- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Yaa sen ona uyma işte o yesin boşver. Ertesi gün 200 gr yerine 400 gr vericeksin mesela öyle düşünkendi de diyete güya:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sen ona uyma işte o yesin boşver. Ertesi gün 200 gr yerine 400 gr vericeksin mesela öyle düşünkendi de diyete güya:))
Haklısın valla aç kalıyorum kalıyorum gelip yediriyo bundan sonra asla yemiyicem bozamıyıcak diyetimiYaa sen ona uyma işte o yesin boşver. Ertesi gün 200 gr yerine 400 gr vericeksin mesela öyle düşün
Ben de aynı durumdayım cnm doğum öncesi ve sonrası diye ayrı iki dünya resmen :)Haklısın valla aç kalıyorum kalıyorum gelip yediriyo bundan sonra asla yemiyicem bozamıyıcak diyetimi
Dün dolabı düzenledim kızlar doğumdan önceki kıyafetlerini demedim hiçbiri olmuyoooooo acilen vermem lazım bu kiloları
Canım evet bu doğru olabilir bencede denemek lazım ama bütün düyetisyenlerin önerisine göre doğru bir bilgi :)Kızlar uzun zamandır aklımda olan bir konuyu paylaşıcam sizlerle. Bakalım ne diceksiniz.. Duymuşsunuzdur mutlaka diye düşünüyorum.
İnsülin hormonunun düşmanı olan Leptin hormonunu kaçımız biliyoruz?Hem yağları yakan hem tokluk duygumuzu oluşturarak açlığımızı bastırma, doyduğumuzu beynimize iletme gibi çok önemli görevleri olan Leptin hormonu ancak 4-5 saatlik uzun öğün aralarında devreye giriyor. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde depo edilmiş olan yağları yakarak enerji ihtiyacımızı karşılıyor. Uzun öğün aralarında yağ yakan Leptin Hormonu en çok gece saat 02 ile 05 arasında salgılanıyor. Akşam yemeklerimizi geç saatlerde yemezsek , gece yarısı leptin hormonumuz en yüksek düzeyde salgılanır.İnsülin hormonumuz yerine Leptin hormonumuzun salgılanmasına izin verirsek rahat ve derin bir uyku uyuruz.
Canım bende seninle aynı şekilde yapmak isterim ama sütüm olmuyo o kadar az yersem üzülürüm sonra ama süper bi tempo yaparsın valla helal olsun sana :))Kizlar ben bugun cok yoruldum,biran once uyumak istiyorum.Sizlere iyi geceler
Ya ben bunu uygulamaya çalışıyorum aslında elimden geldiğince ama acıkır gibi olunca bişeyler atıyorum ağzıma. O bile yanlışmış aslında. Sakız bile çiğnesek insülin salgılanmaya başlıyomuş çok ilginçCanım evet bu doğru olabilir bencede denemek lazım ama bütün düyetisyenlerin önerisine göre doğru bir bilgi :)
Of evet beniöde aynı biliyo musun canım çok kçtü bir durum benim eşim çok fit onu izleyip duruyorum çünkü ne giysem yakıştıramıyorum artık siyah pantolonlar arasında tercih yapar oldum yani o derece durum vahimBen de aynı durumdayım cnm doğum öncesi ve sonrası diye ayrı iki dünya resmen :)
Ayy valla ben de sadece 1 pantolonuma oluyodum ama şimdi 2 oldu :)Of evet beniöde aynı biliyo musun canım çok kçtü bir durum benim eşim çok fit onu izleyip duruyorum çünkü ne giysem yakıştıramıyorum artık siyah pantolonlar arasında tercih yapar oldum yani o derece durum vahim
Bende sadece 2 tanesine oluyorum canım toplam kaç kilo gitti senden :)Ayy valla ben de sadece 1 pantolonuma oluyodum ama şimdi 2 oldu :)
Ben 82 küsürle doğuma girdim. Çıktığımda 77ydim cnm işte anca 72 gördüm bugün gerçi diyet yapmamıştım zaten emer diye ama emmedi. Sonra da saldım veririm nasılsa diye ama veremedm tabiBende sadece 2 tanesine oluyorum canım toplam kaç kilo gitti senden :)
Cnm sen çok az yiyosun gibi geldi bana inş sütün etkilenmezKızlar süt olsun diye soğan yoğurt bi kaç kaşık çorba içtim bugün çok yoruldum sütüm olmadı maalesef yemek zorunda kaldım ama oğlum için değer :)))
Olsun cnm yine de guzel menunSlm kizlar.yogunluktan giripte okuyamiyorum buara.o da duzene girecek...
Bugun;
09.30 1kase yogurt icine lifli biseyler.
13.00 ton balikli salata 1 tane etimek form
15.00 3 tane kandil simidi
17.30 2 haslanms yumurta domates salatalk
19.30 spor salonu 1 saat
22.00 2 cilek 1 kase yogurt
Kandil simidini yemiyeydim superdi...
Evet canım biraz az yiyorum biraz artırmayı düşünüyorum geç olsun kilo vermem napayım bebeğim daha önemli :) süper orda yemiyosan büyük bi başarı :)Bn de yarın annemlere gidicem sabahtan kociş bırakıcak. Oraya gidince aralarda bişey atıştırmıyorö iyi oluyo. Yemem için ısrar ediyolar tabi annemle babaannem sağ olsunlar ama yemiceemmm :)
Evet canım biraz az yiyorum biraz artırmayı düşünüyorum geç olsun kilo vermem napayım bebeğim daha önemli :) süper orda yemiyosan büyük bi başarı :)