• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

:KK43: kızlar ya ben şimdi en az 57 falan olcaktm bırakmasaydım diyeti çok üzülüyorum :KK43: hep şişman çıkıyorum fotoğraflarda :KK43:
yoğunluktan saldım da kendimi ne bulursam onu yiyorum. yağlı yemekler, kızartmalar, tatlı şekerli şeyler... son bi haftam ama çok şükür bitcek bende başlicam diyete.
Keşke salmasaydın kendini cnm ya. Bi dağıttın mı toparlamak çok zor oluyo valla ben çok çektim :(

bi de sağlıksız beslenince ödem çok oluyo vücutta. adetle bile atamadım. kilomda artış yok ama hem beslenmekten hem de yorgunluktan yüzüm gözüm şiş :( yeşil çaydan başka ödem için öneriniz var mı

bi de sağlıksız beslenince ödem çok oluyo vücutta. adetle bile atamadım. kilomda artış yok ama hem beslenmekten hem de yorgunluktan yüzüm gözüm şiş :KK43: yeşil çaydan başka ödem için öneriniz var mı
Kiraz sapını kaynatıp içebilirsin cnm. Bi de bol su tabi

olma mı davşanım :KK76:
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem :işsiz:
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar:KK45:
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu

ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm:KK55:
haydin görüşürük...:KK15::KK15:

yavru ramazanda tabıkı corba yıceksn olur mu ole corba pesınden ızgara yada sebze 1 dılım ekmekle bıde yogurt ole salata kur kuru yenmez herkez bole dıyor kızdırma benı yemım dıosun snra veremeyıp baska seylere saldırırsn.

Seninle kilolarimiz aynı hemen hemen ben şahsen açık olsam bu vücutla hayatta bikini giyemezdim:KK43:çünkü bazen giyenleri görüyorum yağlı yağlı hiç hoş durmuyor

banada güzel olacağını sanmıyorum üst bacaklarımda iri hadi göbeği yanları mayo ile kapatırımda bacak mne olcak yoksa bende mi haşemo giysem gızzz:KK48::KK48:

olma mı davşanım :KK76:
yoğurt can'dıııırrr
inşaallah pazar günü 82 yi geçmem :işsiz:
bu arada çorbayla ilgili okuduklarım hakkında toplaşın ve kesin bir hüküm verin kankilerim
ziiraa ramazanda akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı olur galiba,
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canlar:KK45:
yorumları bekliyorum ona göre, bayrama kadar 7 li rakamları görmem şart olduu

ben şimdik gidiyorum su dışında başka bişey yiyip içmedim, işlerimi halledeyim dönerimmm:KK55:
haydin görüşürük...:KK15::KK15:

çorba eger bol unlu , yağlı ve kremalı değilse zarar gelmez
mesela domates çorbası tarhana çorbası yarmalı yourt çorbası bunlarr kh bombası

mervcimek filan bakliyat bildiign çabuk şişirir ben yaırm kase içiyorum
yarmalı yoğurt çorbası az şehriyeili kremalı çorba içiyorum ama 80 kişiye iki kutu krema kullanıyor bziim aşçı
tavuk çorbası vs içebilirisin ekmek ve pilav vs yemezsin

papatya1994 papatya1994 Nare83 Nare83 noluyor kızlar bı hasema mayo gıdıyor (:

herkezın kendı dusuncesı tabıkı ben kapalının hasema gıymesnden rahatsız olmam cnku kapalı benım aılemde kapalı benım nısanlımda bazen sort nıe gıyıyon der denızde onlar acık olunca herkez kendını nasıl rahat hıssedıyorsa ole gıyer ama bende sevmem vucut yokken cok acık gıyınenlerı herkezın zevkı tbıkı (:

papatya1994 papatya1994 Nare83 Nare83 noluyor kızlar bı hasema mayo gıdıyor :-)

herkezın kendı dusuncesı tabıkı ben kapalının hasema gıymesnden rahatsız olmam cnku kapalı benım aılemde kapalı benım nısanlımda bazen sort nıe gıyıyon der denızde onlar acık olunca herkez kendını nasıl rahat hıssedıyorsa ole gıyer ama bende sevmem vucut yokken cok acık gıyınenlerı herkezın zevkı tbıkı :-)

diyet mevzu bittiii mayo ve haşemoya geldik :confused::confused:

yemeğe indiğimde 1,5 pide aldım tabağıma hepsini yiycektim ama 1 pidede tıkandım
4 ekmek+2 et+1 yag yemiş oldumm
kenarlarını çıkarmak sonra aklıma geldi iyimi

iki bardakta ayran içtim , ufak tabak salata ile

bugün ben masumum öğlen de hatunlar pide pizza yesin ayy hayret noluyo bana acaba :KK70:

1 porsiyon nohut
1 porsiyon yağsız marul slaatası
1,5 dilim tb ekmeği bebeiklerim güzel doydum hee yemekçi aramaktansa böyle daha iyii

oooooooo güzelmiş valla :)

akşama spor yapacağım pideci arkadaş da katılacak sen de gelsene :)

yemeğe indiğimde 1,5 pide aldım tabağıma hepsini yiycektim ama 1 pidede tıkandım
4 ekmek+2 et+1 yag yemiş oldumm
kenarlarını çıkarmak sonra aklıma geldi iyimi

iki bardakta ayran içtim , ufak tabak salata ile

merhaba pideci arkadaş ben de pizzacıyım :) akşama spor yapalım mı :)

bugün ben masumum öğlen de hatunlar pide pizza yesin ayy hayret noluyo bana acaba :KK70:

1 porsiyon nohut
1 porsiyon yağsız marul slaatası
1,5 dilim tb ekmeği bebeiklerim güzel doydum hee yemekçi aramaktansa böyle daha iyii

AFİYETOLSUN BALIMM ÇOK GÜZEL ÇOOK BAK O TARTI DAHA NELER GÖSTERECEK SANA NE GÜZELLİKLER:dua::nazar::KK5:

Back
X