- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.641
Ayrıca ne kadar yedin onu de bakayım sen :)Esraaaaaaaa kankaaaa ben nutella yemezmişim ama pizzayı gömdüm napayım kusayımmı allahm naptım ben
Ay bebeğimmm benim sağ ol tamam sakinim yemiycem dengeliycmmHişştt sakin ol bebeğim ya hemen napıyon öyle kusmak filan. Olmuş artık boşver. Yarın napıcaksınnnn dengeliceksin kuzum sen yaparsın geçende de olmuştu aynısı
Bitanem yarım pizzaAyrıca ne kadar yedin onu de bakayım sen :)
Yapayım hemeen bari evet kuzumHemen yoğurt kürünü yap canikom
Kııız ben mekik çekemem kiCanım mesajını okuyan herkes ceza versin sana
Ben baslayim
50 bacak hareketi sağ
50 bacak hareketi sol
50 mekik veriyorum
Güle güle kullan:)
Kııız ben mekik çekemem ki
Günaydın yavrucan. Sana da hayırlı cumalar canım benimKızzzzzlarrrr Günaydınnn Hayırlı Cumalar...Allahım ölüyorumm mutluluktann bende tartındım bugün çamaşırla vee 68,3 geldimm inanabiliyormusunuz çok mutluyum ama dedim size haftam moralsizdi böyle yediğim yaramaz dedim gittim seramikte de tartındım gene aynı sonuç çok şükür pazar günü resmini aticiğim şimdi kiloyu güncellemiyorum belki bi kaç grm daha gider
Günaydın yavrucan. Sana da hayırlı cumalar canım benimbak bak beni de geçti bu hatun yaa. Ama ben iç çamaşırıyla tartılmıyorum ya çıkarmıyorum üstümdekileri :) sen daha fazla vermiş olabilirsin pazar günü,ben adetliydim çünkü 1 hafta. Anca düzeliyorum yani
Günaydın kızçe :) maşallah süpersin valla bu ne azim :) ben henüz kahvaltı yapmadım ya ne yesem acaba pek canım da istemiyor aslında :)günadyın kızlar sabah yumurtamı peynirimi yeşillgimi yedim geldm
akşam yine yoğurt ve tarçınlı detoks suyu
Ayy ne güzel o zaman yaaa :) benim de kilo vermek için biraz aç kalmam gerekiyormuş bunu çözdüm yani :) o yüzden aynen devamm. Pazar günü güzel sonuçlar bizi beklerKuzum işte hastalığımın son günü bitti sayılır geçen hafta daha vermiştim 69,6 şiş halin rakamıydı muhtemelen şişlikde gitti 500 gr da öyle vermişsin olsam oh missçok mutluyum ya ben gerçekten önceden dehşet kalori alıyormuşum 3000 felan ki kilo alıyormuşum şuan bile 1600 alıyorum hatta en çok ben y,iyorum da gene böyle veriyorum vay arkadaş ya jeton düştü işi çözdüm
Ohh süper menü olmuş cnm maşallah aynen devam :)
Tatlımm sen kahvaltıda ekmeğini 1 dl ye bence az gelir sana yarım dilim. Akşam da dolma varmış keşke bulgur pilavını yemeseydin :)
Günaydın kızçe :) maşallah süpersin valla bu ne azim :) ben henüz kahvaltı yapmadım ya ne yesem acaba pek canım da istemiyor aslında :)
Ayy ne güzel o zaman yaaa :) benim de kilo vermek için biraz aç kalmam gerekiyormuş bunu çözdüm yani :) o yüzden aynen devamm. Pazar günü güzel sonuçlar bizi bekler
Eyvahhh yarın zor bi sınav olucak senin için :)aynen kuşum sen ara öğünsüz ben ara öğünle sık yiyerek zayıflıyorum yoğurt bir numaralı etken bana göre. Ben tartıya çıkarken kesin 70 imdir diyerek çıktım.beni yanılttı sonuç hadi bakalım pazar günü ne bekliyor biziAma yarın kadınlar matinesi gibi biyere gidiyorum beş çayına rahat 10 çeşit şey olacak napıcam ben benim nefsimdeki bi insan için olcak şey değil
Yok cnm öyle liste yapmıyoruz biz isimlerimizin altına yazıyoruz fark etmişsindir :)listemi yapılıyor kızlar pazar günü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?