- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.761
Keşke salmasaydın kendini cnm ya. Bi dağıttın mı toparlamak çok zor oluyo valla ben çok çektimkızlar ya ben şimdi en az 57 falan olcaktm bırakmasaydım diyeti çok üzülüyorum hep şişman çıkıyorum fotoğraflarda
yoğunluktan saldım da kendimi ne bulursam onu yiyorum. yağlı yemekler, kızartmalar, tatlı şekerli şeyler... son bi haftam ama çok şükür bitcek bende başlicam diyete.
Kiraz sapını kaynatıp içebilirsin cnm. Bi de bol su tabibi de sağlıksız beslenince ödem çok oluyo vücutta. adetle bile atamadım. kilomda artış yok ama hem beslenmekten hem de yorgunluktan yüzüm gözüm şişyeşil çaydan başka ödem için öneriniz var mı
olma mı davşanım
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu
ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm
haydin görüşürük...
Keşke salmasaydın kendini cnm ya. Bi dağıttın mı toparlamak çok zor oluyo valla ben çok çektim[/QUO aynen baştan başlicam şimdi
Seninle kilolarimiz aynı hemen hemen ben şahsen açık olsam bu vücutla hayatta bikini giyemezdimçünkü bazen giyenleri görüyorum yağlı yağlı hiç hoş durmuyor
olma mı davşanım
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu
ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm
haydin görüşürük...
tamam canım tşk ederm :)Kiraz sapını kaynatıp içebilirsin cnm. Bi de bol su tabi
papatya1994 Nare83 noluyor kızlar bı hasema mayo gıdıyor
herkezın kendı dusuncesı tabıkı ben kapalının hasema gıymesnden rahatsız olmam cnku kapalı benım aılemde kapalı benım nısanlımda bazen sort nıe gıyıyon der denızde onlar acık olunca herkez kendını nasıl rahat hıssedıyorsa ole gıyer ama bende sevmem vucut yokken cok acık gıyınenlerı herkezın zevkı tbıkı
bugün ben masumum öğlen de hatunlar pide pizza yesin ayy hayret noluyo bana acaba
1 porsiyon nohut
1 porsiyon yağsız marul slaatası
1,5 dilim tb ekmeği bebeiklerim güzel doydum hee yemekçi aramaktansa böyle daha iyii
yemeğe indiğimde 1,5 pide aldım tabağıma hepsini yiycektim ama 1 pidede tıkandım
4 ekmek+2 et+1 yag yemiş oldumm
kenarlarını çıkarmak sonra aklıma geldi iyimi
iki bardakta ayran içtim , ufak tabak salata ile
oooooooo güzelmiş valla :)
akşama spor yapacağım pideci arkadaş da katılacak sen de gelsene :)
merhaba pideci arkadaş ben de pizzacıyım :) akşama spor yapalım mı :)
bugün ben masumum öğlen de hatunlar pide pizza yesin ayy hayret noluyo bana acaba
1 porsiyon nohut
1,5 dilim tb ekmeği bebeiklerim güzel doydum hee yemekçi aramaktansa böyle daha iyii
yapalım pizzacı kardeş ancak erirrr lesile 3 mil yapıyorum ben 38 dk
1 porsiyon nohut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?