- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.781
ben nohut vs yediigmde ekmek yemiyorum hiç
Ben dayanamıyorum canım yiyorum pilav yemezsem diyetisyen yazdı bu şekilde bana
bugün ben masumum öğlen de hatunlar pide pizza yesin ayy hayret noluyo bana acaba
1 porsiyon nohut
1 porsiyon yağsız marul slaatası
1,5 dilim tb ekmeği bebeiklerim güzel doydum hee yemekçi aramaktansa böyle daha iyii
yemeğe indiğimde 1,5 pide aldım tabağıma hepsini yiycektim ama 1 pidede tıkandım
4 ekmek+2 et+1 yag yemiş oldumm
kenarlarını çıkarmak sonra aklıma geldi iyimi
iki bardakta ayran içtim , ufak tabak salata ile
Evet kuzum çünkü bomba gibi hissediyorum kendimi :) az getirdim yemeklerimi 1550 ile kapanacak bugün gene tam bazal metobalizmam kadar :)
Evet bebişimm ya çok hareketliyim ben ama masabaşında bile mıy mıy iş yapmam evde hele hiç durmam kocam film izletirse anca o zaman bir de kahve keyfinde :) ee gidince kızımı parka da götürüyorum öyle böyle gidiyor :) aslında denilen doğru insanlar yiyerek kilo verir yemek azalırsa vücut kitler kendinii
ay o dert bende de var benim kilodan değil ama sarkmaları nasıl toplicam yaa o zamana kadar
Yok bebişim ben ne liste gördüysem çorba minimum ya var ya yok. biz millet olarak çorbayı sıcak severiz o da genişletir mideyii çünkü çiğneme sistemimizi doyurmaz katı gıda da peşinden yeriz o yüzden o zaman *2 oluyor işte..
Bende tatlıyı regl de arıyorum tek künefe hariç :) Hamurişi ni hiç yemesem tığ gibi olurum ama hastayız hacı
Hayır bu kadar kısma aldığın kalori 300 civarı. sebze ağırlıklı beslan bugün bence. patates olmasın içinde pilav yeme yeterli
kızz pişman olunurmu bu menüyeeLokur daha yeme onlardan ama hafif beslen gerisinii
eheheh bize mobing yapıyorlar yahu yemeyince annemde sabah giydiğim pantolu görünce şok olduu bu sana çok dar oluyordu kuru kemençe gibi kaldın kızım sütün kesiliyo yapma yavaşla biraz diyo sanki hızlı gidiyorum. Şu büyükler şöyle yapmasa daha güzel kilo vercez hee
ay bende feci acıktımm
lokur menün tamm benlikkk
esra kendin yaopacaksan tam buğday yada kepekli ye bende arada yiyorum bol domates sosu ile
ne yapıyonn kı
aynen dun bende yukarı cıkdım ole yapdım bugunde bırazdan cıkım yapım aksam ınsan unutyor bazen ıyı dedın
anaaam bu tuvalette spor yapma olayını herkes deniyomu
bende öyle yapıyodumda bilmiyodum hee sizinde yaptığınızı
3 lt su içince spor için en iyi spor salonu bence orası
Kilo almıyım yaaa gerçi çok da gezicez yürüycez almam bence ya 2 günde sizin yerinize yerim fotoraf da arıcam zaten sanaoo bayramı ilan etmişsin valla kilo alıp dönme yeter kilo vermesen de olur ama bizim yerimize de yee
Mayokinii çok güzel duruyo sarkma olmayanlarda ya bende istiyorumm :)
evet evet bebişim bende yapmıyom bizim beyde düşkün değil Allahtann
ayy benim annem iştee.. Bana diyordu ki tombiş oldun dikkat et azcık kocayı kaptrıcan onlara gidince de 4 çeşit sevdiğim yemek 1 çeşit hamur işi yemessende sizin için uğraştım der bozulur dengesizler yahu ama yarın bayram ilan edelim tabikisabah kahvaltı yaparız az kalorili 300 felan onları zaten beş çayında yiyoruz 4 gibi 800 cal olur muhakkak akşamda yemeyiz yoğurt yeriz yeter olmaz mı
olma mı davşanım
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu
ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm
haydin görüşürük...
kuzular bende yemegımı yedm arkıdısle dısarı cıkdık
tavuk yedım bıde yannda az salata vardı :)
olma mı davşanım
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu
ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm
haydin görüşürük...
Afiyet olsun hatun her zamanki gibi doğru yolundasın vallakuzular bende yemegımı yedm arkıdısle dısarı cıkdık
tavuk yedım bıde yannda az salata vardı :)
Afiyet olsun kuzum valla bizim masa dolu yazmıyım neler var ama sabah dediklerimi yedikten sonra şuan bir lokma yiyecek halim yok vay beee neydik ne lduk performans yerlerde
Afiyet olsun kuzum valla bizim masa dolu yazmıyım neler var ama sabah dediklerimi yedikten sonra şuan bir lokma yiyecek halim yok vay beee neydik ne lduk performans yerlerde
millet foto , çkindi ben kaçtım kilolalrdan
aynen canım anlaştıkk
Afiyet olsun hatun her zamanki gibi doğru yolundasın valla
Lokur bu uzun masalardasınız değil mi ortak herkes laptupuyla kenarlarında eğer öyleyse ve o masa doluysa ve sen de orada sakin sakin onlara soluyarak yaşıyorsan sen yaşamıyorsun demektir hatun
Kızlar öğlen arasında1 dilim karpuz 5 kaşık yoğurt yedim öğle yemeği niyetine 40 gr bitter :)
Karpuzu çok kaçırma aaaa :)Bende tarçınlı yoğurtla biraz eti form zeytinli bisküvi yedim azdı yani 50 kalori falan biraz sonrada karpuz yicem
Ben de ton balıklı makarnamı yedimmüstüne de kaşar rendeledim ohhh miss gibi oldu canım istemiş valla daha yesem yerim ama 1 porsiyon oldu normalde bu kadar yemiyorum :) sabah doğru düzgün yemeyince acıkmışım
tarçınlı yoğurt favorim valla benimde içine badem kuru meyve çok yakışıyor cevzi dındık 3-4 saatte tok tutuyorBende tarçınlı yoğurtla biraz eti form zeytinli bisküvi yedim azdı yani 50 kalori falan biraz sonrada karpuz yicem
aynen canım anlaştıkk
Afiyet olsun hatun her zamanki gibi doğru yolundasın valla
Lokur bu uzun masalardasınız değil mi ortak herkes laptupuyla kenarlarında eğer öyleyse ve o masa doluysa ve sen de orada sakin sakin onlara soluyarak yaşıyorsan sen yaşamıyorsun demektir hatun
tarçınlı yoğurt favorim valla benimde içine badem kuru meyve çok yakışıyor cevzi dındık 3-4 saatte tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?