Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bugün ben masumum öğlen de hatunlar pide pizza yesin ayy hayret noluyo bana acaba

1 porsiyon nohut
1 porsiyon yağsız marul slaatası
1,5 dilim tb ekmeği bebeiklerim güzel doydum hee yemekçi aramaktansa böyle daha iyii

afıyet olsun kuzum harıkaymıs cıdden ıyı yaptın cıdden.

afıyet olsun pıde ah ah kosede duruyor bzm hıc yıyemıyorum abı yerse 1 dılım alırdm smdı onuda yapamıyorum

mayo konusuna da gelırsek arada degısıklık ıyıdır ya kafa dagıtalım dmı

yok zaten midem fenaa bugün başka bişey yemem zor akşama da yolda olucam bakalım ama midem alt üstü oldu bünye alışık değil tabii yeşil çay içiyorum şimdi öğlen de sade türk kahvesi içtim balım

ay bende feci acıktımm
lokur menün tamm benlikkk

esra kendin yaopacaksan tam buğday yada kepekli ye bende arada yiyorum bol domates sosu ile

yok yok hiç tavsiye etmem

ne yapıyonn kı

squat canım beni en güzel incelten ve kalp atışı hızlandıran dolayısıyla çok yağ yaktıran bi şey 50 ile başlayıp hergün 5 -5 artırarak gidebilirsin ama vücut şeklin ve doğru yapmak önemli

aynen dun bende yukarı cıkdım ole yapdım bugunde bırazdan cıkım yapım aksam ınsan unutyor bazen ıyı dedın

ohh miss valla ben de gittikçe bi 70 yapıyorum

anaaam bu tuvalette spor yapma olayını herkes deniyomu
bende öyle yapıyodumda bilmiyodum hee sizinde yaptığınızı
3 lt su içince spor için en iyi spor salonu bence orası

Bence de valla hiç yoktan iyi 3dk sürüyo 70 squat mesela bi nefes nefese kalıyorum bi hareket işte

Kilo almıyım yaaa gerçi çok da gezicez yürüycez almam bence ya 2 günde sizin yerinize yerim fotoraf da arıcam zaten sana

Canım bak ben ramazanda beslenme şekli ile ilgili yazılar bulup paylaşıştım önce proteinle başlayıp en son karbonhidrat yemek lazımmış ki az karbonhidrat alalam ama herşeyden dengeli yemek gerekiyor günlük mesela 1300 kalori mi alıcaksın ya da kiilona göre değişir 1400 se mesela 2 ye bölüp sahur iftarda o kaloriye uygun yemek lazım

kuzular bende yemegımı yedm arkıdısle dısarı cıkdık

tavuk yedım bıde yannda az salata vardı :)

Afiyet olsun kuzum valla bizim masa dolu yazmıyım neler var ama sabah dediklerimi yedikten sonra şuan bir lokma yiyecek halim yok vay beee neydik ne lduk performans yerlerde

aynen canım anlaştıkk

kuzular bende yemegımı yedm arkıdısle dısarı cıkdık

tavuk yedım bıde yannda az salata vardı :)
Afiyet olsun hatun her zamanki gibi doğru yolundasın valla

Afiyet olsun kuzum valla bizim masa dolu yazmıyım neler var ama sabah dediklerimi yedikten sonra şuan bir lokma yiyecek halim yok vay beee neydik ne lduk performans yerlerde

Lokur bu uzun masalardasınız değil mi ortak herkes laptupuyla kenarlarında eğer öyleyse ve o masa doluysa ve sen de orada sakin sakin onlara soluyarak yaşıyorsan sen yaşamıyorsun demektir hatun

kuzum olur mu ya sende hıc odul yapmadn cok ıyı oldu bence benımde ne zmandır aklmda pgca var dereotlu

millet foto , çkindi ben kaçtım kilolalrdan

olur mu masum cok takıosun ama sankı 100 kılosun bole dusunme lutfen

aysunum gecen hafta cok yıyınce bu hafta cok gaza geldım ıns bole devam eder bozmam
Kızlar öğlen arasında1 dilim karpuz 5 kaşık yoğurt yedim öğle yemeği niyetine 40 gr bitter :)

afıyet olsun mervecım

Ben de ton balıklı makarnamı yedimm üstüne de kaşar rendeledim ohhh miss gibi oldu canım istemiş valla daha yesem yerim ama 1 porsiyon oldu normalde bu kadar yemiyorum :) sabah doğru düzgün yemeyince acıkmışım

oh afıyet olsun makarnanın her turlusu gıder yanı arkdasla cıkdık oda makarna yedı ben tavuk of of :)

Kuzum çağrı merkezi işte evet herkes kutu kutu ve bana arkaları dönük ben tek masada onlara doğru bakıyorum ama benim karşımda bir servis masası var o dolu herkesin arkasaı dönük oluyo bu durumda ben masaya bakıyorum

tarçınlı yoğurt favorim valla benimde içine badem kuru meyve çok yakışıyor cevzi dındık 3-4 saatte tok tutuyor

Ben de elma, fındık badem yer fıstığından biri, yoğurt ve tarçın karışımına bayılıyorum yani 10 fındık ya da badem falan bir elma tarçın yoğurt bazı günler öğün olarak yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…