Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlaaar akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası 1 kaşok tavuk sote ve iki kaşık enginar yemeği yiyorum sizler napıyosunuz bakim :)
Kız amma az yemişsin hee senin yemeğin yanında bnmki ziyafet oldu ben de az yicem yarın hııhhhh

haklısın canım dediğin gibi yapıyorum aslında ne varsa çok az alıyorum ama yine de diyeti bozdum gibi geliyor bide aynı kiloda olduğumu görünce hepten moralin bozuldu
Yok yok gidicek merak etme. zaten birden bire hop diye gitmicek bu kilolar. Kendine haftalık hedefler belirle bak daha rahat olur kafan. Bu ay 5 kilo vericem değil de bu hafta en az 1 kilo vericem gibi.

haklısın canım dediğin gibi yapıyorum aslında ne varsa çok az alıyorum ama yine de diyeti bozdum gibi geliyor bide aynı kiloda olduğumu görünce hepten moralin bozuldu
Canım ben eşimle sadece su içiyorum ama eşim 10 da işten çıkıyor yinede 7 den sonra her şey kilo tatlım yavaş yavaş alıştır kendini :)

Canım ben eşimle sadece su içiyorum ama eşim 10 da işten çıkıyor yinede 7 den sonra her şey kilo tatlım yavaş yavaş alıştır kendini :)
Evet hayır demeyi öğrenmem gerek dün gel şunu yapalım yiyelim bunu yapalım yiyelim dedi kepek ekmekle tost yaptı beni yalnız mı bırakacaksın olmaz dedi yedik gece 10 da bu arada kendiside diyette

Evet hayır demeyi öğrenmem gerek dün gel şunu yapalım yiyelim bunu yapalım yiyelim dedi kepek ekmekle tost yaptı beni yalnız mı bırakacaksın olmaz dedi yedik gece 10 da bu arada kendiside diyette
Ayyy sakın ben hep eşim yüzünden aldım kiloları artık meyve bile yiyelim dese ona hazırlıyorum kendime bitki çayı yapıyorumm şaşırıp kalıyor bütün ısrarlarına rağmen lokma koymuyorum gece dondurma alayım diyor (çok severiiim ) onu bile aldırmıyorum :))

Kizlar benim kilolar tikandi duruyor,ne apsam gitmiyo.Yarindan itibaren 21 gunluk diyete basliyorum ,oyle haslama az zeytin yagli yemekler yiycem.Gunde 3 l su 2-3 kupa yesil cay icicem.Aksam 6 dan sonra kesinlikle bisey yemicem,yatmadan once yogurt kuru haric.21 gun 3 beyazdan vaz gecicem(un,tuz,seker)spor olarakda gunde 1,5 saat plates ,en az 1000 ip atlicam.Oyle iste insallah basaririm.Kendimi haftada 1 gun tarticam,tez-tez tartilinca sinirlerim bozuluyo.Kizlar her gunumu buraya yazicam Yarin sabah olculerimi alib basliyorum

Böyle giderse vermem üstüne alırım zaten bundan sonra eşlik etmiyicem tek başına yesin

Eşlerinizle anlaşma yapın bi süre ısrar etmesinler sormasınlar.bu kez ciddi olduğunuzu ifade edin inansınlar size
kendi de diyete güya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…