın zamn 2 kasık bulgur yıyebılırsın arada aktıvya yada 5 grısını sut yapabılırsn.
Doğru söylüyorsun canım biraz fazla abarttım sanki bende öyle hissettim dediklerini deniycem canım :))

Kızlar uzun zamandır aklımda olan bir konuyu paylaşıcam sizlerle. Bakalım ne diceksiniz.. Duymuşsunuzdur mutlaka diye düşünüyorum.

İnsülin hormonunun düşmanı olan Leptin hormonunu kaçımız biliyoruz?Hem yağları yakan hem tokluk duygumuzu oluşturarak açlığımızı bastırma, doyduğumuzu beynimize iletme gibi çok önemli görevleri olan Leptin hormonu ancak 4-5 saatlik uzun öğün aralarında devreye giriyor. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde depo edilmiş olan yağları yakarak enerji ihtiyacımızı karşılıyor. Uzun öğün aralarında yağ yakan Leptin Hormonu en çok gece saat 02 ile 05 arasında salgılanıyor. Akşam yemeklerimizi geç saatlerde yemezsek , gece yarısı leptin hormonumuz en yüksek düzeyde salgılanır.İnsülin hormonumuz yerine Leptin hormonumuzun salgılanmasına izin verirsek rahat ve derin bir uyku uyuruz.

ya benden 8 den önce yiyemiyorum hatta 8 nbuçuk bile oluyo 7 30 da evde oluyorum kızım da hemen süt istiyo yemem gecikiyor. Ben buunu duymuştum o zaman ara öğün yememek lazımm da diyetisyenler niye devamlı ara öğün veriyor ki acep ? ay hangisini uygulayacağımı şaşırıyorum :)

Kızlar süt olsun diye soğan yoğurt bi kaç kaşık çorba içtim bugün çok yoruldum sütüm olmadı maalesef yemek zorunda kaldım ama oğlum için değer :))) :KK200:

Canım ben gebelik ve süt eğitimi almış biri olarak diyorum sana çoook az besleniyorsun ki o daha senin vücuduna yetmiyorken süte geçemez. Görüyorsun yazıyorum ben buraya dana gibi öğünlerimi günde 1,600 civarı kalori alıyorum diyetteki bi insana çook bu ama minnakların vebaline girmeyelim Onlar daha emmek istiyorken sütü güzel olcaz diye kesmeyelim inan saçımı boyatmıyorum süte geçiyor diye ömbre yaptırcam çok istiyorum hala bekliyorum :)

GÜNAYDIN GUNAYDIN canlarım ciğerlerim bugün çok enerjiğim sabah sporumu yaptım 1000 tane ip atladım ve arkasından 40dk pilates yaptım şimdi yulaf ezmeli yoğurdumu yiyorum :)sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah :)

ya benden 8 den önce yiyemiyorum hatta 8 nbuçuk bile oluyo 7 30 da evde oluyorum kızım da hemen süt istiyo yemem gecikiyor. Ben buunu duymuştum o zaman ara öğün yememek lazımm da diyetisyenler niye devamlı ara öğün veriyor ki acep ? ay hangisini uygulayacağımı şaşırıyorum :)

Canım ben gebelik ve süt eğitimi almış biri olarak diyorum sana çoook az besleniyorsun ki o daha senin vücuduna yetmiyorken süte geçemez. Görüyorsun yazıyorum ben buraya dana gibi öğünlerimi günde 1,600 civarı kalori alıyorum diyetteki bi insana çook bu ama minnakların vebaline girmeyelim Onlar daha emmek istiyorken sütü güzel olcaz diye kesmeyelim inan saçımı boyatmıyorum süte geçiyor diye ömbre yaptırcam çok istiyorum hala bekliyorum :)

Aynen canım ara öğün yapmamak lazım ben buna inanıyorum. Ben öyle yapmıştım dügünden önce. Gerçekten inceldim yaaa :KK53::KK53:

Bu arada 1600 alıyorum dedim ama ben işe sabah yarım saat akşam yarım saat yürüyorum ve de akşam 8 den sonra hiç oturmuyorum bebek ev iş eş derken yediklerimin bedelini ödetiyorum kendime :KK76:
Bebekle öyle oluyo cnm hiç oturamıyoruz ki doğru düzgün. Ben de öyleyim valla iş bitmiyo

Kızlar Günaydını unutmuşummm musmutlu cumalar hepinizee :KK73:

Sabah : omlet azcık tuz koydum, 1 dilim peynir, salatalık, tatlı kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal, 2 yeşil zeytin, 2 siyah zeytin, 2 dilim çavdar yedim 600 kalori etti. Fazla oldu aslında ama bütün gün az yememi sağlayabilir. Öğlen tavuk döner ve salata yiyeceğim dengelenecek :KK36:

Aynen canım ara öğün yapmamak lazım ben buna inanıyorum. Ben öyle yapmıştım dügünden önce. Gerçekten inceldim yaaa :KK53::KK53:

Deneyeceğimmmm bu hafta o haldee yaa düz 70 i ne zaman görücez esraa hedef koyalım hadi 1 hafta yeterli mi

Bebekle öyle oluyo cnm hiç oturamıyoruz ki doğru düzgün. Ben de öyleyim valla iş bitmiyo

ay hiç sorma benimki aşırı aktif zaten bir de hep kucak istiyo özlüyo bütün gün hop 10 da uyuyo sonra ev işi. ama gün içi hep oturuyorum ya o mahvedeiyo beni işteyken. evde kolay kilo veriyorum ben

Kızlar Günaydını unutmuşummm musmutlu cumalar hepinizee :KK73:

Sabah : omlet azcık tuz koydum, 1 dilim peynir, salatalık, tatlı kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal, 2 yeşil zeytin, 2 siyah zeytin, 2 dilim çavdar yedim 600 kalori etti. Fazla oldu aslında ama bütün gün az yememi sağlayabilir. Öğlen tavuk döner ve salata yiyeceğim dengelenecek :KK36:
Oh ne güzel bi menü yapmışsın kahvaltı sağlaö yapın diyolar tatlım 1 dilim daha iyi olurdu ama yinede güzel :))

canım bende 8 de yıyorum en gec tabı 6 da yesek en son cok gzl ama calısan ınsanlarda bole. dıyetsyenm bısey olmaz dıyoruym ara ogunumde var 4 saat arayla ama ben bazen 1 saat erken yıyorum.
ombre gzl ya ama dogumdan snra sorun olur mu kı bende yenı yaptırdım (:

Deneyeceğimmmm bu hafta o haldee yaa düz 70 i ne zaman görücez esraa hedef koyalım hadi 1 hafta yeterli mi

ay hiç sorma benimki aşırı aktif zaten bir de hep kucak istiyo özlüyo bütün gün hop 10 da uyuyo sonra ev işi. ama gün içi hep oturuyorum ya o mahvedeiyo beni işteyken. evde kolay kilo veriyorum ben
Bence 1 hafta yeterli cnm günde 3 öğün az yiyelim o zaman ara öğün yapmayalım:)

Ben akşam 6 buçukta filan yemiştim yemeğimi. Bi daha da hiç acıkmadım. Tavuk yemiştim protein olduğu için galiba. Yalnız çok susattı meret :D

Oh ne güzel bi menü yapmışsın kahvaltı sağlaö yapın diyolar tatlım 1 dilim daha iyi olurdu ama yinede güzel :))

2 bile az geliyo ekmek bağımlısı biri olarak ama yavaş yavaş azalacak yararı yok zati canımm şimdi kıtıruno nol lifli küçük kraker yiyorum dursa şu boğaz ama durmuyor

Back