- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.881
Günaydın kizlar bugün 70.3 ciktimdüne göre 400 eksi deyim ama pazar gününe göre 300 artidayim niye böyle oldu bilmiyorum
Evet beni çok iyi tanıyosun kuzumMervecim üzülme ben de çok fenaydım adet öncesisen tartılmıcam diyosun ama seni biraz tanıdıysam kesin tartılcan
Ama her gün tartılıp moral bozma cnm sen :)Günaydın kizlar bugün 70.3 ciktimdüne göre 400 eksi deyim ama pazar gününe göre 300 artidayim niye böyle oldu bilmiyorum
Canım aslında dün evde sular yoktu o yüzden yemek yapmadım yoğurt eti forma talim yani aslında yemek yapsam yicemde üşengeçliğim üstümdeYa bi de emziriyo merve, biraz daha dikkat etse iyi olucak. Az yiyo ama düzensiz yani besleyici değil yedikleri sanki bana öyle geldi.MerveeTunaa cnm anlıyosun dimi bizi?güzelce doyur karnını sen sütün etkilenmesin. Ekmek yemesen de yemeklerden 1 tabak ye,sen emziklisin kuzum
Günaydııın cnımm ah anne evi kesin bişiler yapılır yeni annem baba yapmasada eşime döktürüyo o seviyo diye gel de yemeGünaydınlar olsun kızlar.Güzel bir haftasonu diliyorum sizlere
Ben bu sabah anneme geldim,eşim işe gitti normalde haftasonları çalışmıyor ama birkaç ayda bir nöbet gibi birşey oluyo oraya gidiyo malesef
Henüz kahvaltı yapmadım,ilerleyen saatlerde yediklerimi yazarım.
Canımmm sen niye her gün tartılıyosunGünaydın kizlar bugün 70.3 ciktimdüne göre 400 eksi deyim ama pazar gününe göre 300 artidayim niye böyle oldu bilmiyorum
Ayy sular olmayınca zor yaaCanım aslında dün evde sular yoktu o yüzden yemek yapmadım yoğurt eti forma talim yani aslında yemek yapsam yicemde üşengeçliğim üstümde
Ay ben yapmayın diyorum öyle bişey olduğunda valla. Kızıyorum yani.Günaydııın cnımm ah anne evi kesin bişiler yapılır yeni annem baba yapmasada eşime döktürüyo o seviyo diye gel de yeme
Ah canım sorma makine doluydu bulaşıklar vardı gece 12 de geldiAyy sular olmayınca zor yaane yemek yapabilirsin ne bulaşık yukanır pöff.. Bana da oluyo o üşengeçlik ya insan bıkıyo bazen her şeyden
benim canımda böyle her şeyi istiyo yahu yapılınca az yemek kesmiyo ama az yiyom mecburAy ben yapmayın diyorum öyle bişey olduğunda valla. Kızıyorum yani.Ama illa yapılırsa da az yiyorum artık alıştılar benim az yememe
Tam buğdaylı yap canım sabah diye bişey olmaz bitane ye ama :)Kızlar günaydın,
Pankek yesem 1 tane diyeti bozmuş olur muyum? Pekmezli muzlu pankek tarifi buldum da...
Tam buğdaylı yap canım sabah diye bişey olmaz bitane ye ama :)
O zaman ye gitsin saat erken afiyet olsun :))))1 yaşında kızım var hiçbir şey yemiyor, ona sebep yapacağım.. :) E ben de bi tanecik yerim herhalde... :)))
Kızlar günaydın,
Pankek yesem 1 tane diyeti bozmuş olur muyum? Pekmezli muzlu pankek trifi buldum da...
O Ohh supermis canım tam kalori deposu ama gün içerisinde dikkat edip biraz da hareket spor vs olursa sıkıntı olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?