- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.801
Valla makarna pek aklıma gelmez ama arada insanın canı istiyo yavru :)oh afıyet olsun makarnanın her turlusu gıder yanı arkdasla cıkdık oda makarna yedı ben tavuk of of :)
Findukları bütün bütün mü atıyon kuzum yoğurda?yoksa kırıyo musun?Ben de elma, fındık badem yer fıstığından biri, yoğurt ve tarçın karışımına bayılıyorum yani 10 fındık ya da badem falan bir elma tarçın yoğurt bazı günler öğün olarak yiyorum
Kuzum çağrı merkezi işte evet herkes kutu kutu ve bana arkaları dönük ben tek masada onlara doğru bakıyorum ama benim karşımda bir servis masası var o dolu herkesin arkasaı dönük oluyo bu durumda ben masaya bakıyorum
Aman Allah ım bu daha da tehlikeli oldu sen onlarla başbaşa bi odadasın ateşle barut gibii
Aman Allah ım bu daha da tehlikeli oldu sen onlarla başbaşa bi odadasın ateşle barut gibii
Canım öyle rastgele bütün de atıyorum toz olsa anlamıyorum bişey yer fıstığı daha kolay kendinden ikiliye bölünüyo ya tadı da güzel oluyo favorim oFindukları bütün bütün mü atıyon kuzum yoğurda?yoksa kırıyo musun?
aysunum herkez senle ben mı bız olsak yutmusduk lokur yemez ya :)
lokur squat yaptm ama bu sefer agırdı heryerım pek beceremıom mu acaba vıdeolara da bakıom ama bakalm 30 yaptm dayanamıorum5 artırdm bugunbakalım
Seni gidi seniiiiiiCanım öyle rastgele bütün de atıyorum toz olsa anlamıyorum bişey yer fıstığı daha kolay kendinden ikiliye bölünüyo ya tadı da güzel oluyo favorim o
Valla bugün ben de yedim ve devam ediyorum midemde en ufak bir rahatlama olduğu anda hemen bişey atıyorum ağzıma
ben 70 deyim nefes nefese kalıyorum ilk günler çok ağrıyodu yavaş yavaş artırınca alışıyo vücut sırtını öne eyme kuzum ve çöelip kalkerken bacakalrdan kalçandan kuvvet al belini zorlama ayaklarınla yerde bastırarak kalka kalçanda be yük hissetmen lazım
aysunum herkez senle ben mı bız olsak yutmusduk lokur yemez ya :)
lokur squat yaptm ama bu sefer agırdı heryerım pek beceremıom mu acaba vıdeolara da bakıom ama bakalm 30 yaptm dayanamıorum5 artırdm bugunbakalım
Evet son olarak kısır yedim 3-4 kaşık
yiyor baksana kuzum valla lokuru kaybettik bu gün hükümsüzdür. Ayların patlamasını yaşıyor
Lokur iyimisin bacım sanırım bu 3 gün lokur kendini kaybetti
yiyor baksana kuzum valla lokuru kaybettik bu gün hükümsüzdür. Ayların patlamasını yaşıyor
Lokur iyimisin bacım sanırım bu 3 gün lokur kendini kaybetti
lokur kimm siz kimsiniz burası neresiii
evet lokurda bı degısım var anlamadık :)
enaaa bızıde unutmus bura yemek tarflerı sıtesı unuttun mu
lokur kimm siz kimsiniz burası neresiii
Hmm tamam doğru yerdeyim demek diyet sitesi sandım da korktum
Hmm tamam doğru yerdeyim demek diyet sitesi sandım da korktum
Amaan Allah ımm en sonunda aylar sonra aldığı aşırı karbonhidrat sonucu bilincini kaybetti bizim hatun 68 kilo hatırla diyimde kendine gelsin
Amaan Allah ımm en sonunda aylar sonra aldığı aşırı karbonhidrat sonucu bilincini kaybetti bizim hatun 68 kilo hatırla diyimde kendine gelsin
yok canım kadınlar matınesı burası gün yapıoz lokur dıe arkadas da bıze kek yapmıs
aysunnn sussss hatırlatma ya sımdı yedıklerımızıde unutr bıze kızmaz bu hadı aksama ıyıyız gelsn kebaplar tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?