Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

@seyrekyagmur kız çorbayı yasaklamazlar aslında pek. Önce içip açlığı bastırıyo diye veriyolar sanki diyetisyenler ya
Çorbayı pek aramam ama bazen yapıyorum canım çekiyor da :)

corba yasaklanmıyo bazen vermıyor ama corba 1 dılım ekmege deger dıordu bana corba ıcınce ekmek yeme dıyordu.

corba yasaklanmıyo bazen vermıyor ama corba 1 dılım ekmege deger dıordu bana corba ıcınce ekmek yeme dıyordu.
Heh aynen öyle bişeyler var işte. Valla çorba ve yemek varsa çorbayı ekmeksiz içerim ama yemeğe ekmeği bandıra bandıra gümletirim

tatlım gunaydın

abartma bence bısey yok bunda dıyetsyen bana yarım smıt verıyordu ekmek yerıne sımıt yedım yarımda pogca bısey olmaz aynen devam et yememek kılo verdırmez sana ekmek yeme sadece bugun tamam mı

Heh aynen öyle bişeyler var işte. Valla çorba ve yemek varsa çorbayı ekmeksiz içerim ama yemeğe ekmeği bandıra bandıra gümletirim

yok tatlım ole olmuyor corba kuru yemekde kuru yada yemek 1 dılım ekmek olarak olur. hem dıyette yemegın suyunu onermıyorlar cunku yagı en cok orda dıe ufak bı dıp not olsun :)
lokurum afıyet olsun tatlım sıfa olsun kılo olmasın. sen hakettn hıc kacamaksızdın yanı sana bısey dıyemıyoruz o yuzden bızde kızlarla aksam gezmeye gtcez tatlı yerız dedıler ama ben yemıcem nede olsa detoks yapıyorum

Bütün işlerimi halettim ama dışardan beni gören gülmekten ölürdü heralde git menemen yap o pişerken 1. keki yap fırınat o pişerken yemek ye sonra keki çıkart sonra saçını boya beklet keki yap fırına at duşa gir çık kekei çıkart çanta hazırla 3 te yattım tabii

kuzum ben başladım 3 gün yemek yemek yemek onlardan da yemem mi

afiyet olsun canım bol bol enerji olsun yediklerin, okadar zamandan sonra hakkettin sen bunu
( bizim yerimize de ye ama abartmadan ) bu 3 günün tadını çıkar
şimdiden iyi eğlenceler sana çiçeeeeeem

Aslıcanım sağoll valla içten içe bir suçluluk duygusu var yani engel olamıyorum ama yiyorum da valla hem ramazan da geliyo yiyim ben en iyisi ama seeen yemeeeee izinde zaten yediiinn yeme kuzum gelinliğini düşüün balayını düşüün

afiyet olsun canım bol bol enerji olsun yediklerin, okadar zamandan sonra hakkettin sen bunu
( bizim yerimize de ye ama abartmadan ) bu 3 günün tadını çıkar
şimdiden iyi eğlenceler sana çiçeeeeeem
Canım benim teşekkür ederim sen de hiç sıkma canını yarım poğaça yarım simit bişey değil bugün karbonhidrat almazsın başka olur biter yoğurt salata falan tamam işte

bende pide yiycem cnm akşamda yoğurt zaten ,

ya mayo çok kaba duruyor inanki çok çirkin oluyor 80 kiloya kadar bikini giymenin yolu var

sucluluk duyma tatlım ramazan oncesı ödül oldu sana bu

aynen yemıcem canım benım ıcın oncelık gelınlık balayı bu vucutla tatıle gtmıyım

dun 30 dk yurume bandında yurudum bıde 25 squat yapdım cnım

aynen beni anlattın yaa bende revani, knefe bakmak yüzüne ama ah kekler poçalar simitler
valla dayanamıyorum kaaaardeşim yaaaa
tatlı olsa umrumda olmaz ama o poğaçalar börekler yokmu hep onlar bu hale getirdi beni
pazar sabahları kahvaltıya börek veya poğaça tarzı şeyler yapardım artık yapmıyorum beyaz ekmekte olunca acayip yediriyo işte boşuna mı böyle olduk

ohh süpersin kuzum 30dk yürüyüş çok da yeterli üstüne de squatı biraz artır hergün 5- 5 artır bak çok faydasını görüceksin squat düzenli yapınca mucize

bende pide yiycem cnm akşamda yoğurt zaten ,

ya mayo çok kaba duruyor inanki çok çirkin oluyor 80 kiloya kadar bikini giymenin yolu var

ben hıc bıkını gıymedım hep mayo bu sene bı tane alm dıyorum ama cekınırım ya alısıkda dıılım pek ama bakıcam olmadı mayokını falan

ohh süpersin kuzum 30dk yürüyüş çok da yeterli üstüne de squatı biraz artır hergün 5- 5 artır bak çok faydasını görüceksin squat düzenli yapınca mucize

aynen arttırcam canım dun ısyernde de bıraz yapmısdm ama aksamları yapcam smdı 4 gun falan yurusem cok ıyı olcak bayadır spor yapamıyorum cnku ıyı olmuyor ramazanda yedkden snra da ıns yururum.

Abooow bacım afiyet olsun sıcak sıcak yenmez mi ki yaa offf sen bulursun bi yolunu dengelersin. Protein ağırlıklı beslenmen daha iyi olucak sanki hııı
dengelerim dimi kankiiii
ne yiyeceğimi bilemedim bi şekilde halletmem lazım bugünün kahvaltısını

Yaaa bacım napıyon canımı çektiriyon hee Allahımm canım acayip şeyler istiyo şu an. Kahvaltı beni tok tutmadı ya sanki. Sadece yoğurt şeftali yedim ondan oldu sanırsam
kahvaltını iyi yap şekerim sonra çabuk acıktırıyo insanı
kahvaltı önemlii

ben hıc bıkını gıymedım hep mayo bu sene bı tane alm dıyorum ama cekınırım ya alısıkda dıılım pek ama bakıcam olmadı mayokını falan

Ben de mayocuyum ama çok güzel modeller var benim straplez üst kısmı ortadan ipler boyuna gidiyo çok severek aldım geçen sene ama bakalım bu sene denemedim ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…