- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.741
Yok kuzu mayo icin demedm elvise sort icin dedm mayo zaten yapisior daha iyi dururYaa bol gelir evet ama çok seviyodum ben mayomu esnek bişey ya belki de çok bol durmaz
mademmm yiyorummm en iyisi olsun diyorsun he haklısın
ben tat olarak daha çok beğeniyorum
Sende bikini giymelokur akşam yoğurt veya salata yersind engelersin cnm :))
bizimd ebugün d.gnü varmış pasta söyledik ama ben yemiycemm pide var zaten
kızlar ben nasıl bikini alcam bu kiloyla yaa
Sende bikini giyme
Ben şahsen kapalı olduğum için bikini giyenlere böyle bakiyorumherkesin kültür yapısı farklı tabi
Ayy dime kız öyle bu yıl bende hasema alıp denize gitcemben o haşemo ile girenlere bakıyorum aynen
Bütün işlerimi halettim ama dışardan beni gören gülmekten ölürdü heralde git menemen yap o pişerken 1. keki yap fırınat o pişerken yemek ye sonra keki çıkart sonra saçını boya beklet keki yap fırına at duşa gir çık kekei çıkart çanta hazırla 3 te yattım tabii
kuzum ben başladım 3 gün yemek yemek yemek onlardan da yemem mi
ben hıc bıkını gıymedım hep mayo bu sene bı tane alm dıyorum ama cekınırım ya alısıkda dıılım pek ama bakıcam olmadı mayokını falan
Bilemedim bacım belki doğrudur. Zaten sıcak havalarda çorba aranmıyo. Yemek az olursa yanına çorba yapıyorum bazen fazladan yemek yapmamak için
valla katılıyorum hacııı
benim sevgili kocacım hem destek hem köstek ( Allahtan herzaman köstek olmuyo)
"ye ye yarımdan bişey olmaz hepsinin azar azar tadına bak "diyo sabah bana
heee bakiiimde bu şişkoluk hep kalsın üstümde
anacımda aynı; "maaşallah iyi iradelisin" diyo ama çin işkencesi gibi "sabah börek yapacaz sende gel" diyo
olaydaki tezatlığa bakar mısın? "Allah razı olsuuuuuun" didim
Ayy dime kız öyle bu yıl bende hasema alıp denize gitcem
oo bayramı ilan etmişsin valla kilo alıp dönme yeter kilo vermesen de olur ama bizim yerimize de yee
Mayokinii çok güzel duruyo sarkma olmayanlarda ya bende istiyorumm :)
evet evet bebişim bende yapmıyom bizim beyde düşkün değil Allahtann
ayy benim annem iştee.. Bana diyordu ki tombiş oldun dikkat et azcık kocayı kaptrıcan onlara gidince de 4 çeşit sevdiğim yemek 1 çeşit hamur işi yemessende sizin için uğraştım der bozulur dengesizler yahu ama yarın bayram ilan edelim tabikisabah kahvaltı yaparız az kalorili 300 felan onları zaten beş çayında yiyoruz 4 gibi 800 cal olur muhakkak akşamda yemeyiz yoğurt yeriz yeter olmaz mı
ayy benim annem iştee.. Bana diyordu ki tombiş oldun dikkat et azcık kocayı kaptrıcan onlara gidince de 4 çeşit sevdiğim yemek 1 çeşit hamur işi yemessende sizin için uğraştım der bozulur dengesizler yahu ama yarın bayram ilan edelim tabikisabah kahvaltı yaparız az kalorili 300 felan onları zaten beş çayında yiyoruz 4 gibi 800 cal olur muhakkak akşamda yemeyiz yoğurt yeriz yeter olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?