- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.901
Yaaa 1 su bardağı un ve 1 yemek kaşığı pudra şekeri koymayı düşünüyorum, diğerleri muz, tahin, pekmez olacaktı... Yine mi kalori deposu :)))
Afieytbolsun kuzum merak edym bu hafta kaç gtcek senden ananas ile :)))günaydınlarr
kahvaltım her zmankı gıbı
etımek
5 zeytın
saltalık
yumurta
11 de de ananas yıcegım
dun aksam dısarı cıkdık demısdım kofte yedm yannda elma dılım patatesı vardı ondan yedım
bıde 1 tane brownı aldık 4 kısı bolusduk 1 kucuk bısey yedmn tadına bakdım dıyelım
Evet canım 1 haftadır günüm geçiyo her ay 20 gün geçer benimkiRegl falan yakın mi canim
Evet canım 1 haftadır günüm geçiyo her ay 20 gün geçer benimki
Afieytbolsun kuzum merak edym bu hafta kaç gtcek senden ananas ile :)))
Bilmem ki canim
Pekmez tahin muz un şeker 5 te 5 :)
Ama dedigim gibi erken saatte yiyorsun
Kahvaltıdan sonra kızını da al yürüyüşe gidin :)
Yedim gitti :))))yesa ben sanki seni düzen topiciğinden hatırlıyor gibiyim, yanılıyor muyum? Yine böyle birbirimizi gaza getirdiğimiz bir topic vardı, inanılmaz faydasını görmüştüm...
aynen canım ben de seni hatırladım ama karışıtıyorumdur belki diye hiç sormadım :)
ben şu an aktif olarak gebelik topiklerindeyim :) bi de buralarda :)
Ben doğum yapalı 1 sene oluyor, en az 2 sene çocuğumun olmaması lazım :) Ben hep düzen topiclerinde takılıyorum bakalım :)))Düzenli olabilirim İnşaAllah :)
inşallah canım benim benim de ilk olacak inşallah düzenli anne olabilirim ben de :)
İnşaAllah :) Düzen çok önemli değil, mutlu anne olmak en öncelikli şey... Zayıflaman mı gerekiyor bebek için. İnşaAllah istediğin zaman hayırlısıyla bir avaz doğumun olur...
zayıflasam iyi olur canım ya bi de hamile kalsam da buradan gidesim yok çünkü her gün yürüyüş yapmak istiyorum bi de bebeğe faydası olmayan fazla kalorili şeylerden uzak durmak istiyorum :)
Kizlar ben genelde oruç açınca 3 bardak kola içerdim enaz ama bu yıl amacım zayıflamak olduğu için başka yollar bulmaliyim serinlwtecek uludağ limonata var şekersiz yaziyo ondan aldım bi kutu seker yok ama tatlandirici var sizce 1 2 bardak icsem iftarda nasıl olur
Kizlar ben genelde oruç açınca 3 bardak kola içerdim enaz ama bu yıl amacım zayıflamak olduğu için başka yollar bulmaliyim serinlwtecek uludağ limonata var şekersiz yaziyo ondan aldım bi kutu seker yok ama tatlandirici var sizce 1 2 bardak icsem iftarda nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?