- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.701
@seyrekyagmur kız çorbayı yasaklamazlar aslında pek. Önce içip açlığı bastırıyo diye veriyolar sanki diyetisyenler ya
Çorbayı pek aramam ama bazen yapıyorum canım çekiyor da :)
Heh aynen öyle bişeyler var işte. Valla çorba ve yemek varsa çorbayı ekmeksiz içerim ama yemeğe ekmeği bandıra bandıra gümletirimcorba yasaklanmıyo bazen vermıyor ama corba 1 dılım ekmege deger dıordu bana corba ıcınce ekmek yeme dıyordu.
günaydın kızlaarr
iyi haberlerle gelmedim bu sabah
bugün okula biraz geç gideyim dedim adam üşenmedi gitti simit poğaça ne varsa alıp geldi yaaa
sabah sabah hiç iyi olmadı bide sıcak sıcak hepsi Allahıııııııım sana geliyoruuuuuumm
yemicem dedim ama yediiimmmyarım simit yarımda kaşarlı poğaça yedim
benim zaafımda bu işte, künefeyle beni 1 hafta aynı odaya koy dönüpte yüzüne bakmam
ama hamur işi olunca işler değişiyo
öğle yemeği yemicem bugün, dışarda işlerim vardı öğleden sonra çıkarım diyodum ama yemek saatinde kaçarım akşama da yoğurtla salata yiyeyim en iyisi
Heh aynen öyle bişeyler var işte. Valla çorba ve yemek varsa çorbayı ekmeksiz içerim ama yemeğe ekmeği bandıra bandıra gümletirim
lokurum afıyet olsun tatlım sıfa olsun kılo olmasın. sen hakettn hıc kacamaksızdın yanı sana bısey dıyemıyoruz o yuzden bızde kızlarla aksam gezmeye gtcez tatlı yerız dedıler ama ben yemıcem nede olsa detoks yapıyorumKahvaltım: 2 yaprak sarma
2 tatlı kurabiye minik 1 tl kadar
3 tuzlu kurabiye bunun her biri 1 kk
1 dilim kek
1 dilim börek
Evet bu üç günü bana sormayın başladım yani pazartesiye kadar benden hayır yokpişman değilimmmm
oy maşaallah he bavulla boyayı son güne bırakmasaydın sıkışmazdın seni üşengeç senii
lokur ayrıca o keklere mamaları hafiften okşaa hiç yemeden olur muu
yaptık bile sen haftasonu gör şimdii
İyi Güzel ama kahvaltı çıkacak artık içinden hee
Hoşgeldin canım.Çorba ne kadar hafif görünse de diyet listelerinde ilk men edilen şey. Çünkü mideyi genişletiyor çabuk acıktırıyor canım. bana ezogelin, mercimek, tavuk suyu, kremalı çorbalar yasak mesela canm
Oyy maşaallah mutluluğuna canım ıkea gezilipte mutsuz olan kimse yoktur evimin dbine yapılıyor şimdii bende bayram kocamda matem havası varbitter iyidir yağ yakar. Maşaallah kaçamak da 0 dışarda olmana rağmen
İyi spor yapmışın vallaaa..bizide çok ihmal etme raporları bekliyoruzz
Hoşgeldinn canım tabiki gelebilrisin günlük yediklerini yaz bizim fit jürimiz olaya el koyuyor merak etme
Emziriyormusun ona göre yorum yapalım benimde 1,5 yaşına yaklaşıyor kızım
ye arkadas sen dengelersın onu cunku
bence de yesin bak yarın ben napıyorumm
Afiyet olsun balım bu arada gene hafif bi menü yemişin süpersin
afiyet olsun canım bol bol enerji olsun yediklerin, okadar zamandan sonra hakkettin sen bunuKahvaltım: 2 yaprak sarma
2 tatlı kurabiye minik 1 tl kadar
3 tuzlu kurabiye bunun her biri 1 kk
1 dilim kek
1 dilim börek
Evet bu üç günü bana sormayın başladım yani pazartesiye kadar benden hayır yokpişman değilimmmm
yok tatlım ole olmuyor corba kuru yemekde kuru yada yemek 1 dılım ekmek olarak olur. hem dıyette yemegın suyunu onermıyorlar cunku yagı en cok orda dıe ufak bı dıp not olsun :)
lokurum afıyet olsun tatlım sıfa olsun kılo olmasın. sen hakettn hıc kacamaksızdın yanı sana bısey dıyemıyoruz o yuzden bızde kızlarla aksam gezmeye gtcez tatlı yerız dedıler ama ben yemıcem nede olsa detoks yapıyorum
Canım benim teşekkür ederim sen de hiç sıkma canını yarım poğaça yarım simit bişey değil bugün karbonhidrat almazsın başka olur biter yoğurt salata falan tamam işteafiyet olsun canım bol bol enerji olsun yediklerin, okadar zamandan sonra hakkettin sen bunu
( bizim yerimize de ye ama abartmadan) bu 3 günün tadını çıkar
şimdiden iyi eğlenceler sana çiçeeeeeem
Valla pide mi pasta mı dersen ben pideyi seçerimm
Bikini ben de alamam valla bu danalıklazaten yüzmeyi de bilmem tatile de gitmedik daha 1,5 senedir evliyiz ama hemen bebek olunca kaldı hepsi. Balayına bile gitmemiştik yani o derece ama kış mevsiminde oldu bizim düğün dernek
Aslıcanım sağoll valla içten içe bir suçluluk duygusu var yani engel olamıyorum ama yiyorum da valla hem ramazan da geliyo yiyim ben en iyisiama seeen yemeeeee izinde zaten yediiinn yeme kuzum gelinliğini düşüün balayını düşüün
valla dayanamıyorum kaaaardeşim yaaaaaynen beni anlattın yaa bende revani, knefe bakmak yüzüne ama ah kekler poçalar simitler
sucluluk duyma tatlım ramazan oncesı ödül oldu sana bu
aynen yemıcem canım benım ıcın oncelık gelınlık balayı bu vucutla tatıle gtmıyım
dun 30 dk yurume bandında yurudum bıde 25 squat yapdım cnım
bende pide yiycem cnm akşamda yoğurt zaten ,
ya mayo çok kaba duruyor inanki çok çirkin oluyor 80 kiloya kadar bikini giymenin yolu var
ohh süpersin kuzum30dk yürüyüş çok da yeterli üstüne de squatı biraz artır hergün 5- 5 artır bak çok faydasını görüceksin squat düzenli yapınca mucize
ben hıc bıkını gıymedım hep mayo bu sene bı tane alm dıyorum ama cekınırım ya alısıkda dıılım pek ama bakıcam olmadı mayokını falan
dengelerim dimi kankiiiiAbooow bacım afiyet olsun sıcak sıcak yenmez mi ki yaa offfsen bulursun bi yolunu dengelersin. Protein ağırlıklı beslenmen daha iyi olucak sanki hııı
kız ne farkıı varr ,
kahvaltını iyi yap şekerim sonra çabuk acıktırıyo insanıYaaa bacım napıyon canımı çektiriyon hee Allahımmcanım acayip şeyler isti yo şu an. Kahvaltı beni tok tutmadı ya sanki. Sadece yoğurt şeftali yedim ondan oldu sanırsam
ben hıc bıkını gıymedım hep mayo bu sene bı tane alm dıyorum ama cekınırım ya alısıkda dıılım pek ama bakıcam olmadı mayokını falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?