Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hişştt sakin ol bebeğim ya hemen napıyon öyle kusmak filan. Olmuş artık boşver. Yarın napıcaksınnnn dengeliceksin kuzum sen yaparsın geçende de olmuştu aynısı
Ay bebeğimmm benim sağ ol tamam sakinim yemiycem dengeliycmm

Kızzzzzlarrrr Günaydınnn Hayırlı Cumalar...Allahım ölüyorumm mutluluktann bende tartındım bugün çamaşırla vee 68,3 geldimm inanabiliyormusunuz çok mutluyum ama dedim size haftam moralsizdi böyle yediğim yaramaz dedim gittim seramikte de tartındım gene aynı sonuç çok şükür pazar günü resmini aticiğim şimdi kiloyu güncellemiyorum belki bi kaç grm daha gider

Günaydın yavrucan. Sana da hayırlı cumalar canım benim bak bak beni de geçti bu hatun yaa. Ama ben iç çamaşırıyla tartılmıyorum ya çıkarmıyorum üstümdekileri :) sen daha fazla vermiş olabilirsin pazar günü,ben adetliydim çünkü 1 hafta. Anca düzeliyorum yani

Kuzum bence sende çamaşırla tartıl 300 gr. farkedebiliyor çünkü. işte hastalığımın son günü, bitti sayılır geçen hafta daha vermiştim 69,6 şiş halin rakamıydı muhtemelen şişlikde gitti 500 gr da öyle vermişsem oh miss iyi oldu çok mutluyum ya ben gerçekten önceden dehşet kalori alıyormuşum 3000 felan ki kilo alıyormuşum şuan bile 1600 alıyorum hatta en çok ben y,iyorum da gene böyle veriyorum vay arkadaş ya jeton düştü işi çözdüm

günadyın kızlar sabah yumurtamı peynirimi yeşillgimi yedim geldm
akşam yine yoğurt ve tarçınlı detoks suyu
Günaydın kızçe :) maşallah süpersin valla bu ne azim :) ben henüz kahvaltı yapmadım ya ne yesem acaba pek canım da istemiyor aslında :)

Ayy ne güzel o zaman yaaa :) benim de kilo vermek için biraz aç kalmam gerekiyormuş bunu çözdüm yani :) o yüzden aynen devamm. Pazar günü güzel sonuçlar bizi bekler

Ohh süper menü olmuş cnm maşallah aynen devam :)

Tatlımm sen kahvaltıda ekmeğini 1 dl ye bence az gelir sana yarım dilim. Akşam da dolma varmış keşke bulgur pilavını yemeseydin :)

Hemen bahanemi yazayim :) dün ekmegi az yedim, aksam yemegini erken yedim ve yürüyüşe cikacagim icin bir tane minik dolmadan birsey olmaz deyip yedim :) aslinda yemekte dolma yoktu sonradan geldi o yuzden hesaplar biraz şaştı

Günaydın kızçe :) maşallah süpersin valla bu ne azim :) ben henüz kahvaltı yapmadım ya ne yesem acaba pek canım da istemiyor aslında :)

ya napayım sizi gördükç bende hırslandım gece yemelerimde keisldi

sürahinin içine tarçın kök zencefil karanfil 2-3 dlm elma ,limon atıp sıcak su ekliyorum
akaşm gidince bri bardak birde 11 gibi atıştırma isteği gelince bir bardak içiyorum

cnm tatile gidicem bayramda bir ayım var bari 68-69 olayım bugün 73 çıktım

Ayy ne güzel o zaman yaaa :) benim de kilo vermek için biraz aç kalmam gerekiyormuş bunu çözdüm yani :) o yüzden aynen devamm. Pazar günü güzel sonuçlar bizi bekler

aynen kuşum sen ara öğünsüz ben ara öğünle sık yiyerek zayıflıyorum yoğurt bir numaralı etken bana göre. Ben tartıya çıkarken kesin 70 imdir diyerek çıktım.beni yanılttı sonuç hadi bakalım pazar günü ne bekliyor bizi Ama yarın kadınlar matinesi gibi biyere gidiyorum beş çayına rahat 10 çeşit şey olacak napıcam ben benim nefsimdeki bi insan için olcak şey değil

Eyvahhh yarın zor bi sınav olucak senin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…