• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yani öyle olması lazım bence de. Ne bileyim ya herkesin kendi kararı. Ben normal hayatıma devam edicem ama her istediğimden çok az yicem kızlar. O yüzden haberinz olsun benim menülerde mantı da börek de görebilirsiniz :) ama miktarını abartırsam beni muhakkak uyarın olur mu :) gerçi bu aralar kendimi daha iyi durdurabiliyorum :KK16:

Kendını nasıl rahat hıssedersen tabıkı cnm ole yapabılrısın. sen kendı vucudunu daha ıyı bılırsın.

Kendını nasıl rahat hıssedersen tabıkı cnm ole yapabılrısın. sen kendı vucudunu daha ıyı bılırsın.
Kendimi diyet moduna sokmayıp serbest bıraktığımda aklımda kalmıyo, acıkmıyorum bile mesela bugünkü gibi. Ama diyetteyim yememem lazım dedikçe aklım kalıyo. Ben bu şekilde devam edicem kızlar.♥️♥️ Sayfadan ayrılmıyorum tabiki de :D kurtulamazsınız benden

Şimdi 1 kupa kiraz saplı form çayı içtim,marketten almıştım 7si bir aradayla beraber. Bitsinler almıcam hoşuma gitmedi. En güzeli aktardan alınan yeşil çay oh missss :KK75::KK28:

Şimdi 1 kupa kiraz saplı form çayı içtim,marketten almıştım 7si bir aradayla beraber. Bitsinler almıcam hoşuma gitmedi. En güzeli aktardan alınan yeşil çay oh missss :KK75::KK28:
yeslcay guzel bıde zayflıga ıyı lımonda sık harıka oluyor. ben paket alıyorum onu ısyernde yap uzun ıs

Iyi cnm ben limonlu aldm ama gene limon koyuyom daha gzl oluyo ama evde digernden de yapabilirsn onlar daha iyi
Teşekkürler kızlar. Akşam yemeğimi erken yiyorum ben şimdi,eşim geç gelicekmiş biraz. Valla ne yalan söyliyim işime geldi yemeğin altını yeni kapamıştım.
6 kaşık kremalı mantarlı tavuk sote ve 1 dlm ekmek kızlar. Biraz önce birkaç kurabiye yuvarlamıştım da yemeği erken yiyeym bari :)

Kızlaaar akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası 1 kaşok tavuk sote ve iki kaşık enginar yemeği yiyorum sizler napıyosunuz bakim :)

Back