Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben öğlen ki tarçınlı yoğurttan sonra sadece biraz kiraz ve 1 dilim karpuz yedim yarın 70 in altını gormesem kafayı yicem
Görürsün o zaman merak etme ama yarın da dikkat et eğer düşmüşsen bile abartma ki pazar daha iyi sonuç gör :)

Ben bugün neler yedim bakalım :)
Kahvaltı öncesi neskafe ve yeşil çay
Kahvaltı olarak tarçınlı yoğurt ve şeftali
4 saat sonra ton balıklı spagetti üstüne biraz kaşar rendeledim
Saat 5te filan da pasta yedim ardından yeşil çay içtim
Bi daha ağzıma bir lokma yemek girmedi. Şimdi de Türk kahvesi içicem :)

bence gayet güzel bir gün geçirmişsin canım

Elektrikler yeni geldi benimde pilim bitti lesile için ,,, çocukları yatırayim yaparım belki.
Boşver cnm dinlen ya. Benim kız uyudu 1 saat oldu ama işim bitmedi daha. Saat çok geç olmadan kahvemi içeyim dedim birazdan yine kalkıp işlere devam :)

kızlar size yag yakıcı bir tarif vereceğim aralarda kullanırsınız.1bardak süte 1cubuk tarçını ekle ve kaynat daha sonra nescafe gold yada klasik kahveden ekle oyle tüketin ohhhhh misss afiyet olsun :)

cok az yerse metabolizması durur canım veremez kı 1200 kalori alınmalı bence
Ya bi de emziriyo merve, biraz daha dikkat etse iyi olucak. Az yiyo ama düzensiz yani besleyici değil yedikleri sanki bana öyle geldi. MerveeTunaa cnm anlıyosun dimi bizi?güzelce doyur karnını sen sütün etkilenmesin. Ekmek yemesen de yemeklerden 1 tabak ye,sen emziklisin kuzum

kizginim cnm sen de kilo ve boy bilgilerini bizim gibi yazsana nickinin altına. Hatırlayamıyoruz çünkü böyle zor oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…