- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.921
Canımmm yine bol kalori almış olursun kendin yap limonları sık içine bal ekle at buzluğa sodada koy hem ferahlatır hem sağlıklıKizlar ben genelde oruç açınca 3 bardak kola içerdim enaz ama bu yıl amacım zayıflamak olduğu için başka yollar bulmaliyim serinlwtecek uludağ limonata var şekersiz yaziyo ondan aldım bi kutu seker yok ama tatlandirici var sizce 1 2 bardak icsem iftarda nasıl olur
Evet canım hamile kalsanda gitme ben 22 kilo aldım hep düzensiz beslenmekten şimdi vermek için uğşarışıyorum 8 kilo gitti doğumda öylw böylw 2 aydır 7 buçuk kilo zar zor verdm yani tabi bzden fazla yemelisin çok düzenli çok sağlıklı beslenmelisin onu ayarlarsın artıkzayıflasam iyi olur canım ya bi de hamile kalsam da buradan gidesim yok çünkü her gün yürüyüş yapmak istiyorum bi de bebeğe faydası olmayan fazla kalorili şeylerden uzak durmak istiyorum :)
Afiyet olsuN tatlim adet donemindesndir die olmusdur takma kafana canim. Ay brnimde cnm bugun cigkofte istiyor ☺Canlar ben yulaf lapası yedm kahvaltıda kakao ve pekmezle yaptım çok tatlı isteği var adet öncesi malum bide yüzüm şişiyor ayol çok ilginç
Evet canım hamile kalsanda gitme ben 22 kilo aldım hep düzensiz beslenmekten şimdi vermek için uğşarışıyorum 8 kilo gitti doğumda öylw böylw 2 aydır 7 buçuk kilo zar zor verdm yani tabi bzden fazla yemelisin çok düzenli çok sağlıklı beslenmelisin onu ayarlarsın artık
Ay deme çiğköfte bende severim ye bebeğim nolcak o bişey yapmaz ben yiyom vallaAfiyet olsuN tatlim adet donemindesndir die olmusdur takma kafana canim. Ay brnimde cnm bugun cigkofte istiyor ☺
Aşerirsen fena ben neler aşerdim neler :))) ne zamandır istiyosun canım has bal tarçın çörekotu üçlüsünü hamile kalmadan 5 gün ye ben öyle hamile kaldım :)aynen canım umarım başarabilirim evet yerim ama ahh hep sağlıklı şeyler yiyebilsem
tabii öncesinde ahh bi hamile kalabilsem :):)
Aşerirsen fena ben neler aşerdim neler :))) ne zamandır istiyosun canım has bal tarçın çörekotu üçlüsünü hamile kalmadan 5 gün ye ben öyle hamile kaldım :)
İnşallah canımm :)) olmazsa dediğimi dene :))bu ay kırmızı kart yemezsem 4. ayımızda hamile kalmış olacağım canım ( 2 yıl olacak evleneli yas 29 ilk çocuk)
yumurtalama günlerim geçti beklemedeyim bakalım :)
Canımm panik yok ödül günü say yarın da tartılma haftaya tartılırsın artık :)Kızlar moralim çok bozuk bugün bescayins gittik güya 800 çal alacaktım bugün kahvaltı ile 2600 çal aldım moralim 0 orada tutmustum kendimi annemlere geldim mis gibi sıcacık açma zaten1tane yemistim 3 tane daha yedim sırf ondan 1000 çal aldım tarin protein ve detoks günü tartiya kesin yansır @can_iso sen naptin canim
Ne yeeeedin kız :)Ben varım canım da ortada düzgün menu yok o yüzden yazmadım
Ama yürüyüş var bol bol :)
Ne yeeeedin kız :)
Kaçtın canım sen yazsana kişisel bilgilerinden durumuna :)Aman çiğ köfte kuruyemis domates peynir marul gibi tuhaf bir menü vardı
Yarın sabah ahh bi 55 li bir şey gorsem:'(
Kaçtın canım sen yazsana kişisel bilgilerinden durumuna :)
Süper olmuş canm bnden 300 gr zayıfsın kııız :)Yaptım canım nasıl olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?