- Konu Sahibi MerveeTunaa
Çayı çok içiyorum alışkanlık haline gelmiş yanında tatlı bişe arıyorum maalesef yedikten sonrada pişman oluyorum böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bende cumartesi tartılırım sekerimCmts canım
Ah bu suçlar var ya zatenkızlar bugun ben bi suç işledim oğluma aldığım cipslerden yedim çok pişmanım sabah yulaf ezmeli yoğurt tabi içinde pul biber zencefil zerdeçal tarçın falan.öğle yeşil elma çilek ve 2 ceviz şimdide yeşilçay içiom
Kimseye söyleme diyet yaptığını sadece sen bil. Bol sıvı tüketip sebze meyve et tavuk yersen sütün azalmaz. Ekmekle tatlıyla hamurişiyle süt çoğalmaz. Canın çeker tabiki emziren birisin ve sonuçta insansın yani sıkma canınıHaklısın Canım ama insanlar ya sütün azalırsa sen şimdi bebeğini düşün falan diyince panikliyor insan ... Sen kaç kilo verdin toplamda benim çok vermem lazım malesef((
Çayı çok içiyorum alışkanlık haline gelmiş yanında tatlı bişe arıyorum maalesef yedikten sonrada pişman oluyorum böyle
Tamam şekerim :)tamam bende cumartesi tartılırım sekerim
Kızlar trioidim az çalışıyor benim ((
ben kendimi tanıtayım ben bu kilo verme işine başladığımda bebeğim 6 aylıktı şimdi 10 a girecek ve 78 kğydum başladım yeme şeklimi değiştirdim tabi zor oldu benim için ve arada diyetimi bozarakta olsa şuan 65.6 kğ ya düştüm.beni gören zayıfladığımı söylesede bana hep aynı geliyor ve benim en büyük sorunum göbek bir türlü gitmiyor şuan onun çabasındayım.göbeği vereyim derken diğer yerlerim eriyor göbek konusunda tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim :)
Hahha 1 kare çikolatadan bişy olmaz cnm ya kendimizi de ödüllendirmek lazım :) ben de düne göre -700 gr görsüm bugün. Dün 73,1 idi bugün 72,4 :)
afıyet olsn cnm ye ogunlerını az da olsaYemeğimi yiyorum kızlar.4-5 kaşık taze fasulye,1 dlm ekmek,2 çiğ köfte,1 bardak ayran :)
Canım ben toplam doğumdan beri 14 gitti ama hala 15 vermem lazım maalesefHaklısın Canım ama insanlar ya sütün azalırsa sen şimdi bebeğini düşün falan diyince panikliyor insan ... Sen kaç kilo verdin toplamda benim çok vermem lazım malesef((
Kızlaar bebeğinize asıl zararlı yiyecekler yediğinizde üzülün çünkü onlar süte değil yalnızca kiloya dönüşüyor ve bebeğiniz yeteri kadar beslenemiyor bağışıklık sistemi güçlenmiyor o yüzden sağlıklı yaşam bizim asoçıl amacımız :)
Sütlü tatlı gibi şeyler yapılır tabii canım :))HAFTA DA BIR ODUL YAPABILIRSINIZ MESELA DOMDURMA SUTLU TATLI GIBI SEYLER BENM DIYETSYENM OLE VERIYOR. HEM SIKILMAZSINIZ HEMDE DEVAMI GELR.
Yani öyle olması lazım bence de. Ne bileyim ya herkesin kendi kararı. Ben normal hayatıma devam edicem ama her istediğimden çok az yicem kızlar. O yüzden haberinz olsun benim menülerde mantı da börek de görebilirsiniz :) ama miktarını abartırsam beni muhakkak uyarın olur mu :) gerçi bu aralar kendimi daha iyi durdurabiliyorumHAFTA DA BIR ODUL YAPABILIRSINIZ MESELA DOMDURMA SUTLU TATLI GIBI SEYLER BENM DIYETSYENM OLE VERIYOR. HEM SIKILMAZSINIZ HEMDE DEVAMI GELR.
Acıkınca ne atıştırmalık ne yiyorsunuz mesela ben şu an da acıktım biraz