• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Çayı çok içiyorum alışkanlık haline gelmiş yanında tatlı bişe arıyorum maalesef yedikten sonrada pişman oluyorum böyle:(

kızlar bugun ben bi suç işledim oğluma aldığım cipslerden yedim çok pişmanım :(sabah yulaf ezmeli yoğurt tabi içinde pul biber zencefil zerdeçal tarçın falan.öğle yeşil elma çilek ve 2 ceviz şimdide yeşilçay içiom

Kızlar kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Ne kadar kaçamak yapsanız da dengelemek önemli. Bol sıvı alın karbonhidrat tüketmeyin fazla akşama da. Yarın da aynı şekilde protein ağırlıklı olsun. Ara öğünleri azaltın mesela ne bileyim bi şekilde dengelemek sizin elinizde. Biz de insanız yicez tabiki ama sınırımızı bilmemiz gerekiyor.

Haklısın Canım ama insanlar ya sütün azalırsa sen şimdi bebeğini düşün falan diyince panikliyor insan ... Sen kaç kilo verdin toplamda benim çok vermem lazım malesef:KK43:((
Kimseye söyleme diyet yaptığını sadece sen bil. Bol sıvı tüketip sebze meyve et tavuk yersen sütün azalmaz. Ekmekle tatlıyla hamurişiyle süt çoğalmaz. Canın çeker tabiki emziren birisin ve sonuçta insansın yani sıkma canını :KK37::KK72:

Kızlar trioidim az çalışıyor benim :KK43:((

Canım ben bu yazını yeni gördüm daha.. İlaç kullanıyor musun eğer kullanıyorsan sorun olmaz.

ben kendimi tanıtayım ben bu kilo verme işine başladığımda bebeğim 6 aylıktı şimdi 10 a girecek ve 78 kğydum başladım yeme şeklimi değiştirdim tabi zor oldu benim için ve arada diyetimi bozarakta olsa şuan 65.6 kğ ya düştüm.beni gören zayıfladığımı söylesede bana hep aynı geliyor ve benim en büyük sorunum göbek bir türlü gitmiyor şuan onun çabasındayım.göbeği vereyim derken diğer yerlerim eriyor :KK43:göbek konusunda tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim :)

Pilates ve youtube da 8 dakika da karın egzersiz videoları var çook etkili benimkide beter onlara başlayacağım önceden yapıyordum karnımın çizgisi vardıı

Hahha 1 kare çikolatadan bişy olmaz cnm ya kendimizi de ödüllendirmek lazım :) ben de düne göre -700 gr görsüm bugün. Dün 73,1 idi bugün 72,4 :)

:KK9::KK9::KK9: bakk süper gidiyorsun istikrarla devamm.. Ben bu hafta tartınmayacağım dün tartındığım için spora başlayayım da öyle artıkın. ama bana yetişiyorsun gözüme batıyo hee benim biran önce kaçmam lazım al rekabet ortamı işte :rolleyes::rolleyes:

Haklısın Canım ama insanlar ya sütün azalırsa sen şimdi bebeğini düşün falan diyince panikliyor insan ... Sen kaç kilo verdin toplamda benim çok vermem lazım malesef:KK43:((
Canım ben toplam doğumdan beri 14 gitti ama hala 15 vermem lazım maalesef :(

Kızlar giremedim yemekten çıkamadım annem var onunla ilgileniyorum çok mesajlar birikmiş :)) kaçamak yapmayın kızlar lütfen kendinizi suçlu hissedin ve yemeyin bize bi faydası olmayan şeylerin bebeğimize hiç yok o yüzden emziriyoruz diye çikolata cips yemek ne kadar mantıklı sizce ? 2 haftada bir kendime ödül vericem ben sadece siz de böyle deneyin :) yoksa asla yiyeceklere hayır demeyi öğrenemeyiz :))

Biz yiyeceklere hayır demeliyiz ki onlar bizi yemesinnn hayır diyemezsek biz kendimizi yiyip bitiricez ve bu kilolar bizimle yaşıycak lütfen kendinize güvenin ve hayır diyin :)

Kızlaar bebeğinize asıl zararlı yiyecekler yediğinizde üzülün çünkü onlar süte değil yalnızca kiloya dönüşüyor ve bebeğiniz yeteri kadar beslenemiyor bağışıklık sistemi güçlenmiyor o yüzden sağlıklı yaşam bizim asoçıl amacımız :)

Kızlaar bebeğinize asıl zararlı yiyecekler yediğinizde üzülün çünkü onlar süte değil yalnızca kiloya dönüşüyor ve bebeğiniz yeteri kadar beslenemiyor bağışıklık sistemi güçlenmiyor o yüzden sağlıklı yaşam bizim asoçıl amacımız :)

HAFTA DA BIR ODUL YAPABILIRSINIZ MESELA DOMDURMA SUTLU TATLI GIBI SEYLER BENM DIYETSYENM OLE VERIYOR. HEM SIKILMAZSINIZ HEMDE DEVAMI GELR.

HAFTA DA BIR ODUL YAPABILIRSINIZ MESELA DOMDURMA SUTLU TATLI GIBI SEYLER BENM DIYETSYENM OLE VERIYOR. HEM SIKILMAZSINIZ HEMDE DEVAMI GELR.
Yani öyle olması lazım bence de. Ne bileyim ya herkesin kendi kararı. Ben normal hayatıma devam edicem ama her istediğimden çok az yicem kızlar. O yüzden haberinz olsun benim menülerde mantı da börek de görebilirsiniz :) ama miktarını abartırsam beni muhakkak uyarın olur mu :) gerçi bu aralar kendimi daha iyi durdurabiliyorum :KK16:

Back