• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

mademmm yiyorummm en iyisi olsun diyorsun he haklısın
ben tat olarak daha çok beğeniyorum

Cnm benim alışveriş yaptığım market biraz küçük,her istediğimi bulamıyorum. Bi de eşime aylık olarak ticket karta para yatırıyolar,onun geçtiği marketlerden alışveriş yapıyoruz. Ama bi dahakine unutmazsam bakayım varsa alırım. Aylık alışveriş için daha büyük bi şubeye gidiyoruz genelde,orada olur sanırım :)

Bütün işlerimi halettim ama dışardan beni gören gülmekten ölürdü heralde git menemen yap o pişerken 1. keki yap fırınat o pişerken yemek ye sonra keki çıkart sonra saçını boya beklet keki yap fırına at duşa gir çık kekei çıkart çanta hazırla 3 te yattım tabii:KK70:

kuzum ben başladım 3 gün yemek yemek yemek onlardan da yemem mi :KK45::KK45:

oo bayramı ilan etmişsin valla kilo alıp dönme yeter kilo vermesen de olur ama bizim yerimize de yee :KK51:

ben hıc bıkını gıymedım hep mayo bu sene bı tane alm dıyorum ama cekınırım ya alısıkda dıılım pek ama bakıcam olmadı mayokını falan :-)

Mayokinii çok güzel duruyo sarkma olmayanlarda ya bende istiyorumm :)

Bilemedim bacım belki doğrudur. Zaten sıcak havalarda çorba aranmıyo. Yemek az olursa yanına çorba yapıyorum bazen fazladan yemek yapmamak için :KK70:

evet evet bebişim bende yapmıyom bizim beyde düşkün değil Allahtann

valla katılıyorum hacııı:KK14:
benim sevgili kocacım hem destek hem köstek ( Allahtan herzaman köstek olmuyo)
"ye ye yarımdan bişey olmaz hepsinin azar azar tadına bak "diyo sabah bana :sinirli:
heee bakiiimde bu şişkoluk hep kalsın üstümde :63:
anacımda aynı; "maaşallah iyi iradelisin" diyo ama çin işkencesi gibi "sabah börek yapacaz sende gel" diyo
olaydaki tezatlığa bakar mısın? "Allah razı olsuuuuuun" didim:KK70:

ayy benim annem iştee.. Bana diyordu ki tombiş oldun dikkat et azcık kocayı kaptrıcan onlara gidince de 4 çeşit sevdiğim yemek 1 çeşit hamur işi yemessende sizin için uğraştım der bozulur dengesizler yahu ama yarın bayram ilan edelim tabiki :KK53: sabah kahvaltı yaparız az kalorili 300 felan onları zaten beş çayında yiyoruz 4 gibi 800 cal olur muhakkak :kk77: akşamda yemeyiz yoğurt yeriz yeter olmaz mı :KK49:

oo bayramı ilan etmişsin valla kilo alıp dönme yeter kilo vermesen de olur ama bizim yerimize de yee :KK51:

Mayokinii çok güzel duruyo sarkma olmayanlarda ya bende istiyorumm :)

evet evet bebişim bende yapmıyom bizim beyde düşkün değil Allahtann

ayy benim annem iştee.. Bana diyordu ki tombiş oldun dikkat et azcık kocayı kaptrıcan onlara gidince de 4 çeşit sevdiğim yemek 1 çeşit hamur işi yemessende sizin için uğraştım der bozulur dengesizler yahu ama yarın bayram ilan edelim tabiki :KK53: sabah kahvaltı yaparız az kalorili 300 felan onları zaten beş çayında yiyoruz 4 gibi 800 cal olur muhakkak :kk77: akşamda yemeyiz yoğurt yeriz yeter olmaz mı :KK49:

mayokini bende seviyorummm aaaa ah işte olmuyorrr

Seninle kilolarimiz aynı hemen hemen ben şahsen açık olsam bu vücutla hayatta bikini giyemezdim:(çünkü bazen giyenleri görüyorum yağlı yağlı hiç hoş durmuyor

olma mı davşanım :KK76:
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem :işsiz:
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar:KK45:
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu

ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm:KK55:
haydin görüşürük...:KK15::KK15:

:( kızlar ya ben şimdi en az 57 falan olcaktm bırakmasaydım diyeti çok üzülüyorum :( hep şişman çıkıyorum fotoğraflarda :(
yoğunluktan saldım da kendimi ne bulursam onu yiyorum. yağlı yemekler, kızartmalar, tatlı şekerli şeyler... son bi haftam ama çok şükür bitcek bende başlicam diyete.

Back
X