- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Kız amma az yemişsin hee senin yemeğin yanında bnmki ziyafet olduKızlaaar akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası 1 kaşok tavuk sote ve iki kaşık enginar yemeği yiyorum sizler napıyosunuz bakim :)
Tatlim bende tavuk haslama bol yrsillik ayran icdim aksama,spor olarakda annemle bahar temizliyi yaptikKızlaaar akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası 1 kaşok tavuk sote ve iki kaşık enginar yemeği yiyorum sizler napıyosunuz bakim :)
Çorba kaşığı dimi canım bu porsiyonlar :)Kızlaaar akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası 1 kaşok tavuk sote ve iki kaşık enginar yemeği yiyorum sizler napıyosunuz bakim :)
haklısın canım dediğin gibi yapıyorum aslında ne varsa çok az alıyorum ama yine de diyeti bozdum gibi geliyor bide aynı kiloda olduğumu görünce hepten moralin bozulduBiliyorum eşim de öyle çayın yanı boş olmaz kolay kolay. Tamam sen de ye ama 2 değil de 1 ye mesela
Yok yok gidicek merak etme. zaten birden bire hop diye gitmicek bu kilolar. Kendine haftalık hedefler belirle bak daha rahat olur kafan. Bu ay 5 kilo vericem değil de bu hafta en az 1 kilo vericem gibi.haklısın canım dediğin gibi yapıyorum aslında ne varsa çok az alıyorum ama yine de diyeti bozdum gibi geliyor bide aynı kiloda olduğumu görünce hepten moralin bozuldu
Az mı hayatım bana çok bile gelmişti sevindim bak böyle dediğine :)Kız amma az yemişsin hee senin yemeğin yanında bnmki ziyafet olduben de az yicem yarın hııhhhh
Süpersin bebeğim ya senin yediklerine bayılıyorum :)Tatlim bende tavuk haslama bol yrsillik ayran icdim aksama,spor olarakda annemle bahar temizliyi yaptik
Evet canım çorba kaşığı :)))Çorba kaşığı dimi canım bu porsiyonlar :)
Canım ben eşimle sadece su içiyorum ama eşim 10 da işten çıkıyor yinede 7 den sonra her şey kilo tatlım yavaş yavaş alıştır kendini :)haklısın canım dediğin gibi yapıyorum aslında ne varsa çok az alıyorum ama yine de diyeti bozdum gibi geliyor bide aynı kiloda olduğumu görünce hepten moralin bozuldu
En azından şu küsürat gitsede razıyım yani cmt ye kadar gider inş 59.4 ümYok yok gidicek merak etme. zaten birden bire hop diye gitmicek bu kilolar. Kendine haftalık hedefler belirle bak daha rahat olur kafan. Bu ay 5 kilo vericem değil de bu hafta en az 1 kilo vericem gibi.
Kız Nasıl doyuyosunn ya ekmek de yemiyosun senEvet canım çorba kaşığı :)))
Öğlen ekmek ve bolca salata yemiştim canım pek acıkmadım midem küçüldü sanırım :)))Kız Nasıl doyuyosunn ya ekmek de yemiyosun sen
Evet hayır demeyi öğrenmem gerek dün gel şunu yapalım yiyelim bunu yapalım yiyelim dedi kepek ekmekle tost yaptı beni yalnız mı bırakacaksın olmaz dedi yedik gece 10 daCanım ben eşimle sadece su içiyorum ama eşim 10 da işten çıkıyor yinede 7 den sonra her şey kilo tatlım yavaş yavaş alıştır kendini :)
Ayyy sakın ben hep eşim yüzünden aldım kiloları artık meyve bile yiyelim dese ona hazırlıyorum kendime bitki çayı yapıyorumm şaşırıp kalıyor bütün ısrarlarına rağmen lokma koymuyorum gece dondurma alayım diyor (çok severiiim ) onu bile aldırmıyorum :))Evet hayır demeyi öğrenmem gerek dün gel şunu yapalım yiyelim bunu yapalım yiyelim dedi kepek ekmekle tost yaptı beni yalnız mı bırakacaksın olmaz dedi yedik gece 10 dabu arada kendiside diyette
Böyle giderse vermem üstüne alırım zaten bundan sonra eşlik etmiyicem tek başına yesinAyyy sakın ben hep eşim yüzünden aldım kiloları artık meyve bile yiyelim dese ona hazırlıyorum kendime bitki çayı yapıyorumm şaşırıp kalıyor bütün ısrarlarına rağmen lokma koymuyorum gece dondurma alayım diyor (çok severiiim ) onu bile aldırmıyorum :))
Boyle yiyorum tatlim ama bu pis kilolar gitmiyo kiSüpersin bebeğim ya senin yediklerine bayılıyorum :)
Öğlen ekmek ve bolca salata yemiştim canım pek acıkmadım midem küçüldü sanırım :)))
Kizlar benim kilolar tikandi duruyor,ne apsam gitmiyo.Yarindan itibaren 21 gunluk diyete basliyorum ,oyle haslama az zeytin yagli yemekler yiycem.Gunde 3 l su 2-3 kupa yesil cay icicem.Aksam 6 dan sonra kesinlikle bisey yemicem ,yatmadan once yogurt kuru haric.21 gun 3 beyazdan vaz gecicem(
kendi de diyete güya:))Eşlerinizle anlaşma yapın bi süre ısrar etmesinler sormasınlar.bu kez ciddi olduğunuzu ifade edin inansınlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?