- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.721
ne bılım gobek falan heryer acık ya mayo topluyordu bıde hıc zayf olmadm belkım bu sene olurumda ıns
yok anacım ekmek yermiyim hiç 2 gün yemiiicem zatentatlım gunaydın
abartma bence bısey yok bunda dıyetsyen bana yarım smıt verıyordu ekmek yerıne sımıt yedım yarımda pogca bısey olmaz aynen devam et yememek kılo verdırmez sana ekmek yeme sadece bugun tamam mı
Ben de mayocuyum ama çok güzel modeller var benim straplez üst kısmı ortadan ipler boyuna gidiyo çok severek aldım geçen sene ama bakalım bu sene denemedim ne oldu acaba
mayoda çok bkaba gösteriyor insanı bende olmadım kız
yok anacım ekmek yermiyim hiç 2 gün yemiiicem zaten
yaa zaten topu topu 4 kilo vermişim 2 sini geri alcam diye korkuyorum yaaaaaa
bugün eve yürüyerek gitcem çocukları babası alsın artıkın
akşama da leslie yapıp 30 dk yürüdümmü işlem tamamdır herhalde
bu arada bugünkü dondurmayı iptal ettim bu sabahki kahvaltıdan sonra, bilginizee
Vuuuhuu bomba gibi kahvaltı olmuş şekerto :) öğlene acıkmazsın bile kolay kolay :)
Kahvaltıya baaak maşallah kuzum nasıl yiyipte kilo veriyor hatuna bak
lokur akşam yoğurt veya salata yersind engelersin cnm :))
bizimd ebugün d.gnü varmış pasta söyledik ama ben yemiycemm pide var zaten
kızlar ben nasıl bikini alcam bu kiloyla yaa
seyrekyagmur kız çorbayı yasaklamazlar aslında pek. Önce içip açlığı bastırıyo diye veriyolar sanki diyetisyenler ya
Çorbayı pek aramam ama bazen yapıyorum canım çekiyor da :)
günaydın kızlaarr
iyi haberlerle gelmedim bu sabah
bugün okula biraz geç gideyim dedim adam üşenmedi gitti simit poğaça ne varsa alıp geldi yaaa
sabah sabah hiç iyi olmadı bide sıcak sıcak hepsi Allahıııııııım sana geliyoruuuuuumm
yemicem dedim ama yediiimmmyarım simit yarımda kaşarlı poğaça yedim
benim zaafımda bu işte, künefeyle beni 1 hafta aynı odaya koy dönüpte yüzüne bakmam
ama hamur işi olunca işler değişiyo
öğle yemeği yemicem bugün, dışarda işlerim vardı öğleden sonra çıkarım diyodum ama yemek saatinde kaçarım akşama da yoğurtla salata yiyeyim en iyisi
Kahvaltım: 2 yaprak sarma
2 tatlı kurabiye minik 1 tl kadar
3 tuzlu kurabiye bunun her biri 1 kk
1 dilim kek
1 dilim börek
Evet bu üç günü bana sormayın başladım yani pazartesiye kadar benden hayır yokpişman değilimmmm
seyrekyagmur anacım sen benim bugünkü menüyü göör
işin birde yarınki boyutu var, teyzelerim annemde toplanacaklarmış sac böreği yapacaklar benide çağırdılar
onada dayanamam, yemesem ısrar kıyametgitti benim iradeee
mahvoldu bizim iki gün yaaa nerelere gidem ben
Bana da hep gördüklerim tam tersi diyor ben çok sevrdim akşamları artık içmiyorum belki bana od a etki etmiştir heecorba yasaklanmıyo bazen vermıyor ama corba 1 dılım ekmege deger dıordu bana corba ıcınce ekmek yeme dıyordu.
Bilemedim bacım belki doğrudur. Zaten sıcak havalarda çorba aranmıyo. Yemek az olursa yanına çorba yapıyorum bazen fazladan yemek yapmamak içinBana da hep gördüklerim tam tersi diyor ben çok sevrdim akşamları artık içmiyorum belki bana od a etki etmiştir hee
aynen arttırcam canım dun ısyernde de bıraz yapmısdm ama aksamları yapcam smdı 4 gun falan yurusem cok ıyı olcak bayadır spor yapamıyorum cnku ıyı olmuyor ramazanda yedkden snra da ıns yururum.
Bana da hep gördüklerim tam tersi diyor ben çok sevrdim akşamları artık içmiyorum belki bana od a etki etmiştir hee
Ben de tuvalette yapıyorum iş yerinde hergün 70 tane
Ay yok cnm ya kepekli filan değil normal spagetti :) bieşycik olmaz ya gün boyu başka bişey yemem zararı olmaz :)ay bende feci acıktımm
lokur menün tamm benlikkk
esra kendin yaopacaksan tam buğday yada kepekli ye bende arada yiyorum bol domates sosu ile
Ben de tuvalette yapıyorum iş yerinde hergün 70 tane
Ay yok cnm ya kepekli filan değil normal spagetti :) bieşycik olmaz ya gün boyu başka bişey yemem zararı olmaz :)
eheheh bize mobing yapıyorlar yahu yemeyince annemde sabah giydiğim pantolu görünce şok olduu bu sana çok dar oluyordu kuru kemençe gibi kaldın kızım sütün kesiliyo yapma yavaşla biraz diyo sanki hızlı gidiyorum. Şu büyükler şöyle yapmasa daha güzel kilo vercez hee
anaaam bu tuvalette spor yapma olayını herkes deniyomuaynen dun bende yukarı cıkdım ole yapdım bugunde bırazdan cıkım yapım aksam ınsan unutyor bazen ıyı dedın
ya benımde var yakası acık boynuna dogru kalın baglaması vardı onu baglamıyorum yakam cok acık oluyor bu sene degıscem daha hos bısey alım dyorum bakıcam neler var tatıl alısverısı lazm eskıler artk buyuk gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?