• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar ben nezle olmuşum çok fenayımm :(( kahvaltı hazırlıcak halim yoktu çorba içtim bi dilim ekmekle :((

Aynen canım ara öğün yapmamak lazım ben buna inanıyorum. Ben öyle yapmıştım dügünden önce. Gerçekten inceldim yaaa :KK53::KK53:
ara öğün yapmazsanız diğer öğünde fazla yersiniz canlar ilk gunu atlatsanız bile diğer günlerde kaçamak başlar ayrıca ara öğün demek metebolizmanızın daha iyi çalışması demek yeşil elma yiyin ohhhh misss:)

Geçmiş olsun cnm. Bazen ben de içiyorum çorba, kahvaltı hazırlamadığımda. Domates salatalık fılan da yeseydin keşke
Canım hiç istemedi ara öğünde yerim artık canım ya valla fenayım pof hiç iyi olmadı bu sabahta bitane çikolatalı bisküvi yedim :( çok pişmanım hasta olunca canım değişik şeyler istiyo ya pof :(

ara öğün yapmazsanız diğer öğünde fazla yersiniz canlar ilk gunu atlatsanız bile diğer günlerde kaçamak başlar ayrıca ara öğün demek metebolizmanızın daha iyi çalışması demek yeşil elma yiyin ohhhh misss:)
Yok yaa bence ara öğün yememek yağ yakımını sağlıyo asıl. Tabi benim fikrim. Kime ne iyi geliyosa onu yapsın şekerim yeter ki gitsin kilocuklar :)

Canım hiç istemedi ara öğünde yerim artık canım ya valla fenayım pof hiç iyi olmadı bu sabahta bitane çikolatalı bisküvi yedim :KK43: çok pişmanım hasta olunca canım değişik şeyler istiyo ya pof :KK43:
Akşam ne konuştuk unutma. Sen emziriyosun bu yüzden yiyeceklerini artırma. Çikolata mutluluk salgılar iyi olur üzülme :)

Bence 1 hafta yeterli cnm günde 3 öğün az yiyelim o zaman ara öğün yapmayalım:)

ben 1 kere yaparım gene ara canım boğazım o kadar durursa yemeklere saldırırm artıkın 4 öğün yeter bana :)

Kızlar ben nezle olmuşum çok fenayımm :KK43:( kahvaltı hazırlıcak halim yoktu çorba içtim bi dilim ekmekle :KK43:(

geçmiş olsun cnım limonu dilim dilim ye yarına bişeyin kalmaz bana herzaman çok iyi gelir limon :)

ben 1 kere yaparım gene ara canım boğazım o kadar durursa yemeklere saldırırm artıkın 4 öğün yeter bana :)

geçmiş olsun cnım limonu dilim dilim ye yarına bişeyin kalmaz bana herzaman çok iyi gelir limon :)

bencede tatlım ara ogun ıyı benm 4 de ve 6 da var :) ıkı ara ogun verdı

Öğlenden akşama kadar vakit uzun olduğu için ara öğün yapılabilir tabi size kalmış. Ben bi de ara öğünsüz deneyeyim diyorum ama bakalım yapabilcek miyim

Back