- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.841
Pasta gümlettim benama üzülmek yok akşam yemek yemicemmm çünküüüü. Şimdi y
eşil çay içiyim bari azıcık teselli olsunn.
Cümleten geçmiş olsun:) ben artık başka bişey yemicem bu saatten sonra. Akşamları kendimi tutabiliyorum Allahtan. tabi dün akşam tutamamıştımYalnız değilsin kardeş bende gumletyim iki dilim koymuşlar bir ince dlm meyveli yedim
Aynı bende öyle oluyorumAy kızla berbaber uyudum azıcık. Bi kalktım canım nasıl tatlı istiyoahahha her zamanki esra klasiği doğru..
hiç canını sıkma bebişim adet insanı şişiriyor tartılma kendini kötü hissedeceksen canımKızlaaar motivasyon benim sıfır yerlerde adet olcam bu hafta tartıda yok bende acayip şişim felaketim napcaz böyle hiç bilmiyorum vallahi
harbiden biraz kaçırmışsın ama canını sıkma tatlım odül günü say bugunuSaçma sapan bir günden Merhaba
Kahvaltı
domates
peynir
marul
ceviz
Öğle
pizza (orta boy pizzanin tam yarisi)
Yrim bardak kola
Ara
küçük tatli bi şey
Ara
dondurma
Günü kapattım.
Çok fena oldu bugün ya
Leslie ile yuruyecegiz yarın da dikkat edip inşallah pazar sabahi güzel bir rakam.görürüz
harbiden biraz kaçırmışsın ama canını sıkma tatlım odül günü say bugunu
kız bravo sana ha 5 milde sabır ister ben sıkılıyorum.bugun bende dondurma yedim diye 30 dk lık bi program bulrum onu yaptım ben bugüne kadar oyle terlemedim sanada tavsiye ederim :)Öyle diyelim öyle olsun canm da tartı gununden önce olmadı bu:'(
Leslie 5 mil yürüdüm bu arada ceza olarak kendime
Yarın 0 kaçamak inşallah :)
kız bravo sana ha 5 milde sabır ister ben sıkılıyorum.bugun bende dondurma yedim diye 30 dk lık bi program bulrum onu yaptım ben bugüne kadar oyle terlemedim sanada tavsiye ederim :)
Canım evet tartılmamayı düşünüyorum haftaya tartılmak istiyorum yoksa çok moralim bozulucaaakhiç canını sıkma bebişim adet insanı şişiriyor tartılma kendini kötü hissedeceksen canım
Ahh bu kilolar offf ne olurdu yani yiyip yiyip kilo almasaydikCanım evet tartılmamayı düşünüyorum haftaya tartılmak istiyorum yoksa çok moralim bozulucaaak
ay inşallah tatlım ya bebeğin vardır :) evet hamilelik olasılığı varsa sadece yürü canımCanimm 5 mil yapıyorum ama koşu kısımlarını yapmıyorum bebek istiyoruz biz o yüzden çok kendimi yormadan yapıyorum bi de dizi falan açıyoruz onu izlerken bi bakmisim 45 dk olmuş
Egzersizi falan bıraktım sadece yürüyüş yapıyorum artık doktorlar da öyle yönlendiriyor yürüyüş yapın kendinizi zorlamadan
İnşallah bebeğim de vardır bu arada (Bu mesajı da araya sikistiriyim da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?