- 23 Ekim 2015
- 475
- 672
- 33
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.861
tamam bebişim en doğrusu bu :)Canım evet tartılmamayı düşünüyorum haftaya tartılmak istiyorum yoksa çok moralim bozulucaaak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bebişim en doğrusu bu :)Canım evet tartılmamayı düşünüyorum haftaya tartılmak istiyorum yoksa çok moralim bozulucaaak
Mervecim üzülme ben de çok fenaydım adet öncesiCanım evet tartılmamayı düşünüyorum haftaya tartılmak istiyorum yoksa çok moralim bozulucaaak
Görürsün o zaman merak etmeBen öğlen ki tarçınlı yoğurttan sonra sadece biraz kiraz ve 1 dilim karpuz yedim yarın 70 in altını gormesem kafayı yicem
bende eşime öyle diyorum yiyipte kilo almasaydık ben dünyayı yerdim diyorum eşim iflas ederdik diyor :) tabi şakasınaAhh bu kilolar offf ne olurdu yani yiyip yiyip kilo almasaydik![]()
kız oyle deme tartılır üzülebilr.sen tartılma de .ama şöylede bişi var ben adet dönemimde tartıldığımda kğ vermiştim :)Mervecim üzülme ben de çok fenaydım adet öncesisen tartılmıcam diyosun ama seni biraz tanıdıysam kesin tartılcan
![]()
Tabiki tartılmasa iyi ama tartılsa da üzülmesin kuzucuk. Çünkü az yiyo yani kilo vermemesi anormal olur :)kız oyle deme tartılır üzülebilr.sen tartılma de .ama şöylede bişi var ben adet dönemimde tartıldığımda kğ vermiştim :)
bence gayet güzel bir gün geçirmişsin canımBen bugün neler yedim bakalım :)
Kahvaltı öncesi neskafe ve yeşil çay
Kahvaltı olarak tarçınlı yoğurt ve şeftali
4 saat sonra ton balıklı spagetti üstüne biraz kaşar rendeledim
Saat 5te filan da pasta yedim ardından yeşil çay içtim
Bi daha ağzıma bir lokma yemek girmedi. Şimdi de Türk kahvesi içicem :)
Hahahha ah şu özel günler olmasa keşkee :) gerçi bana fark etmiyo her türlü götürüyorumpazar günü doğum günü kutlucaz alahtan tartıdan sonra![]()
Dimi tatlım ya öyle sık sık yemedim güzelce yedim çok kalori almamışımdır yani 1000 kalori etmez bunlar :)bence gayet güzel bir gün geçirmişsin canım
Boşver cnm dinlen ya. Benim kız uyudu 1 saat oldu ama işim bitmedi daha. Saat çok geç olmadan kahvemi içeyim dedim birazdan yine kalkıp işlere devam :)Elektrikler yeni geldi benimde pilim bitti lesile için ,,, çocukları yatırayim yaparım belki.
Regl zamanın geldiyse bunu değerlendir bak benim iştahım kapalıydı birkaç gün. Dikkat edersen güzel gider yani :)İki gün protein yapıyorum bakalım ne kadar gitcek gerçi tegli olucam çok gitmez
ne alemsin ya yaşasın yemek yemek :)Hahahha ah şu özel günler olmasa keşkee :) gerçi bana fark etmiyo her türlü götürüyorum![]()
cok az yerse metabolizması durur canım veremez kı 1200 kalori alınmalı benceTabiki tartılmasa iyi ama tartılsa da üzülmesin kuzucuk. Çünkü az yiyo yani kilo vermemesi anormal olur :)
Ya bi de emziriyo merve, biraz daha dikkat etse iyi olucak. Az yiyo ama düzensiz yani besleyici değil yedikleri sanki bana öyle geldi.cok az yerse metabolizması durur canım veremez kı 1200 kalori alınmalı bence