Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

mademmm yiyorummm en iyisi olsun diyorsun he haklısın
ben tat olarak daha çok beğeniyorum

Cnm benim alışveriş yaptığım market biraz küçük,her istediğimi bulamıyorum. Bi de eşime aylık olarak ticket karta para yatırıyolar,onun geçtiği marketlerden alışveriş yapıyoruz. Ama bi dahakine unutmazsam bakayım varsa alırım. Aylık alışveriş için daha büyük bi şubeye gidiyoruz genelde,orada olur sanırım :)

oo bayramı ilan etmişsin valla kilo alıp dönme yeter kilo vermesen de olur ama bizim yerimize de yee

ben hıc bıkını gıymedım hep mayo bu sene bı tane alm dıyorum ama cekınırım ya alısıkda dıılım pek ama bakıcam olmadı mayokını falan

Mayokinii çok güzel duruyo sarkma olmayanlarda ya bende istiyorumm :)

Bilemedim bacım belki doğrudur. Zaten sıcak havalarda çorba aranmıyo. Yemek az olursa yanına çorba yapıyorum bazen fazladan yemek yapmamak için

evet evet bebişim bende yapmıyom bizim beyde düşkün değil Allahtann

ayy benim annem iştee.. Bana diyordu ki tombiş oldun dikkat et azcık kocayı kaptrıcan onlara gidince de 4 çeşit sevdiğim yemek 1 çeşit hamur işi yemessende sizin için uğraştım der bozulur dengesizler yahu ama yarın bayram ilan edelim tabiki sabah kahvaltı yaparız az kalorili 300 felan onları zaten beş çayında yiyoruz 4 gibi 800 cal olur muhakkak akşamda yemeyiz yoğurt yeriz yeter olmaz mı

mayokini bende seviyorummm aaaa ah işte olmuyorrr

Seninle kilolarimiz aynı hemen hemen ben şahsen açık olsam bu vücutla hayatta bikini giyemezdimçünkü bazen giyenleri görüyorum yağlı yağlı hiç hoş durmuyor

olma mı davşanım
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu

ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm
haydin görüşürük...

kızlar ya ben şimdi en az 57 falan olcaktm bırakmasaydım diyeti çok üzülüyorum hep şişman çıkıyorum fotoğraflarda
yoğunluktan saldım da kendimi ne bulursam onu yiyorum. yağlı yemekler, kızartmalar, tatlı şekerli şeyler... son bi haftam ama çok şükür bitcek bende başlicam diyete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…