• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlar benim bugun misafirlerim olcak sarma yaptım tabi bulgurlu yanına fırında tavuklu patates cacık salata ve tatlı olarak peynirli kadayıf yapıyorum :)hepsindende yemeyi düşünüyorum yarın tartıdada artıları görürüm artık :)çünkü ne zamandır tatlı yemiyorum:)

cok gecmıs olsun cnm lımonlu cay falan ıc cok kotu olmadan toparlarsn
Sağ ol bebeğim evet limonu bugün bol bol kullanmayı düşünüyorum ip atladım 100 kere öldüm ya hemen düzelmeliyim yoksa diyetim kalcak :((

Akşam ne konuştuk unutma. Sen emziriyosun bu yüzden yiyeceklerini artırma. Çikolata mutluluk salgılar iyi olur üzülme :)
Evet canım hasta olcakmışım ondan sütüm azalmış vücut anca kendine vitamin topluyor tabi bian önce iyileşmeliyim :))

ben 1 kere yaparım gene ara canım boğazım o kadar durursa yemeklere saldırırm artıkın 4 öğün yeter bana :)

geçmiş olsun cnım limonu dilim dilim ye yarına bişeyin kalmaz bana herzaman çok iyi gelir limon :)
Sağol canım benim limonu bugün beslenmemde başrol oyuncum yapıcam :)

kızlar benim bugun misafirlerim olcak sarma yaptım tabi bulgurlu yanına fırında tavuklu patates cacık salata ve tatlı olarak peynirli kadayıf yapıyorum :)hepsindende yemeyi düşünüyorum yarın tartıdada artıları görürüm artık :)çünkü ne zamandır tatlı yemiyorum:)

afıyet olsn sımdıden keskem tatlıyı haff bıseler yapaydn belkı daha ıyı yerdın :) peynırlı kadayf nasıl oluyor bı resm yukle merk ettım :)

ıncek tabı cnm o kdr ugrasmaya calısıoz :)
Ay valla sevindirik oldum yahuu :D cnm hiç yiyecek bişey istemiyo benim nolduysa. Diyet yapmadığıma inanığım için diye olabilir. Sadece su içmek istiyorum resmen. Sabah 9.30 gibi yapmştm kahvaltımı az da yemiştim halbuki. İstediğim zaman yiyebileceğimi bildiğim için kafam rahat, atak gelmiyor :KK58::KK73:

ara öğün meselesine canım

Ben yapmıştım öyle,çok da araştırmıştım o konuyu. Bana çok mantıklı geldiği için bunu yapmak istiorum. Aslında düşününce acıkmadan yemek çok saçma değil mi sence de? Sadece acıkınca az yemeyi başarmamız lazım. Eminim diyetle verdiğimizden daha fazla kilo veririz

Back