Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Saçma sapan bir günden Merhaba

Kahvaltı
domates
peynir
marul
ceviz

Öğle
pizza (orta boy pizzanin tam yarisi)
Yrim bardak kola

Ara
küçük tatli bi şey

Ara
dondurma

Günü kapattım.

Çok fena oldu bugün ya

Leslie ile yuruyecegiz yarın da dikkat edip inşallah pazar sabahi güzel bir rakam.görürüz

Yalnız değilsin kardeş bende gumletyim iki dilim koymuşlar bir ince dlm meyveli yedim
Cümleten geçmiş olsun:) ben artık başka bişey yemicem bu saatten sonra. Akşamları kendimi tutabiliyorum Allahtan. tabi dün akşam tutamamıştım neyse napalım olduğu kadar. Yarın daha dikkatli devam ederiz inşallah

Kızlaaaar ben geldim yatak odasıyla uğraştım giymediğim kıyafetlern hepsni verdm of çok yoruldum sizler nasılsınız bakim yazışmaları okuyamadım ayol yine döktürmüş kankalar dedim

Kızlaaar motivasyon benim sıfır yerlerde adet olcam bu hafta tartıda yok bende acayip şişim felaketim napcaz böyle hiç bilmiyorum vallahi

harbiden biraz kaçırmışsın ama canını sıkma tatlım odül günü say bugunu

Öyle diyelim öyle olsun canm da tartı gununden önce olmadı bu:'(

Leslie 5 mil yürüdüm bu arada ceza olarak kendime

Yarın 0 kaçamak inşallah :)
kız bravo sana ha 5 milde sabır ister ben sıkılıyorum.bugun bende dondurma yedim diye 30 dk lık bi program bulrum onu yaptım ben bugüne kadar oyle terlemedim sanada tavsiye ederim :)

kız bravo sana ha 5 milde sabır ister ben sıkılıyorum.bugun bende dondurma yedim diye 30 dk lık bi program bulrum onu yaptım ben bugüne kadar oyle terlemedim sanada tavsiye ederim :)

Canimm 5 mil yapıyorum ama koşu kısımlarını yapmıyorum bebek istiyoruz biz o yüzden çok kendimi yormadan yapıyorum bi de dizi falan açıyoruz onu izlerken bi bakmisim 45 dk olmuş

Egzersizi falan bıraktım sadece yürüyüş yapıyorum artık doktorlar da öyle yönlendiriyor yürüyüş yapın kendinizi zorlamadan

İnşallah bebeğim de vardır bu arada (Bu mesajı da araya sikistiriyim da )

Ben öğlen ki tarçınlı yoğurttan sonra sadece biraz kiraz ve 1 dilim karpuz yedim yarın 70 in altını gormesem kafayı yicem

ay inşallah tatlım ya bebeğin vardır :) evet hamilelik olasılığı varsa sadece yürü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…