- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Annem geldi canım ondan yazamadım ya :)))MerveeTunaa nerdesin kız beğenip beğenip kaçıyon :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem geldi canım ondan yazamadım ya :)))MerveeTunaa nerdesin kız beğenip beğenip kaçıyon :)
Canım hoş geldin bol yeşillik soğan çay tükettin mi sütün azalmaz :)) ekmeğin süte bi faydası yok tatlı süt yapmıyor canım emin ol buna benim sütümün taşması lazımdı o zaman ama şuanda daha kıvamlı sağlıklı beslendiğim için :)Ben de katılmak istiyoruuumm..71 kiloyum boyum 160. 83 le doğuma girdim 3.5 ayda toplam 12 kg gitti . Her zaman yapamasam da günde 1 saat yürüyorum.. Ama bebeği görmeye gelenler oldukça ikramlardan yiyorum malesef yoksa çok daha hızlı verebilirdim . Birde sütüm azalacak diye korkuyorum şu an doğum izindeyim eylülde 57 olmayı hedefliyorum bakalım olur inşallah
Anladım şekerim kapalı yerleri :) sen 1 ayda 4-5 kilo verirsin çok iyi gidiyosun çünkü bnm de üst tarafım sıkıntılı yaa elma tipi vücudum var ve iğrenç yani göbek de malum doğum hediyesi bende :)
Boy olmasa yandık valla canım :)ben 4 5 kılo nerde cnm ben 2 hafta da 1 kılo zor verıorum agır kılo verıorum malesef olsun sende ver duzelır bende rssmlerıne bakdm ıyısın yanı bebekden kalma oluyo oda duzelır
Gitti mi anneciğin şimdi :)Annem geldi canım ondan yazamadım ya :)))
aynen boydan kurtarıoz :)Boy olmasa yandık valla canım :)
Güzel menü bebeğim yok hala burda annem :))Yemeğimi yiyorum kızlar.4-5 kaşık taze fasulye,1 dlm ekmek,2 çiğ köfte,1 bardak ayran :)
Canım tartılıyorum iki gündür ben dün 60.8 çıktım bugün 60.2 :))kızlar tartı gununuz ne zaman benim ki pazar gunu oyuzden sordum
Cmts canımkızlar tartı gununuz ne zaman benim ki pazar gunu oyuzden sordum
Ay ne güzel bol vakit geçirin :)Güzel menü bebeğim yok hala burda annem :))
Eveeeettt akşama toparla canım biraz fazla olmuş. Sabah güzel yesen öyle olmaz. Ben de az önce 1 dlm kek yedim valla :) ama yedikten sonra tadı pek güzel gelmedi. Dün yememiştim hiç mesela, aramıyomuşum demekki olmasa. Hep eşim yüzünden,alıyo da alıyo ama yemiyorum :)
Hahha 1 kare çikolatadan bişy olmaz cnm ya kendimizi de ödüllendirmek lazım :) ben de düne göre -700 gr görsüm bugün. Dün 73,1 idi bugün 72,4 :)Evet bende farkettim sabah yiyince öğleni az yiyordum bugün kaçtı yaa akşam umarım tutabilirim kendimi kekmiiii ımmmm hamurişi hastasıyım dün simit dışında 1 haftadır hamurişi yemedim bu arada benim eşimde aynı 4.çekmece full abur cubur hatta şuan b,iliyo dikkat ettiğimi dün gece işten gelirken 2 tane bitter çikolata almış bitter ya bişey olmazmış o saattee
Canım ben de yapıyorum ama dozunda tabi. Hepsinin tadına bak ama birer lokma filanBen hala aynı kilodayım yerinde sayıyorum kaçamak yaparsam böyle olur tabi nasıl kurtulacam bu kaçamaklardan ya
Canım hoş geldin bol yeşillik soğan çay tükettin mi sütün azalmaz :)) ekmeğin süte bi faydası yok tatlı süt yapmıyor canım emin ol buna benim sütümün taşması lazımdı o zaman ama şuanda daha kıvamlı sağlıklı beslendiğim için :)[/QUO
Moralim çok bozuluyoCanım ben de yapıyorum ama dozunda tabi. Hepsinin tadına bak ama birer lokma filan