Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yok anacım ekmek yermiyim hiç 2 gün yemiiicem zaten
yaa zaten topu topu 4 kilo vermişim 2 sini geri alcam diye korkuyorum yaaaaaa
bugün eve yürüyerek gitcem çocukları babası alsın artıkın
akşama da leslie yapıp 30 dk yürüdümmü işlem tamamdır herhalde

bu arada bugünkü dondurmayı iptal ettim bu sabahki kahvaltıdan sonra, bilginizee

Ben de mayocuyum ama çok güzel modeller var benim straplez üst kısmı ortadan ipler boyuna gidiyo çok severek aldım geçen sene ama bakalım bu sene denemedim ne oldu acaba

ya benımde var yakası acık boynuna dogru kalın baglaması vardı onu baglamıyorum yakam cok acık oluyor bu sene degıscem daha hos bısey alım dyorum bakıcam neler var tatıl alısverısı lazm eskıler artk buyuk gelır

ıyı yaptın tatlım domdurmayıda haftaya yersın aynen ekmek yemessn bugun dengelersın uzulme cok bısey yemedın hala dıyoruym bunu ama yarın yıyebılırsn sabah kahvaltını yogurtla yap bence

tabı cocukları babaya sole sen de spor yapmıs olursun.

Vuuuhuu bomba gibi kahvaltı olmuş şekerto :) öğlene acıkmazsın bile kolay kolay :)

Evet kuzum çünkü bomba gibi hissediyorum kendimi :) az getirdim yemeklerimi 1550 ile kapanacak bugün gene tam bazal metobalizmam kadar :)

Kahvaltıya baaak maşallah kuzum nasıl yiyipte kilo veriyor hatuna bak

Evet bebişimm ya çok hareketliyim ben ama masabaşında bile mıy mıy iş yapmam evde hele hiç durmam kocam film izletirse anca o zaman bir de kahve keyfinde :) ee gidince kızımı parka da götürüyorum öyle böyle gidiyor :) aslında denilen doğru insanlar yiyerek kilo verir yemek azalırsa vücut kitler kendinii

lokur akşam yoğurt veya salata yersind engelersin cnm :))

bizimd ebugün d.gnü varmış pasta söyledik ama ben yemiycemm pide var zaten

kızlar ben nasıl bikini alcam bu kiloyla yaa

ay o dert bende de var benim kilodan değil ama sarkmaları nasıl toplicam yaa o zamana kadar

seyrekyagmur kız çorbayı yasaklamazlar aslında pek. Önce içip açlığı bastırıyo diye veriyolar sanki diyetisyenler ya
Çorbayı pek aramam ama bazen yapıyorum canım çekiyor da :)

Yok bebişim ben ne liste gördüysem çorba minimum ya var ya yok. biz millet olarak çorbayı sıcak severiz o da genişletir mideyii çünkü çiğneme sistemimizi doyurmaz katı gıda da peşinden yeriz o yüzden o zaman *2 oluyor işte..

Bende tatlıyı regl de arıyorum tek künefe hariç :) Hamurişi ni hiç yemesem tığ gibi olurum ama hastayız hacı

Hayır bu kadar kısma aldığın kalori 300 civarı. sebze ağırlıklı beslan bugün bence. patates olmasın içinde pilav yeme yeterli

kızz pişman olunurmu bu menüyee Lokur daha yeme onlardan ama hafif beslen gerisinii

eheheh bize mobing yapıyorlar yahu yemeyince annemde sabah giydiğim pantolu görünce şok olduu bu sana çok dar oluyordu kuru kemençe gibi kaldın kızım sütün kesiliyo yapma yavaşla biraz diyo sanki hızlı gidiyorum. Şu büyükler şöyle yapmasa daha güzel kilo vercez hee

Öğleden sonra ton balıklı spagetti yicem ben yaa canım çekti kızlar :) akşam da bişey yemem artık. Çünkü makarnayı birazcık fazla yemek istiyorumm
Bi de dünkü yemekten az kaldı,akşam kocişe hazırlıcam onu. Başka yemek yapmıyım diyorum sonra kalıyo yazık oluyo

Bana da hep gördüklerim tam tersi diyor ben çok sevrdim akşamları artık içmiyorum belki bana od a etki etmiştir hee
Bilemedim bacım belki doğrudur. Zaten sıcak havalarda çorba aranmıyo. Yemek az olursa yanına çorba yapıyorum bazen fazladan yemek yapmamak için

aynen arttırcam canım dun ısyernde de bıraz yapmısdm ama aksamları yapcam smdı 4 gun falan yurusem cok ıyı olcak bayadır spor yapamıyorum cnku ıyı olmuyor ramazanda yedkden snra da ıns yururum.

Ben de tuvalette yapıyorum iş yerinde hergün 70 tane

Bana da hep gördüklerim tam tersi diyor ben çok sevrdim akşamları artık içmiyorum belki bana od a etki etmiştir hee

ya cok vermıyor tabıkı cnm da arada ıc tabı ole dusunme herkez farklı dıyor gercekden ben suan mesela ekmek yemıyorum yemeklerın yannda o yuzden corba ıcmıyorm ekmek yıoyınce ekmegı kesıp corba yapıyorum

ay bende feci acıktımm
lokur menün tamm benlikkk

esra kendin yaopacaksan tam buğday yada kepekli ye bende arada yiyorum bol domates sosu ile
Ay yok cnm ya kepekli filan değil normal spagetti :) bieşycik olmaz ya gün boyu başka bişey yemem zararı olmaz :)

valla katılıyorum hacııı
benim sevgili kocacım hem destek hem köstek ( Allahtan herzaman köstek olmuyo)
"ye ye yarımdan bişey olmaz hepsinin azar azar tadına bak "diyo sabah bana
heee bakiiimde bu şişkoluk hep kalsın üstümde
anacımda aynı; "maaşallah iyi iradelisin" diyo ama çin işkencesi gibi "sabah börek yapacaz sende gel" diyo
olaydaki tezatlığa bakar mısın? "Allah razı olsuuuuuun" didim

aynen dun bende yukarı cıkdım ole yapdım bugunde bırazdan cıkım yapım aksam ınsan unutyor bazen ıyı dedın
anaaam bu tuvalette spor yapma olayını herkes deniyomu
bende öyle yapıyodumda bilmiyodum hee sizinde yaptığınızı
3 lt su içince spor için en iyi spor salonu bence orası

Yaa bol gelir evet ama çok seviyodum ben mayomu esnek bişey ya belki de çok bol durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…